Ρε πάνκη δεν γίνεται. Δεν γίνεται. Το ότι το έβαλα με κεφαλαία, ενώ έχεις διαβάσει άπειρα ποστ στο παρελθόν που δίνω ρισπέκτ στο πανκ, το ότι όλο τα ποστ μου σου λένε με τον πιο άμεσο τρόπο ότι πάσχεις από μεταλοπατερίαση, όλα αυτά λοιπόν, και όμως δεν ήταν αρκετά για να καταλάβεις ότι ήταν ειρωνικό το σχόλιο.
Αντιθέτως, σαν 15χρονος Πρασούλας μου αραδιάζεις επιχειρήματα (επιφανειακά και άχρηστα έως άκυρα) γιατί το πανκ ΔΕΝ είναι κατώτερο είδος. Και όχι μόνο αυτό, που ομολογώ είναι γλυκύτατο να βλέπεις να υπερασπίζεσαι το ΕΙΔΟΣ σου σου με τέτοιο σθένος, αλλά κάνεις και επίθεση στο μέταλ ("ΕΝΩ ΤΟ ΜΕΤΑΛ ΤΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕ;;;") που κατά τ'άλλα δεν θεωρείς κατώτερο, απλά στην είπανε και έπρεπε να απαντήσεις φαίνεται.
Τώρα όλοι οι βλάκες έλληνες μεταλλάδες (που τα έχω πει στο θρεντ για το ντοκυμαντέρ και αλλού) που κάνουν σαν κομπλεξικοί όπως λες, τι να πω; Ο ένας "γραφικός" διαμαρτύρεται γιατί (όντως) του συμπεριφέρονται λες και είναι μαϊμού και ο "ανοιχτόμυαλος-ακομπλεξάριστος" (εσύ) προσπαθεί να με πείσει για το μήκος της ψωλής των εγκυκλοπαιδικών του γνώσεων και να με ταπώσει. Τα συμπεράσματα δικά σου.
Το μέταλ είναι το δισκοπότηρό ΜΟΥ, ναι.