View Poll Results: ...

Voters
36. You may not vote on this poll
  • ΤΑΜΤΑ

8 22.22%
  • ΚΑΦΚΑ

28 77.78%
Results 1 to 15 of 90

Thread: Η ώρα της αλήθειας.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

λοιπόν, τώρα θα μιλήσουμε σοβαρά. Χιλιάδες φορές περισσότερο με ενοχλούν οι γνωστές ποζεριές, το "γυναίκα κούνα το κώλο σου" του ντεμάιο και το σιχαμένα over the top σκηνικό στα βίντεο που πόσταρες παρά το πατέρα, το οποίο είναι ένα τυπικό μεν αλλά απόλυτα ανθρώπινο και ειλικρινές τραγουδάκι με μύνημα πολλές φορές προτιμότερο ίσως από τους περισσότερους στίχους των μάνογουορ. Υπάρχει μία λέξη που λέγεται μετριοπάθεια ρε παιδί μου που στο λεξικό των Μάνογουορ απλά δεν υπάρχει. Άσχετα αν η μουσική μπορεί να χώνει κάλλιστα και κακά τα ψέμματα, δίκαση και speed metal ριφ και έρικ άνταμς θα ΞΕΣΚΙΖΕΙ τις ΣΟΥΦΡΕΣ faith no more οπαδών ανα τους αιώνες των αιώνων. Αλλά δεν είναι το θέμα εκεί. Το ξέρουμε ότι οι Μάνογουορ χώνουν μουσικά, άλλωστε και οι περισσότεροι που κράζουν από δω πέρα κρυφακούν και λίγο, έτσι? Το θέμα και το πρόβλημα είναι ότι εν λόγω (λούγκρες) γελάνε με και κάνουν τόπικ για να σπάσουν πλάκα με τους μάνογουορ για το Πατέρα και όχι για το Kill with Power που είμαι σίγουρος ότι αντιπαθούν χιλιάδες φορές περισσότερο και εσύ ποστάρεις όλα αυτά τα βίντεο σα να μη βλέπεις καθόλου όλα τα άλλα που γίνονται και συμβαίνουν γύρω από το γαμηστερό και καυτό ατσάλι, που πιστεύω θα έπρεπε να παίρνεις θέση και για αυτά, εκτός αν σε εκφράζει 100% αυτό το πράγμα ρε παιδί μου. Επίσης οι Bathory και οι Doomsword (και οι The Hound!) ακούγονται πιστεύω από πολύ κόσμο που αντιπαθεί τους Manowar γιατί εστιάζουν στο ουσιαστικό της υπόθεσης που είναι το επικό συναίσθημα και όχι όλο αυτό το ροκ εν ρολλ τσίρκο, με το συμπάθειο. Φυσικά και είναι καραεπηρεασμένοι από αυτούς, αλλά όχι από όοοολο το φάσμα που που αποτελεί αυτό που ονομάζεται "Μάνογουορ" πιστεύω. Και καλά κάνουν.

Προβληματιστείτε
    Last edited by phthoggon; 18-06-2009 at 02:00.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Tags for this Thread