Βρε πιτσιρίκο, μην κολλάς στο χιούμορ. Ωραία, ο Λομπάρντο θα κάθεται και θα τσιμπιέται που είναι στο ίδιο δωμάτιο με τον Φήλιξ. Ποιος Έρικ ρε μπαγλαμά; Σε ένα δίσκο και ένα ΕP, ενώ ο άλλος παίζει στα θεϊκά, πλάκα κάνεις; Πιο τρου και από Ιτ Μέταλ ρε, μόλις υπογράψανε σε εταιρεία ξεπουλήθηκαν κι ετς.

Για το θρας άσε με να ΞΕΡΩ. Οι σκεϊτάδες υιοθέτησαν τον όρο πρώτοι και τον χρησιμοποιούσαν για είδη που στις συναυλίες έπεφτε ξύλο. Ε, από το '82 φίλε πάνκη, που έκανε την μπαμ εμφάνιση το θρας το ΔΙΚΟ ΜΟΥ, έκατσε ο όρος. Έξοντους, μπλαντ απόν δε στέιτζ. Το θρας μέταλ είναι ΤΟ θρας, διότι, ε, κάναμε πιο πετυχημένη εμπορικά σκηνή, προφανώς και χρησιμοποιείται τακτικά παγκοσμίως από το '82-'83. ΣΑΣ ΤΟ ΚΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ. ΘΡΑΣ ΜΕΤΑΛ - ΧΑΡΝΤΚΟΡ 1-0. Στο κώλο σας παόκια.

Ποιο χάμερ και μπαρμπούτσαλα; Εγώ σαν παλιός το διάβαζα και σαν χέβι μέταλ με αρχισυντάκτη τον Χάρη Warlord Πρασούλα. Εσύ από πού; wikipedia για τρου πάνκηδες; Ιτ Πανκ; Για πες.

Συντηρητικός, τι να πω; Συντηρώ το μοντέλο του γάμου με παιδιά και μονογαμικότητες. Μέσα στην φορμόλη, ναι, αλήθεια είναι. Δεν το παίρνω για βρισιά. Το δεξιός με τσίγκλαγε πολύ χειρότερα.

Παλιός σε ηλικία. Μάλιστα. Είστε ρατσιστής με τους ηλικιωμένους κύριε; Σας εύχομαι ένα γρήγορο θάνατο λοιπόν, να μην βιώσετε το βάσανο των -άντα, θε μου φύλαγε. Λιβ φαστ, ντάι γιανγκ.

Ποιότητα.