View Poll Results: ...

Voters
36. You may not vote on this poll
  • ΤΑΜΤΑ

8 22.22%
  • ΚΑΦΚΑ

28 77.78%
Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 90

Thread: Η ώρα της αλήθειας.

Senior Peligro dopefiend's Avatar

Ra Pariah αντε ακου SOAD και RAMMSTEIN ρε βλακα μας το παιζεις και τρουμεταλας ΛΟΛ.

edit: η ώρα της αλήθειας.
    Last edited by dopefiend; 17-06-2009 at 04:31.

We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

Winterborn pitchfork's Avatar

enitharmon το πιο αστείο δεν είναι το κάμκα και το γιεγιο αλλά οι ίδιοι οι στίχοι, η ουσία δηλαδή.
    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΟΙ (ΘΕΕΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΧΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΤΩΝ MANOWAR ) ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ.

Όταν πρωτοάκουσα το κομμάτι εδώ μέσα πάντως, νόμιζα ότι έβγαλε νέο κομμάτι ο Κατής το οποίο θα ήταν και το χειρότερο του. Πήγα γιουτιουμπ για να πειστώ ότι όντως είναι manowar αυτό το άθλιο ακι φαιδρό κατασκεύασμα.
    Δεν μπορούσα να το πιστέψω.

PS1 Οι manowar έχουν δώσει λόγο για κράξιμο (πέραν αυτού του αίσχους) μόνο στους false, στους μπούληδες και στους άμουσους. Choose your side

PS2 Μπέρνη μήπως θες να σε περιλάβω με τα φιλόξενα χέρια μου?
    Last edited by pitchfork; 17-06-2009 at 09:20.
    Blood for all tears shed
    And Fire for hate
    Death for what shall become
    All false ones fate

Senior Member warlord mkII's Avatar

Δεν το εχω ακουσει και δεν θα το ακουσω ποτε.

Στο δικο μου συμπαν οι Manowar εχουν βγαλει δισκαρες οπως hail to england, into glory ride, sign of the hammer, triumph of steel και μετα τους απηγαγαν εξωγηινοι για να μαθουν να παιζουν heavy metal αντικαθιστωντας τους με σωσιες. Ειναι η μονη λογικη εξηγηση...

lcsgp FIXXXER's Avatar

Για τον Θειο δε θα γραψουν τραγουδακι?

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

Το έψαξα στα τούρκικα (Baba) για περισσότερο γέλιο, αλλά γαμάει όσο το αγγλικό (σχετικά βέβαια γιατί είναι από τα πιο ξενερουά κομμάτια τους). Πάλι γίναμε διεθνώς ρεζίλι
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

πάντως δεν θυμίζει λίγο το κρασάκι του Τσού ο άνταμς;

Ναι, τι κάνει η κυβέρνηση;;;;

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Για τον Θειο δε θα γραψουν τραγουδακι?
    δεν τα βρήκαν με Οντόνιαν

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

Quote Originally Posted by pitchfork View Post

PS2 Μπέρνη μήπως θες να σε περιλάβω με τα φιλόξενα χέρια μου?
    e porwse mas re malaka
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Βασικα ειναι οτι πιο γελοιο εχω ακουσει εδω και μηνες και δεν επιδεχετεται αναλυσης και κριτικης, το μονο σχολιο πανω στο "Πατερα" (και πιθανοτατα και στις αλλες εκδοσεις του τραγουδιου) ειναι το εξης:

ΡΟΦΛ.
    mhn ertheis jasmin exeis faei mpouketo
    kai tha kapsw kai auto pou tha itheles na pareis alla tha pareis apo ta tria to terastiotero

malaka
    Ισα ρε, αυτο που θα ηθελα να παρω δεν ειναι δικο μου, οποτε κριμα να καψεις το μπλουζακι της κοπελας.

ρινς antimusic's Avatar

Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post
    Ακόμη και με τα κακά ελληνικά του Adams ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΙ το παρακάτω

Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post
    Έτσι να έρχονται όλοι οι θιγμένοι τώρα ένας-ένας και να λένε για τους τρομερότατους Faith No More...
    ...και ιδίως για την κομματάρα που πόσταρα την οποία δε θα τη δεχόταν για soundtrack ούτε ο Λεζές στο "Οι ατσίδες και η κούκλα".
    μία ερώτηση. ΜΙΑ.

το τραγούδι πατέρα σου αρέσει; απάντησε μου. όχι "μα άλλες μπάντες έχουν βγάλει και χειρότερα", όχι "μα άλλες μπάντες τον παίρνουν απ το γκώλο", αυτό μόνο. είναι ενα τραγούδι που σου αρέσει;

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    αντιμιούζικ για πρόσεξε πως μιλάς στο φιλαράκι μου τον ρα παρία, συνέχισε σε αυτό το ύφος για να δεις το πως θα σου ορμήξω, μόνο αυτό σου λέω. Άμα φας μπουνιά θα φοβηθείς όντως.
    ο γαμπρός μου, ο γαμπρός μου, ο γαμπρός μου, ΕΙΝAΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ φίλε. θα έρθει και θα σου κάνει ένα pow. ένα pow θα σου κάνει.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

raparia , pes mas toulaxiston kati ontopic kai ti 8a psifiseis sto poll , ki ola ta alla ta vriskoume .
    the game is the game

ας τσεκάρουμε και καμιά άλλη γλώσσα, πχ βουλγάρικα, ρώσσικα, ιταλικά

Senior Peligro dopefiend's Avatar

η πλάκα είναι ότι αν κάτσει και ακούσει όντως faith no more, είμαι 666% σίγουρος ότι θα του αρέσουν. απλα θελει να σας πρήξει ταρχιδάκια λίγο.

We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

sober Ragozin irreligious's Avatar

Quote Originally Posted by warlord mkII View Post
    Δεν το εχω ακουσει και δεν θα το ακουσω ποτε.

Στο δικο μου συμπαν οι Manowar εχουν βγαλει δισκαρες οπως hail to england, into glory ride, sign of the hammer, triumph of steel και μετα τους απηγαγαν εξωγηινοι για να μαθουν να παιζουν heavy metal αντικαθιστωντας τους με σωσιες. Ειναι η μονη λογικη εξηγηση...

!
    i need feminime venoms in order to function with the system.

Tags for this Thread