φθόγγε φίλος, αυτό με το ten και το vitalogy ας πούμε ότι δεν το είδα.
ε οι πωλήσεις φυσικά είναι έξω από αυτή τη συζήτηση, χαίρω πολύ. η επιδραστικότητα ας πούμε όμως δεν είναι, με το oceanic εγώ πχ άρχισα να ρίχνω και μια ματιά στα ποστμέταλς, με αυτό τα έμαθα (όπως και ένα τεράστιο κομμάτι των ποστμέταλλερς), ε το αγαπώ. δεν είναι όμως το μοναδικό κριτήριο, εδώ στο φόρουμ τα λέγαμε για τον burial από το ντεμπούτο του το οποίο άκουσα και αγάπησα και άρχισα να ρίχνω και μια ματιά στα ντάπστεψ, με αυτό τα έμαθα (όπως και ένα τεράστιο κομμάτι των
νταπστέππερς), αλλά το untrue έβαλα γιατί μου φαίνεται ομορφότερο.
ξαναλέω πως το έχω στο μυαλουδάκι μου: "τα άλμπουμ των ζίροουζ", "τα άλμπουμς που περιγράφουν τη δεκαετία", "υπερτόπικ, το" είναι μια δεκάδα από άλμπουμς που κυκλοφόρησαν από 1/1/00 έως την ημέρα που άνοιξε αυτό το θρεντ και τα αγαπάμε περισσότερο από άλλα. καταχρηστικά ας τα πούμε "αγαπημένα μας". αυτό το "αγαπημένα μας" προκύπτει από μια σειρά από λόγους, πχ ο τάδε δίσκος είναι μέσα γιατί είναι γαμάτος, έχει τρομερή παραγωγή, πήγε ένα στυλ πέντε βήματα παραπέρα, άλλαξε τα ακούσματά μου, μου τον έκανε δώρο η Τασούλα που είχε ωραία βυζιά και ήθελε να τηνεπηδήχσει. ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια και ακόμα και αν κάποια από αυτά είναι κοινά ανάμεσά μας, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι τους δίνουμε την ίδια βαρύτητα. δε με νοιάζει τόσο αυτό. μάλλον με νοιάζει, γι'αυτό και στην αρχή ζήτηξα να γράψουμε και δυο κουβέντες για τον καθένα, για να καταλάβω εγώ πχ που δεν έχω ακούσει ποτέ μου Ereb Altor γιατί το έβαλε ο τύπος στη λίστα του.