-
royally fucked
Xμ, γενικά δύσκολο θρεντ, καθώς δεν γίνεται να μην βάλεις αντικειμενικά καλά αλμπουμ, αλλά και να αφήσεις αγαπημένα από την απ έξω προσπαθώντας να μην αδικήσεις τίποτα. Μερικά που μου έρχονται τώρα λοιπόν, με τυχαία σειρά:
- Τοοl - Lateralus

Σε καμία περίπτωση αγαπημένο μου, αλλά σίγουρα σημαντικότατος δίσκος για τα ζιροουζ. Μάλλον έσκασε την σωστή στιγμή. Άρτια μπάντα, αλλά ο δίσκος δεν είναι αυτό που ακριβώς μπορείς να ακούσεις οποιαδήποτε ώρα και μέρα.
Πρέπει να είσαι κάπως. Επιρρέασε αρκετά και αυτό τον επιβάλλει στα 10 καλύτερα.
- Muse.
Eδώ δεν θα βάλω κάποιον δίσκο, αλλά διαλέγουμε έναν από τους 3 που έχουν βγάλει μέσα στην 10ετία. Ούτε αυτή αγαπημένη μπάντα, για την ακρίβεια τους ακούω σπάνια. Η μισή και παραπάνω alt/new rock σκηνή έχει επιρρεαστεί από δαύτους, οπότε λογικό να υπάρχουν.
Clutch - Blast Tyrant

Kαβλωμένο, αλητικο, γαμάτο, σουπεργουάου, δενξερωκαιγωτιαλλο χαρντ ροκ εν έτη 2004 ή γενικά στα 00ς? Ε εδώ είμαστε. Τα πάντα τέλεια. Φωνή που ξέρει να γράφει γαμάτες μελωδίες, ΡΙΦΦΑΡΕΣ, rythm sexion όπως πρέπει. Γενικά αψεγαδιαστο.
- Slipknot - Vol.3.

Για ένα χρόνο δεν μπαίνει το πρώτο τους. Μπαίνει όμως αυτό. Γιατί να μεν στο πρώτο εδειξαν πως ακόμα μπορείς να παίξεις σχετικά πρωτοτυπη μουσική, αλλά στο 3ο αλμπουμ εδειξαν και πως ακριβώς πρέπει να παιζεται αυτή η μουσική. Σημείο αναφοράς στον σκληρό ήχο αυτή η μπάντα.
Συμπληρώνω όταν μου ρθουν και τα υπόλοιπα.
Tags for this Thread