Εγώ απλά να συμπληρώσω στα προαναφερθέντα στα οποία συμφωνώ απόλυτα και με Ρεηβεν και Τζακ, πόσο μα πόσο λάθος είναι το όλο θέμα με τη δεξιά πτέρυγα! Ρε γμτ τι στο μούτσο όνειρο έχουν δει με το Μοον; Το παιδί είναι απλά αρκετά γρήγορος, θεωρώ ότι δεν ξέρει μπάλα ή τουλάχιστον δεν ξέρει αρκετή για να στηρίζεται μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό πάνω του! Αν ο Gabriel αποδείχτηκε κακός αμυντικός (είναι) και βαφτίστηκε δεξί χαφ, ο Μοον με ποιο γαμήδι σκεπτικό είναι ο βασικός δεξιός μπακ, τον οποίο περιμέναμε κιόλα στην Πράγα και ωωωωωωωωω ρε γαμώτη δεν μπόρεσε να παίξει ο Οον και ήταν και τρομερή απώλεια στο πρώτο παιχνίδι; Αμυντικά δεν κάνει ούτε για αστείο, επιθετικά είναι αμπαλίδης και για μένα είναι για τρίτο μπακ και το εννοώ χωρίς καμία μα καμία δόση υπερβολής; Πως γίνεται να συζητάμε από τέλη Μαΐου για αγορά Ανχελέρι πριν καν σκεφτούμε τι άλλο έχει ανάγκη η ομάδα και τώρα απλά να μην υπάρχει καν θέμα δεξιού μπακ στο μεταγραφικό ορίζοντα (σικ); Με χάλασαν οι δηλώσεις του Mr Daddy περί πλήρους ομάδας εκτός αν απλά αποπροσανατολίζει τους κωλοδημοσιογράφους!
** Δεξί μπακ κλάσης οπωσδήποτε, DC επιπέδου Μαρτσένα και επιτέλους κάποια στιγμή ο Τεν Τεν που σπάστηκε και καλά από το κράξιμο του τύπου και το έπαιξε τσαντιλάκιας να μας πει τι γινεται με ένα θέμα που ειλικρινά νομίζω χαλάει το 100% των βάζελων! Βγες ρε μαλάκα και πες : "Ο Ιβανσιτς μου γάμαγε την κόρη και τον έδιωξα, ο Ματος είναι αδιάφορος και καπνίζει Marlboro στιε τουαλέτες, ο Χριστοδουλόπουλος κουβαλάει τσιμέντο και τούβλα στις προπονήσεις και με ενοχλεί.." Ρε μαλάκα θέλουμε να δούμε τι παίζει!