Page 11 of 102 FirstFirst ... 9101112132161 ... LastLast
Results 151 to 165 of 1519

Thread: Champions League 2009-2010

Χαχ, ο βάσκος πάει για πρώτος σκόρερ του βάζελου στο τσουλου

314222 Mitsmann's Avatar

ε παιδια!!!!

μιας που μιλαω εξ αιτιας της αγαπης μου για τη θεση (ολα τα τερματα ειναι φιλοι μου ακομα και ο Γκαλινοβιτς) και μιας που και με το 2-0 περναγαμε, μπορουμε ολοι χαρουμενα να παραδεχτουμε, οτι αν δε μου εδινε φαουλ εμενα στο 3-0 του Περιβραχιονατου Σαλπιγκολ, θα ελουζα τον διαιτητη στα βρισιδια περιπου ενα μισαωρο ("εισαι ηλιθθθθιος???")

Κατα τ αλλα εγιναν οπως περιμενα, ο παο περασε, η σπαρτα τιμια αλλα λιγη, παμε γι αλλα.

μη ξεχναμε οτι οι συμπαθεις τσεχοι, παιζανε με 10 για 75 λεπτα. Δηλαδη αυτος ο μαυρουκος μπροστα, ουτε στους Τζενεραλς δεν τον υπογραφαμε.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Εμένα με φάνηκε καλός αυτός ο μαυρούκος, απλά μόνος του και μικρός.

Ο Κατσουράνης γαμάει.

314222 Mitsmann's Avatar

και στα 2 ματς χαλαγε τις μισες αναπτυξεις των.
    τεσπα. μπορει να γινει και ντρογκμπα. χαχα..
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Στο δεύτερο γκολ είναι η ιδέα μου ή ο γίδης είναι offside;
    Το τρίτο δεν υπάρχει...

Τέσπα, εγώ πάντως είδα σχεδόν ίδια εικόνα του βάζελου με το 1ο ματς, πολύ γιόμα, κακή άμυνα. Προκρίθηκε λόγω έδρας και κακού αντιπάλου imo.
    Ο 10κατε δεν προλαβαίνει να κάνει παρέλαση.

Πλάκα κάνετε, έτσι; Τι δεν προλαβαίνει να κάνει παρέλαση; Περιμένετε τα αυριανά.

raz smash Abruzzi's Avatar

Στα γρηγορα μιας και ειμαι απο κινητο.Μπραβο στα παιδια καταρχας.απο κει και περα ελπιζω να γινουν κινησεις για αμυντικο/ους.και οχι αλλες γιομες.

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Μια και προκριθήκαμε ας αρχίσω απο τα "ασόβαρα":

* Έπεσα μέσα στο σκορ

* Οι "σπαρτιάτες" αφου δεν μας απέκλεισαν και αυτή τη φορά, δεν θα το κάνουν ΠΟΤΕ!

* Μήπως στα σημαντικά παιχνίδια της Ευρώπης να βάζουμε τον Σαριέγκι φορ;

* Γιατί δεν μπήκες μωρη καριόλα μπάλα στο σουτ του Σάλπι στο τελευταίο λεπτο;

Πάμε και στα σοβαρά:

* Επαγγελματική νίκη απόψε (όπως έπρεπε τουλαχιστον)
    * Κατα διαστήματα είχαμε ΑΘΛΙΑ ανάπτυξη (ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΟΜΕΣ ΡΕΕΕ!!!)
    * Μετά απο αυτήν την τριάρα ελπίζω να μην ξεχάσουμε τα λάθη που έγιναν την προηγούμενη βδομάδα.
    * ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ !!! Δηλαδή τι ξεχωριστό πρόσφερε απόψε για να κάτσει στον πάγκο ο Μπίαρσμιρ; Ειδικά σε κατι φάσεις με κουτούλαγε πάνω στον Σαριέγκι πάλι. Γενικά δίδυμο ορισμός της ανασφάλειας με τον Λουκάκο να κυριαρχει όπως πάντα.
    * Πολλή φλυαρία ο Λέτο απόψε
    * Πόσο ΘΕΟΣ πια ο Σάλπι; Και τέρμα να τον βάλουμε παπάδες θα κάνει.Το απόλυτο respect απο μένα.
    * Ωραίος ο Κατσούρ, το πάλεψε ο Σισσέ που φαίνεται οτι έχει μεγαλή πίεση να βάλει το πρώτο του επίσημο γκολ (αλλά και με τέτοια ανάπτυξη πως να το βάλει; με τις γιομες του Βύντρα;; )

Ας ελπίσουμε σε μια καλή κλήρωση, σε πρόκριση στους ομίλους, και σε 2 μεταγραφές ακόμη (δεξί μπακ και κεντρικος αμυντικός) προκειμένου να γλιτώσουμε απο τα καρδιακά που μας προσφέρει ο "καλύτερος έλληνας αμυντικός" σε συνδιασμό με τον βάσκο σκόρερ.
    Last edited by Tyler_Durden; 05-08-2009 at 02:50.
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Senior Member freak brother's Avatar

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΤΕΡΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΣΣΕ...

πλακα κανω
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

πρωτα απο ολα ο τεν εβαλε την εντεκαδα που ζητουσαν οι αρδ και ο κοσμος.. δευτερον ο λετο στο πρωτο ημιχρονο επαιξε πολυ καλα... 2 ετοιμα γκολ σχεδον στον σισσε... στο δευτερο επεσε πολυ , κατσουρ φοβερος , σαλπι λατρεια ... πισω τρομος.... ζιλμπερτο δυστυχως παλι παρατηρητης...

και τωρα που βλεπω...

ΤΡΕΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΕΝ!!!!!!!!!!!!

με την ατακα δημοσιογραφου ΑΝΜΠΙΛΙΒΑΜΠΟΛ!
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

A1DDJZZ Magellan's Avatar

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΕΙΒΕΝ????
    I swear on tomorrow, if you take this chance
    Our lives are this moment, the music - the dance
    And here in this labyrinth of lost mysteries
    I close my eyes on this night and you're all that I see

ο ρειβεν ειχε δικιο , αν ειχε την ιδια εντεκαδα πριν απο μια βδομαδα θα χαμε περασει απτο πρωτο παιχνιδι.

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

δοξα τον θεο που περασε η παναθα και θα μεινει ο τεν κατες

τζιλμπερτο σιλβα εισαι θεος τελος
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Quote Originally Posted by GG* View Post
    δοξα τον θεο που περασε η παναθα και θα μεινει ο τεν κατες

τζιλμπερτο σιλβα εισαι θεος τελος
    καλα σας γαμησαμε στο καραισκακη περσι και βαλατε τα κορακια και σφυραγαν οφσαιντ που δεν θα σφυραγε ουτε ο χοφμαν.

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

τωρα γυρισα απο το γηπεδο βγηκαμε πηγαμε απο λαθος μερια απο εκει που ειχα αφησει το αμαξι(κοντα στο golden hall),καταληξαμε στο mall διαπιστωνω οτι δεν εχω πανω μου τα γυαλια ηλιου....γυρναω τρεχοντας στο γηπεδο μπαινω και τα βρισκω κατω απο την καρεκλα του μπροστινου..λογικα σε κανα πανηγυρισμο θα απογειωθηκαν...

σε σχετικα νεα:
    η εμφανιση οχι τπτ το ιδιαιτερο....
    ο λετο πολυ καλος στο πρωτο...στο δευτερο πρεπει να κουραστηκε κιολας και επεσε πολυ...σαλπιγγιδης λατρεια επρεπε να μπει το σουτ απο το ενα τερμα στο αλλο στο τελος να αρχισουμε τις ομαδικες μαλακιες....κατσουρανης επισης καλος...
    ζιλμπερτο αορατος...
    και παμε στα βασικα προβληματα της ομαδας...σαριεγκι και βυντρα δλδ....και δεν το αναφερω μονο ως προς τα αμυντικα τους καθηκοντα...οταν επαιρναν την μπαλα(ιδιως ο βυντρα) δεν κοιταζαν να τη δωσουν ειτε στο εξτρεμ ειτε στον ζιλμπερτο ή κατσουρανη να ανεβουμε ορθολογικα...γιομα και οτι γινει.....
    πρεπει να κοπουν αυτα γιατι ετσι δεν μπορουμε να αξιοποιήσουμε το σισε,ο οποιος παλευει σα σκυλι αλλα ειναι αγχωμενος να πετυχει ενα γκολ...
    αν καποιος θυμαται τις ομαδες που παιζουν να πετυχουμε(κατι θυμαμαι για φιορεντινα στουτγαρδη ατλετικο ή λαθος κανω?) ας πει
    ας παρουμε αμεσα καποιον για κεντρο αμυνας και είτε δεξι χαφ είτε επιτελικο....