Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 140

Thread: Ruthless flame από music off topic

royally fucked animae's Avatar

Εσύ βρε, γιατί σταμάτησες να κάνεις 6 ποστ στην σειρά και να μπαίνεις σε οποιοδήποτε θρεντ και να λες για καυτό ατσάλι?

Στα του ρουθλεςς, ούτε μένα μου άρεσε η διαγραφή ποστ, αλλά στα υπόλοιπα είμαι μαζί με καρχαρτ.
    Και επιτέλους πότε ο ρουθλεςς(όπως είπε και ο σουολεν) θα απαντήσει σε αυτά που του λενε και δεν θα συνεχίζει να λέει τα δικά του?
    Δεν είναι δύσκολο δα, να δεις μια ερώτηση και να προσπαθήσεις να απαντήσεις.

-Πως είπαμε ότι σε λένε?
    -Μα όχι, πες μου πόσα ριβιουζ πρέπει να κάνω για να θεωρηθώ "καλός" χρήστης!!!!!!1111!!1`
    Kill the wise one!

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Α) Σταμάτησα επειδή κατάλαβα ότι σας πείραζε και δεν ήθελα να γίνομαι φορτικός.

Όμως ο Ruthless ποτέ όσο είμαι στο forum δεν έχει κάνει πέσιμο στα καλά καθούμενα σε "αντίπαλο" thread. Διάψευσέ με.

Β) Επαναλαμβάνω: διαβάστε δυο προτάσεις κάτω από εξώφυλλο Oz.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

bi-curious The Good Son's Avatar

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Καλημέραααα, λοιπόν, ο λόγος που απαντούσα στον Ρούθη ήταν επειδή είναι όντως είναι άσχημο να διαγράφεις ένα ποστ και να εξαφανίζεσαι.
    Σαφώς είναι. Αλλά δεν μιλάω για τα ποστ που του εξηγείς. Το θρέντ, εκτός από τον ρουθλες ο οποίος κατα πάσα πιθανότητα δεν θα καταλάβει γιατι και δεν θα συμφωνήσει με το σβήσιμο, το διαβάζει όλο το φάρουμ οπότε εξήγησε σε ένα ποστ γιατί σβήνεις (θυμάμαι δυο τέτοια πόστ) ή στείλε ένα πμ. Δεν χρειάζεται να βγείς σωστός στα μάτια του, γιατί δεν πρόκειται. Οι υπόλυποι users όμως θα βγάλουν συμπεράσματα.Τα περισσότερα πόστ σου είναι "χαζοαπαντήσεις" τύπου μεταφοράς λογκς. Το χειρότερο δε είναι οτι λες "δεν ξαναασχολούμαι" και ξαναασχολείσαι. Προσωπικά θέλω να πιστεύω οτι απλά βαριόσουν χθες γιατί σε έχω για πιο σω(σ)το παιδί.
    Γενικότερα, ο ρούθλες έχει ένα συγκεκριμένο ύφος εδώ και χρόνια. Τώρα θυμηθήκατε οτι σας πείραξε; και εαν ξαφνικά αποφασίστικε οτι πειράζει το ύφος αυτό κάντε τον μπαν χωρίς αφορμή ή προειδοποιήστε τον πρώτα και βάλτε νέους κανόνες συμπεριφοράς στο μιούζικ. Δεν χρειάζεται να γίνεται αυτός ο ντόρος, εκεί είναι η ένστασή μου.

Paris, έχει υπάρξει αυτό :

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Αυτό εδώ το ποστ δεν είναι ένα ποστ με κανόνες συμπεριφοράς, καθώς είστε μεγάλα παιδιά και τα μεγάλα παιδιά δεν αλλάζουν συμπεριφορά. Πριν κάποιο καιρό, σε ένα θρεντ είχα αγανακτήσει, καθώς μια heavy metal μιζέρια είχε κατακτήσει τα μουσικά δρώμενα σαν μια άλλη epic metal νίκη, και ήταν τόσο ενοχλητικό αυτό, που με αποθάρρυνε πρώτα από όλα από το να συμμετέχω στις heavy metal συζητήσεις. Άνοιξε κάποιος thread για Nirvana, και μόλις είδα τη λέξη Nirvana ήξερα ποιοί θα έχουν ποστάρει μέσα και τι θα λένε, είστε και απρόβλεπτοι και μυστήριοι πανάθεμά σας. Εγώ με άτομα που μπαίνουν για να γαμήσουν ένα μουσικό thread, όσες γνώσεις και αν έχουν, δύσκολα μπορώ να συζητήσω ακόμα και για αυτά που ξέρουν. Και ναι, φυσικά εκεί για τον Καναδά ήθελα να αγανακτήσω πως οι Anvil είναι το χειρότερο ανέκδοτο στην ιστορία της χώρας, αλλά αυτό θα προκαλούσε μόνο άχρηστες συζητήσεις, που δίνουν νόημα στη ζωή του κάθε Ruthless εδώ μέσα, αλλά στη δική μου όχι. Και στο topic με Bathory ήθελα να γράψω δεκάδες περισσότερα, αλλά ήξερα πως θα άκουγα τα ίδια και ανακυκλωμένα. Γενικώς είναι σπαστικό αντί να γίνονται κουβέντες για κάτι τόσο όμορφο όπως η μουσική, να γίνεται κουβέντα για το πόση την έχουν μερικοί εδώ. Στην τελική, υπάρχει το music off topic thread, που αν και δεν εγκρίνω τη διάλυσή του, ας πούμε εκεί υπάρχει ένα offtopic.

Υπάρχει μια σειρά εδώ. Γίνεται ένα ωραίο θρεντς άσχετο με το χεβιμέταλ. Μπαίνει γράφει η X, έρχονται δύο για να την κράξουν επειδή πάντα την κράζουν, έρχεται ο άλλος με μια γραμματοσειρά πινακίδας στην εθνική να μας πει για ΑΤΣΑΛΙ, και στο τέλος καταλήγουμε να μιλάμε για το πόσο ηλίθιοι είναι ορισμένοι users. Αλλά δεν έχουμε έρθει για να μιλήσουμε για αυτό. Αυτή η σειρά γεγονότων δεν είναι μια όμορφη σειρά γεγονότων.

Οποιοδήποτε post δεν έχει μπει για μουσικό λόγο σε συγκεκριμένο thread που έχει ανοίξει για συγκεκριμένη κουβέντα, θα μετακινείται ή θα διαγράφεται. Αυτό γίνεται αυστηρά για να ευδοκιμήσει το περιβάλλον ανταλλαγής απόψεων πάνω σε ένα μουσικό θέμα, και να ξαναρχίσουμε να μαθαίνουμε μουσική από το ER χωρίς να χρειάζεται να έχουμε στο μσν όσους users μας ενδιαφέρουν και να τα λέμε εκεί. Μιλάω για οποιοδήποτε thread μουσικής. Αν ανοίξουν οι metal warriors θέμα για τα βρακιά των manowar και πάει κάποιος και κοροϊδέψει, αν τολμήσει κάποιος να κοροϊδέψει τα βρακιά των Manowar, θα ρίξω το φόρουμ τελοσπάντων. Με αυτό θέλω να πω πως ο "κανόνας" θα ισχύει για όλους, και δεν αρχίζουμε ιερό πόλεμο κατά του ανόθευτου heavymetal.

To forum δεν θα αλλάξει σε καμία περίπτωση νοοτροπία όσον αφορά στο moderating, απλώς μερικά πράγματα σπάνε νεύρα σε όλους, εκτός από αυτούς που τα προκαλούν, οπότε γιατί να συμβαίνουν;

Ο χαβαλές με αισθητική είναι πάντα ευπρόσδεκτος, διότι ο χαβαλές με αισθητική είναι πράγμα όμορφο.

Ο "ντόρος" θα ήταν πολύ μεγαλύτερος αν έτρωγε ban κάποιος και το ξέρεις. Και σιγά τον ντόρο πια, συζήτηση κάνουμε. Την προηγούμενη φορά που είχαν ξεσηκωθεί στο music με τον ra pariah ο carheart είχε γράψει ένα ποστ που έλεγε πάνω κάτω ότι μπορεί και να σβηστεί κανένα ποστ, χωρίς να μιλάμε για ακρότητες/φασιστιλίκια πάντα, σκόπευε να το κάνει στίκι, εγώ του είπα να μην το κάνει γιατί δε βρήκα ουσιαστικό λόγο. Αν θέλετε πάντως ντε και καλά να μπει σε μορφή κανόνα, ορίστε, "στα μουσικά θρεντς δεν θα υπάρχει ακριβώς η ίδια ανοχή με το υπόλοιπο φόρουμ και ίσως να σβηστεί και ένα ποστ μία στο τόσο με σκοπό τη διευκόλυνση της συζήτησης και το να μην ξεφεύγει αυτή οφφόπικ ή σε flame". Γενικά, το κουράζουμε, ο ra pariah έπιασε το νόημα και ηρέμησε αρκετά χωρίς καν να χρειαστεί να του κάνω υπόδειξη, ο ruthless πιστεύω το έπιασε επίσης το νόημα, απλά κάνει τον χαζό γιατί πρέπει να έχει την τελευταία κουβέντα. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.
    έντιτ: ναι, αυτό το ποστ έλεγα.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

χάλια Swollen's Avatar

Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post
    Swollen-ίκο, τη λες στο Ruthless, αλλά εν προκειμένω δεν έχει άδικο!
    δε τη λέω στον ρούθλες, του λεω ότι στα ποστ του, η "απάντηση" στα "κατηγορώ" είναι να ρίχνει το μπαλάκι σε άλλους χρήστες.

δεν σχολίασα καν αν έχει δίκιο ή άδικο και ούτε θα το κάνω γιατί δεν ήμουνα παρών στο ΣΚΗΝΙΚΟ
    I must have some booze. I demand to have some booze

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

η φορουμική καθυστέρηση που εμφυτεύεται στην κλίκα των ΕΠΙΚΟΜΕΤΑΛΛΑΔΩΝ δε δικαιολογεί το σβήσιμο ποστς.

παρ' όλ' αυτά, στην πούτσα μας όλα εκτός από αυτό:

Quote Originally Posted by antimusic View Post
    το παλιό ακάουντ σου γιατί ζήτησες να σβηστεί, ρούθλες;

Senior Member atom_smasher's Avatar

ζηταω να ανακαλεσει ο φιλτατος φαντομ ντακ καθοτι εαν καταλαβα καλα κατηγορει την εξτρεμιστικη μεταλικη ατσαλινη φραξια οτι εχει αναγαγει την καθυστερηση σε παντιερα και τρυπια μαλιστα!ωστοσο θα συμφωνησω με το πνευμα του ποστ του πως δεν δικαιολογειται το σβησιμο για μια καθυστερηση που ειναι διαγνωσμενη. η διακοπη της κυησεως δεν ειναι παντα το ενδεδειγμενο μετρο για την λυση του προβληματος.
    1) e4, c5
    2) Νf3

314222 Mitsmann's Avatar

Εγω συμφωνω να σβηνονται τα ποστς.

Του Μιντναητ.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Anti-Hero Reject's Avatar

παντως χοντρη μαλακια να σβηνονται ποστς,οποιος θελει τα σβηνει και μονος του.
    το να επεμβαινουν μοντς ειναι αρκετα φασιστικο.
    οσο αφορα τις αποριες σου ραπαραια,δεν σε εχω βρισει ποτε,το να πω την γνωμη μου για εναν δισκο ομως που εχω ακουσει πχ το χηδεν και να γραψω οτι "ξερεις,ειναι ενα καρο μαλακιες με πουστικα φωνητικα και κουραστικα 7 λεπτα κομματια" ειναι απλα Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.δεν εγραψα ουτε για μαιμουδιες,ουτε για ατσαλια στον κωλο σας ουτε για τιποτα τετοιο,χωρις ΚΑΝ να εχω ακουσει οπως ο ρουθλεςς.
    και εχετε ενα κοινο με τον ρουθλεςς.θεωρειτε πως οτι ακουτε ισοπεδωνει μουσικα το 95% οτι ακουν οι αλλοι.περα οτι η αποψη αυτη ειναι για γελια οταν μιλαμε για κορωνες(ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ),μην θεωρειτε πως ολα βρισκονται μεσα στο κεφαλι σας.εσυ βεβαιως δεν εισαι προκλητικος,ο ρουθλεςς ειναι δεικτικος και το παιζει τρουμεταλλοπατερας ΚΑΙ στους οπαδους του ειδους!
    δηλαδη αν γυρισω εγω να του πω οτι ειναι φολς επειδη κατα τους παλιους τρουμεταλλους το μπ3 νταουνλοαντιγκ ειναι "αρπαχτη" και πρεπει να ψαξεις και να πληρωσεις ακριβα τους αυθεντικους δισκους για να νιωσεις ετσι την "μαγεια του αληθινου χεβυ μεταλ"(αποψη που υπαρχει σε αυτους,μην γελατε!) ο ρουθλεςς τι θα πει?
    και γενικα μου την δινει το βλαχουφακι του,μου θυμιζει οτι σιχαινομαι σε βλακες μεταλλαδες:την ομπσκιουριλα.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Ρε ανιμάε και σουόλεν, που ακριβώς δεν απαντάω εγώ; Στο ότι μου λέτε πως ποστάρω εριστικά και την λέω σε άλλους; Ε το κάνω. Τό'κανα 5 χρόνια τώρα. Και δεν είμαι ο μόνος ε;

Η διαφορά μου με τους υπόλοιπους είναι πως για κάποιους εδώ μέσα εγώ δεν έχω την ίδια συνεισφορά με αυτούς(και αυτά δεν είναι δικά μου λόγια). Δεν έχω γράψει 300 ριβιούζ πχ, και αυτό το κάνω συνειδητά γιατί βλέπω πως το ενδιαφέρον εδώ δεν υπάρχει για ότι γράφω που να κάθομαι να πληκτρολογώ τόσα πολλά. Αν θες άντε βρες το τελευταίο ριβιού(περίπου) που έγραψα και δες πόση ανταπόκριση είχε. Πάντα ήταν έτσι το ER. Δεν άλλαξε σε εποχές που γράφαν εδώ αρκετά άτομα που ασχολιόντουσαν πολύ με αυτόν τον ήχο, τώρα θα αλλάξει; Έτσι εμένα η συνεισφορά μου μένει μόνο στο να ποστάρω κάτι στο μιούζικ οφφ τόπικ(πχ περί νέου Cage ή Metalucifer). Όποιος το παρακολουθεί και συμβαδίζει με τα γούστα μου θα το ακούσει. Οι άλλοι θα το προσπεράσουν. Να ανοίξω τόπικ που θα απαντήσουν 2 άτομα και θα πουν "πω φίλε γαμάει" και άλλοι 2 θα ζητήσουν να το ανεβάσω κάπου και πιέμ, ε δεν έχει και πολύ νόημα.

Τέλος πάντων, ας πούμε πως το δικό μου ποστ έπρεπε να σβηστεί και άλλων παρόμοια ποστς όχι, γιατί ήταν από γιούζερς με περισσότερη "μουσική συνεισφορά" ενώ εγώ δεν είμαι.

Και πάμε στον "κανόνα"(και στις 2 εκδόσεις):

Quote Originally Posted by carheart
    Οποιοδήποτε post δεν έχει μπει για μουσικό λόγο σε συγκεκριμένο thread που έχει ανοίξει για συγκεκριμένη κουβέντα, θα μετακινείται ή θα διαγράφεται.
    Quote Originally Posted by Dragonlord
    στα μουσικά θρεντς δεν θα υπάρχει ακριβώς η ίδια ανοχή με το υπόλοιπο φόρουμ και ίσως να σβηστεί και ένα ποστ μία στο τόσο με σκοπό τη διευκόλυνση της συζήτησης και το να μην ξεφεύγει αυτή οφφόπικ ή σε flame
    Για πείτε μια ρε τσάκαλοι, τι συγκεκριμένη κουβέντα έχει το music off topic thread; Ξέφυγε η συζήτηση σε off topic(λολ) με ότι πόσταρα; Ή απλά κάθε υποψία flame κλπ θα σβήνετε πλέον παντού και πάντα από το μιούζικ ντισκάσιον;
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

Γενικότερα, δεν είναι το να σβήνονται ποστς το θέμα, αυτό σε κανέναν δεν αρέσει. Το θέμα είναι να υπάρχει η καλή θέληση ώστε να μη φτάνουμε εκεί, αν γίνεται ποτέ. Τώρα καλώς ή κακώς μία στο τόσο είναι αναπόφευκτο, όπως και το ban σε κάποιες περιπτώσεις, τι να κάνουμε. Το ποστ του κάρχαρτ ήταν ένα πρώτο βήμα, όποιος έπιασε το νόημα νομίζω δεν έχει να φοβηθεί κανένα σβήσιμο και κανέναν "φασισμό". Τώρα αν χρειαζόταν να σβηστεί ένα ποστ για να ταρακουνηθεί λίγο ο ruthless και να καταλάβει ότι κάαατι δεν πάει καλά στον τρόπο που ποστάρει και πως καλό θα ήταν να κάνει ένα βήμα καλής θέλησης, ας είναι. Δε νομίζω ότι ο κάρχαρτ θέλει ή έχει και την όρεξη να σβήνει ποστς. Η δουλειά του μοντ και του αντμίν είναι περίεργη, πάντα οι αποφάσεις που παίρνεις έχουν ένα "ναι μεν... αλλά", αντικειμενικά σωστές κινήσεις δεν υπάρχουν. Ακόμα κι όταν δεν κάνεις κάτι, είναι κι αυτό μια απόφαση και κάποιος θα βρεθεί να πει ότι πρέπει να τηρούνται και κάαααποια όρια. Τέσπα, το θέμα είναι ότι προφανώς και θέλουμε να γράφουν όλοι, απλά στα μουσικά ειδικά φόρουμς όπου γίνονται και λίγο πιο σοβαρές συζητήσεις μπορούν να αποφευχθούν κάποια ποστς. Καταλαβαίνετε μια χαρά τι λέω.

Ντάξει, ruthless, έχεις δίκιο, είμαστε φασίστες, μας τη σπάει το νικ σου γι'αυτό μπήκες μόνο εσύ στο μάτι. Και ναι, ή δε θα σβήνεται κανένα ποστ ή θα σβήνονται όλα όσα πάνε σε φλέημ, μόνο αυτές οι δύο λύσεις υπάρχουν.

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Αν θες να είσαι δίκαιος έτσι πάει όμως. Ξεκάθαροι κανόνες. Αλλιώς δίνεις τροφή στον άλλον να λέει μαλακίες πως "ο τάδε δε με γουστάρει", "έλα μωρέ με τα φασιστάκια και την κλίκα τους" κλπ κλπ.

Καταλαβαίνεις τι εννοώ ε;

ΥΓ: Και βασικά καταλαβαίνεις πόσο αστεία ήταν η δικαιολογία του Κάρχαρτ "δεν έχεις μουσική συνεισφορά" ε; Να το ξέρει ο καθένας να ανεβάζει 10-15 ριβιούζ στους πρώτους 3-4 μήνες, αλλιώς ή θα τρώει deactivate το account του ή δε θα βλέπει το music discussion.
    ΥΥΓ: Το προηγούμενο είναι αστείο ως παραλληλισμός με γνωστό φόρουμ/κατεβαστήρι που το γάμησε και ψόφησε.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

bi-curious The Good Son's Avatar

Κάρχαρτ, δεν είχα υπόψιν μου το εν λόγω πόστ. Τα λές πολύ ωραία και με βρίσκεις 100% σύμφωνο. Εαν το είχα διαβάσει δεν θα επενέβαινα μάλλον. Μπαίνω λίγο στο μιούζικ φόρουμ κυρίως για τους λόγους που αναφέρεις οτι έχει ευτελιστεί αλλά κυρίως γιατί με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν περιέχει μουσική που με ενδιαφέρει.
    Όμως στην τελική το φόρουμ το διαμορφώνουν αυτοί που το αποτελούν οχι οι λίγοι που (αν και μπορεί να είναι είναι "σωστοί") προσπαθούν να το καλυτερέψουν. Και το "σωστός" είναι σχετικό. Αν και δεν έζησα το μεταλββ, μπορώ να υποθέσω οτι οι τότε μοντς θεωρούσαν το μέρος τους σωστό. Όπως και ο πασόκος ντράγκονλορντ το δικό του. Όπως ακριβώς εσυ θεωρείς πιθανώς "ωραίες μέρες του μιούζικ ντισκάσιον" τότε που ήταν ο κβέλντ και ο τσοπντ πχ, ο ρούθλεςς μπορεί να του αρέσει να ισχυρίζεται οτι γαμάει το δικό του ατσάλι.
    Η θέση μου είναι όμως το συνολικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται από τους πόστερς και όχι να βάζουε κανόνες και να κάνουμε προσπάθειες να αναστήσουμε κάτι που δεν υπάρχει. Γιαυτό και είμαι αντίθετος στο σβήσιμο ποστς.
    Σόρυ για το μελό ύφος, έβλεπα ταινία στο σταρ.