Page 20 of 67 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 1005

Thread: Smoking ban update

lcsgp FIXXXER's Avatar

Καλκι εισια τρισμεγιστο ζωο αν αναγεις το να μη θελεις να τρως καπνο σε θρησκεια ε. Αμοιβαδα και κατω.

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    γιατι ρε κοπανε το λογικο ειναι απ' την στιγμη που δεν υπαρχει μια αγορα 5 μαγαζιων αλλα μια γιγαντια, να διαμορφωνεται ετσι ωστε να υπάρχει χώρος ανέσεων και για άλλους καταναλωτές εκτός απ' την ορθοδοξία σας.

ε ρε πουστη, γιατι δεν σας κλεινουν εσας τους μαλακες στο γυαλινο κλουβι να ησυχάσουμε; θα σας βολέψει κιόλας, νόμος ειναι, ε καλός θα'ναι, ευρωπαϊκός!
    α, στ'αρχίδια μου, εγώ καθαρό αέρα θέλω, ας είμαι εγώ στο κλουβί, δεν έχω τέτοια προβλήματα. Αν και θαρρώ πως είναι σωστό αυτός που έχει τη συνήθεια που επηρεάζει τους άλλους να περιορίζεται, δεν ξέρω, έτσι μου λέει το μυαλό μου, προφανώς κάνω λάθος.
    Τώρα για το χώρο ανέσεων, δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεστε ολόκληρο το μαγαζί για να παίξετε μπάλα. Ούτε εγώ είπα ότι απαιτώ ολόκληρα τα μαγαζιά να είναι μη καπνιστών. Τι παραλογισμός είναι αυτός; Επίσης η γιγάντια αγορά είναι 99% σκυλάδικα και μπιτάκια, να πας εσύ εκεί, εγώ θέλω να πηγαίνω σε συγκεκριμένα μαγαζιά.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Δράκος ikonoklast's Avatar

FIXXXER! θα σου απαντήσω σοβαρά αν και πιστεύω ότι είσαι τραγικά βλάκας!

Δεν ήξερα για τη φάση με τα 70 τετραγωνικά, τώρα που το 'μαθα ακόμη πιο στ' αρχίδια μου το ζήτημα. Κρατά απλά ό,τι σου είπα για τις θιγμένες θείτσες και καλό αντικαπνισμό! Επίσης δεν είδα εγώ να λέει κάποιος κάτι για ρουφιάνους στο thread, σίγουρα δεν ήμουν εγώ πάντως, learn2read.

Quote Originally Posted by dragonlord
    Εσύ γιατί έχεις πρόβλημα να υπάρχουν χώροι μη καπνιζόντων σε κάθε μαγαζί και θες ολόκληρα "μαγαζιά καπνιστών";
    Για τους λόγους που με σαφήνεια εξήγησα. Κατα τ' άλλα εγώ για θαμώνες που γουστάρουν μαγαζιά που καπνίζεις παντού είπα -και που αυτό δεν αφορά με κανένα τρόπο εσάς που δεν θα 'ρχεστε, πόσω μάλλον το κράτος-, τι μου λες τώρα εσύ για κακούς μαγαζάτορες/φεουδάρχες δυνάστες και εκμεταλλευτές.

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    ευχαριστω για το βλακας...ενας ακομα με πηρε χαμπαρι
    ωστοσω ναι σε ενοχλει...σκεψου το λιγο καλυτερα

τωρα γενικα οντοπικ...καθεστε και υπεραναλυετε ενα θεμα και κουραζετε τα δαχτυλα σας και πονατε τα πληκτρα σας
    ρε μαλακες η απαγορευση ειναι τελειως γελοια...πως ειναι δυνατον να απαγορευεις την καταναλωση ενως νομιμου προιοντος?
    καλά, συγνώμη αν θίχτηκες, το είπα εν μέρει ως "ρε βλάκα", "ρε μαλάκα", "ρε ψηλέ" κλπ και εν μέρει όντως μου φάνηκε βλακώδες το παράδειγμα με το πρεζάκι. Πώς με ενοχλεί πάντως; Μιλάμε για κάποιον που απλά κάθεται στο πάρκο και σουτάρει ε.

Όσο για την απαγόρευση της κατανάλωσης ενός νόμιμου προϊόντος, σκέψου πρώτα πόσο γελοία είναι η πρακτική απαγόρευση του καθαρού αέρα. ΚΑΝΕΙΣ δε μίλησε για απαγόρευση κατανάλωσης καπνού, μιλάμε για απαγόρευση της κατανάλωσής του ΟΤΑΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ. Κι άλλο παράδειγμα, αν όταν πίνω μεθάει λίγο κι ο δίπλα μου, ναι, πρέπει να απαγορευτεί και το ποτό σε κοινόχρηστους χώρους, πώς να το κάνουμε, δεν μπορώ εγώ να επιβάλω στον άλλο τι θα κάνει με το σώμα του.

nihil pop metamelia3's Avatar

η πλακα ειναι οτι τα μη-σκυλαδικα και μπιτακια ειναι συνηθως πιο μικρα μαγαζια και αρα δεν απαγορευουν το καπνισμα οποτε τζετ. τα μετρα για τους μετριους!

αλλα πραγματικα, πολιτικλυ κορρεκτ παπαρες, νομοταγεις ηλιθιοι, απλοι καθημερινοι καθυστερημενοι και ευυηποληπτοι ρουφιανοι, ιδιοτητες που παρουσιαζονται συνηθως ολες μαζι μου προκαλουν αναγουλα! αλλα δεν πειραζει, θα σας καουν τα ψιλικατζιδικα για τις αμαρτιες σας, αμην!
    this is radio freedom.

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Κατα τ' άλλα εγώ για θαμώνες που γουστάρουν μαγαζιά που καπνίζεις παντού είπα -και που αυτό δεν αφορά με κανένα τρόπο εσάς που δεν θα 'ρχεστε, πόσω μάλλον το κράτος-, τι μου λες τώρα εσύ για κακούς μαγαζάτορες/φεουδάρχες δυνάστες και εκμεταλλευτές.
    Α, εμένα με ενδιαφέρει να μπορώ να πάω σε όλα τα μαγαζιά. Οι θαμώνες δεν είναι ένα στατικό δείγμα που το κολλάς σε ένα μαγαζί. Και οι κάτοικοι-θαμώνες του Αγ. Παντελεήμωνα μπορεί να μη γουστάρουν μετανάστες, οπότε απλά οι μετανάστες μπορούν να μην πηγαίνουν εκεί και λύθηκε το πρόβλημα! Λολ.

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    αλλα πραγματικα, πολιτικλυ κορρεκτ παπαρες, νομοταγεις ηλιθιοι, απλοι καθημερινοι καθυστερημενοι και ευυηποληπτοι ρουφιανοι, ιδιοτητες που παρουσιαζονται συνηθως ολες μαζι μου προκαλουν αναγουλα! αλλα δεν πειραζει, θα σας καουν τα ψιλικατζιδικα για τις αμαρτιες σας, αμην!
    Έτσι όπως το έθεσες το σκέφτηκα καλύτερα και οκ, μ'αρέσει να ρουφάω πίσσα επειδή ο χ εθισμένος γουστάρει να κάνει το τσιγαράκι του δίπλα μου και άμα δε μ'αρέσει να πάω σπίτι μου. Εντάξει, τώρα σταμάτησα να είμαι όλα τα παραπάνω; Μόνο σιωνιστές και παιδεραστές δε μας έβγαλες, μπορείς και καλύτερα.

Συνεργάτης Μόσπιτ Ingolemo's Avatar

Quote Originally Posted by Ingolemo View Post
    Vres kati allo kai to ksanashzytame.
    Δεν έχω λόγο να βρω λύση σε ένα ανύπαρκτο πρόβλημα.
    Loipon, pame pali.

a)Les oti an den anexetai o allos to kapnisma na paei se merh pou apogoreyetai (prin ton nomo profanws e).
    b)Sou lew oti tetoia merh den yparxoun (me eksairesh ta starbacks), kati pou einai logiko, giati fernoun ligoterh pelateia (des prohgoumeno post gia leptomereies).
    c)Sou lew na vreis kati allo na peis, giati auto pou les den isxuei (vlepe b)
    d)Mou les oti den exeis logo na vreis lush sto provlhma (tote to a) ti einai?)
    e)Profit??

shmeiwsh gia to c):
    auto pou ennow einai oti sthn olh genikh syzhthsh pou kanoume to a) pou eipes den stekei, kai eipa na to tonisw.
    Den shmainei oti automata anaireitai h apopsh sou, apla oti prepei na vreis kati kalutero gia na thn uposthrikseis.
    Akoma den eimai 100% sigouros an h apopsh sou einai lathos, an kai tinw pros to oti o nomos aytos den einai kakh kinhsh , alla opws kai na xei, edw eisai na mou allakseis gnwmh an se noiazei.
    A, kai proswpika epeidh den kapnizw einai sigoura kalh kinhsh gia mena (kai kakh gia sena), profanws pame na to doume antikeimenika to olo thema.
    People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Κατα τ' άλλα εγώ για θαμώνες που γουστάρουν μαγαζιά που καπνίζεις παντού είπα -και που αυτό δεν αφορά με κανένα τρόπο εσάς που δεν θα 'ρχεστε, πόσω μάλλον το κράτος-, τι μου λες τώρα εσύ για κακούς μαγαζάτορες/φεουδάρχες δυνάστες και εκμεταλλευτές.
    Α, εμένα με ενδιαφέρει να μπορώ να πάω σε όλα τα μαγαζιά. Οι θαμώνες δεν είναι ένα στατικό δείγμα που το κολλάς σε ένα μαγαζί. Και οι κάτοικοι-θαμώνες του Αγ. Παντελεήμωνα μπορεί να μη γουστάρουν μετανάστες, οπότε απλά οι μετανάστες μπορούν να μην πηγαίνουν εκεί και λύθηκε το πρόβλημα! Λολ.
    Μπορείς επίσης να προσπαθήσεις να βρείς μια ακόμα πιο ηλίθια αντιστοιχία για να την χρησιμοποιήσεις σαν επιχείρημα γιατί το να γουστάρω να καπνίζω εγώ και οι φίλοι μου στο τραπέζι μας σε ένα πολύ συγκεκριμένο στέκι μας που το δέχεται αυτό και εσύ ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΑΜΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ είναι ακριβώς το ίδιο με το ασύλληπτο godwin's law ενός φανταστικού σεναρίου που όλοι οι κάτοικοι μιας περιοχής είναι φασίστες και ακροδεξιοί και διώχνουν μετανάστες. Κατ' αντιστοιχία βέβαια τα μεταλλάδικα μαγαζιά πρέπει να παίζουν και JLO γιατί θίγεται η μερίδα του κόσμου που θέλει να πηγαίνει ΚΑΙ ΕΚΕΙ όπως επίσης και τα μπιτσόμπαρα της παραλιακής πρέπει να παίζουν ΚΑΙ ΣΟΝΤΟΜ γιατί και οι θρασερς έχουν δικαίωμα στο να τσιλιμπουρδίσουνε. Εμείς επίσης που είμαστε ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ και θέλουμε να χουφτώνουμε τις γάτες στα ταβερνάκια αλλά "μας ενδιαφέρει να πηγαίνουμε σε όλα τα μαγαζιά" πρέπει να απαιτούμε τουλάχιστον ένα κουτάβι, ένα παπαγάλο, μια τράπουλα με ζώα στο κάθε τραπέζι. Τα των πολιτικών προτιμήσεων δε χρειάζεται να τα αγγίξω καν βέβαια.

Ακούστε τι μου είπε ένας φίλος μου πριν από λίγο : Έστω πως είναι καπνίσταρος και δεν τον ενοχλεί το μέτρο, διότι μπορεί να μιλάει με τα ΜΟΥΝΑΚΙΑ στην πόρτα που έχουν βγει για κάπνισμα και έτσι να γίνονται γνωριμίες. Αλλά αν εκείνος θέλει να μιλήσει λέει σε μία στους αντικαπνιστές και αυτός κολώνει να μιλήσει χωρίς τσιγάρο γιατί είναι και κότα, πως θα της μιλήσει; Έτσι θα νικήσουμε την υπογεννητικότητα;

Προσωπικά εμένα ενοχλεί την υγεία μου αν δω κάποιον στο δίπλα τραπέζι με σαγιονάρες. Αλήθεια. Παθαίνω κακό, και για να συνέλθω θέλω τσιγάρο, και άντε να τρέχεις έξω. Τι θα γίνει με αυτό; Ποιόν να πάρω τηλέφωνο να πω πως θίγονται τα δικαιώματά μου ως καταναλωτής; Ή απλά δεν ξαναπάω σε μαγαζιά με ΚΑΣΤΟΡΕΣ; Και Dragon είσαι εντελώς εκτός με το θέμα με τα μαγαζιά καπνιστών, και εγώ ως καπνιστής (νόμιμο προϊόν) θέλω ένα minimum υπηρεσιών από τα καταστήματα, και αυτό είναι να καπνίζω όπου θέλω μέσα τους. Είναι επιχείρημα αυτό; Δεν είναι.

Προσωπικά δε με ενοχλεί το μέτρο, γιατί -το λέω αλήθεια- δεν με χαλάει να μειώσω το κάπνισμα έστω και έτσι, αλλά αυτός είμαι εγώ, με δυό λόγια τα ακραία αντικαπνιστικά επιχειρήματα θέλω να τα δείρω και μετά να τα καπνίσω.

Όπως είπε και ο ικόνοκλαστ, έχουμε λύσει όλα τα άλλα, και βρήκαμε λόγο να τσακωνόμαστε, το κάπνισμα.

Είναι ορθόν και πρέπον να υπάρχουν χώροι καπνιστών και χώροι μη-καπνιστών, όχι έτσι όπως γίνεται, καλύτερα, και γενικώς να το συζητάμε σαν άνθρωποι.

Ingolemo αν δεν υπάρχουν μέρη γι' αυτόν που δε γουστάρει το κάπνισμα δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Αν ισχύει το επιχείρημα σου για το γιατί δεν υπάρχουν αυτοί οι χώροι τότε αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι παρέες μπορούν να συνυπάρξουν με καπνιστές και άκαπνους ή τουλάχιστον η δυνατότητα τους να το κάνουν αυτό είναι πολύ ισχυρότερη της ανάγκης να υπάρξουν τέτοιοι χώροι. Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα ευθύς εξ' αρχής, το πρόβλημα είναι το αμοκ που πιάνει κάποιους να υπερασπιστούν μια ηλίθια απαγόρευση.

@ικον
    Ρε, αφού είσαι λογικό παιδί κανονικά, γιατί δεν αφήνεις λίγο τη νικοτίνη να φύγει από το κεφάλι σου για να μη γράφεις μπούρδες; Σου είπα ήδη, "οι θαμώνες" δεν είναι κάτι σταθερό. Επίσης αν έχετε μια παρέα που γουστάρετε να καπνίζετε μπορείτε να βρίσκεστε σε σπίτια, τα μαγαζιά είναι για όλο τον κόσμο και όχι για "τους θαμώνες". Και στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμωνα τελευταία μόνο φασίστες είναι "θαμώνες" (για να μην πιάνω όλη την περιοχή αφού διαφωνείς), τι σημαίνει αυτό; Έτσι και σε ένα μαγαζί-τεκέ είναι λογικό οι θαμώνες ΤΩΡΑ να είναι καπνιστές. Με το να το αφήνεις τεκέ εξασφαλίζεις ότι δε θα αλλάξουν οι θαμώνες, όπως και στην πλατεία Αγ.Παντ. είναι απίθανο να αρχίσουν να συχνάζουν μετανάστες όσο είναι στέκι χρυσαυγιτών. Όσο για τα άκυρα παραδείγματα, είναι λίγο διαφορετικό το θέμα ΓΟΥΣΤΟΥ (τζειλό και σόντομ) από το θέμα επιβάρυνσης υγείας με το ζόρι. Αν θες προσπαθείς να το κατανοήσεις, αλλιώς οκ, κέρδισες.

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Προσωπικά εμένα ενοχλεί την υγεία μου αν δω κάποιον στο δίπλα τραπέζι με σαγιονάρες. Αλήθεια. Παθαίνω κακό, και για να συνέλθω θέλω τσιγάρο, και άντε να τρέχεις έξω. Τι θα γίνει με αυτό; Ποιόν να πάρω τηλέφωνο να πω πως θίγονται τα δικαιώματά μου ως καταναλωτής; Ή απλά δεν ξαναπάω σε μαγαζιά με ΚΑΣΤΟΡΕΣ; Και Dragon είσαι εντελώς εκτός με το θέμα με τα μαγαζιά καπνιστών, και εγώ ως καπνιστής (νόμιμο προϊόν) θέλω ένα minimum υπηρεσιών από τα καταστήματα, και αυτό είναι να καπνίζω όπου θέλω μέσα τους. Είναι επιχείρημα αυτό; Δεν είναι.

Όπως είπε και ο ικόνοκλαστ, έχουμε λύσει όλα τα άλλα, και βρήκαμε λόγο να τσακωνόμαστε, το κάπνισμα.

Είναι ορθόν και πρέπον να υπάρχουν χώροι καπνιστών και χώροι μη-καπνιστών, όχι έτσι όπως γίνεται, καλύτερα, και γενικώς να το συζητάμε σαν άνθρωποι.
    1) Όπως είπα και στον ικόνοκλαστ, άλλο το θέμα γούστου και άλλο το θέμα υγείας. Στην τελική κοίτα το ταβάνι αν σε χαλάνε οι σαγιονάρες. Εγώ τι να κάνω, να μην εισπνέω;
    2) Αυτό μπορείς να το πεις για τα πάντα όμως ε.
    3) Δε λέω κάτι διαφορετικό.

1) πρόκειται για θέμα ψυχικής (μου) υγείας, απείρως σημαντικότερης από την σωματική σας! Οπότε δεν έρχομαι στα μαγαζιά σας, απλό, πάω σε άλλα, που δεν έχω τέτοια προβλήματα, και πανωκάτω υπάρχουν τέτοια.

2) περίπου, αλλά ο νόμος είναι για ένα, δεν είναι κάπως χαζό;

3) ούτε εγώ, αυτό πρέπει να γίνει.

Ingolemo αν δεν υπάρχουν μέρη γι' αυτόν που δε γουστάρει το κάπνισμα δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Αν ισχύει το επιχείρημα σου για το γιατί δεν υπάρχουν αυτοί οι χώροι τότε αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι παρέες μπορούν να συνυπάρξουν με καπνιστές και άκαπνους ή τουλάχιστον η δυνατότητα τους να το κάνουν αυτό είναι πολύ ισχυρότερη της ανάγκης να υπάρξουν τέτοιοι χώροι. Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα ευθύς εξ' αρχής, το πρόβλημα είναι το αμοκ που πιάνει κάποιους να υπερασπιστούν μια ηλίθια απαγόρευση.
    Σωστό σκεπτικό, κι εγώ βλέποντας ότι δεν υπάρχουν χώρες όπου να μην υπάρχει εκμετάλλευση φτωχού από πλούσιο οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι τα έχουν βρει, ή τουλάχιστον η δυνατότητά τους να το κάνουν αυτό είναι πολύ ισχυρότερη της ανάγκης να σταματήσει να γίνεται. Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα ευθύς εξ' αρχής, το πρόβλημα είναι το αμοκ που πιάνει κάποιους να υπερασπιστούν τα ανθρώπινα δικαίωματα και τέτοιες μαλακίες. Χαλαρώστε!