κατωτερο που?τεχνικα?υπαρχουν απειροι παιχταραδες στο πανκ.τους οποιους δεν ξερεις και λογω αγνοιας τους απορριπτεις ολους ως κουλους.
μουσικα?τεραστιοι δισκοι εχουν γραφτει.τους οποιους δεν εχεις ακουσει γιατι ησουν απασχολημενος να διαβαζεις τα σκουπιδια του Πρασουλα.
ιστορικα?πολυ παλαιοτερο απο αυτα που ακους εσυ.
σαν επιρροη?δημιουργησε ξεχωριστες σκηνες (οπως το paisley underground,us alternative,no wave,dark wave,grunge) που ολα ξεφυτρωσαν μεσα απο το πανκ ή χαρη στο πανκ,ενω επηρεασε εντελως ετεροκλητα ειδη οπως μια πλευρα της ποπ απο την μια,και μια πλευρα του μεταλ απο την αλλη.
Το μεταλ σου τι επηρεασε?μονο το μεταλ.Τι αλλο κοντινο συγγενικα ειδος βγηκε απο το μεταλ χωρις οπως να ειναι μεταλ?κανενα.(μην πεις nu metal,και φυσικα μην πεις grunge)
α,και λιγο σεβασμο στο μουσικο ειδος που αν δεν υπηρχε εσυ τωρα στην καλυτερη να ακουγες μεχρι judas priest.
Δεν σου λεω οτι το πανκ ειναι ανωτερο.εισαι ομως τουλαχιστον χαζος αν το θεωρεις κατωτερο στην μουσικη ιστορια σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τομεα,σε σχεση με το μεταλ.Το οτι η αγνοια σου δεν μπορει να σε αφησει να δεις κατι περα απο τους Σεξ πιστολς και το ετος 1977,δεν ειναι κατι που θα στο λυσω εγω.
Και btw,δεν εχω κανενα προβλημα με οποιον ακουει τζαζ,προγκρεσιβ,κλασσικο ροκ,γιαπωνεζικη ποπ ή γιουροντανς δεκαετιας 90.Με τους βλακες τους (ελληνες) μεταλλαδες εχω,που νομιζουν οτι η μουσικη τους ειναι το ιερο δισκοποτηρο ολων των μουσικων του πλανητη,οτι ειναι ο περιουσιος λαος του θεου Πανα.και γινονται ακομα χειροτεροι οταν μεγαλωνουν και μιλανε για back in the days και πουλανε μουρη ενω δεν ξερουν τι τους γινεται-αυτο το μοναδικο προσον το εχουν μονο αυτοι στην ιστορια της μουσικης.Αγνοια συνοδευμενη απο μεγαλοστομιες.
Αυτα.Ο διαχωρισμος πρεπει να ειναι αμεσος.End of discussion.