View Poll Results: να γίνει σπλιτ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • ναι

28 46.67%
  • όχι

32 53.33%
Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 207

Thread: metal/non metal forum

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Κοίτα Χ, εγώ πήγα να το σώσω για σένα, εσύ δεν θες. ΟΚ, δεν είσαι με μπάφους κοπελιά, είσαι απλά ΗΛΙΘΙΑ που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το νόημα όσων γράφεις.

Και έτσι μου κάνει. Απλά όπως ξανάπα, μη ζητάς και τα ρέστα για τις πίπες που γράφεις. Που αμφιβάλλω αν καταλαβαίνεις και τι πίπες γράφεις.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

A rock, an island Drumsick's Avatar

Τι κάθομαι κι απαντάω ρε μαλάκα..

Να το κοιτάξεις αυτό πάντως.

Άντε μωρή άγνωσ... ε, άσχετη από εδώ ήθελα να πω.

(είδες τι έκανα; έπεσα στο επίπεδό σου)

A rock, an island Drumsick's Avatar

Anti-Hero Reject's Avatar

on topic-οχι μας αρεσει το μπαχαλο

οφφ τοπικ-ριξτε μερικα μπαν.εγω εγραψα και στιχους.η μουσικη παρακατω.

ban to azor,he's an attention whore
    (ban to azor)
    ban to azor he is such a bore
    (ban to azor)
    ban to azor for now and evermore
    (ban to azor)
    ban ban ban cause he loads his gun
    (ban to azor)
    ban ban ban with X's pics he will cum
    BAN TO AZOR
    BAN TO AZOR
    BAN TO...AZOR!
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by Reject View Post
    on topic-οχι μας αρεσει το μπαχαλο

οφφ τοπικ-ριξτε μερικα μπαν.εγω εγραψα και στιχους.η μουσικη παρακατω.

ban to azor,he's an attention whore
    (ban to azor)
    ban to azor he is such a bore
    (ban to azor)
    ban to azor for now and evermore
    (ban to azor)
    ban ban ban cause he loads his gun
    (ban to azor)
    ban ban ban with X's pics he will cum
    BAN TO AZOR
    BAN TO AZOR
    BAN TO...AZOR!
    εβγαλες νεο ανθεμ για την 4 ρε μουνι

Anti-Hero Reject's Avatar

το ξερεις το κομματι?
    ειναι το παρακατω....
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Senior Member 00i00's Avatar

το εμπντ κανε κ/π οχι το νταιρεκτ

ρε σεις. οκ
    να μη χωριστεί ψήφισα και γω.
    αλλα μοναχα ετσι 2 κουβέντες.

Δηλαδή είναι αναγκη να βλέπουμε τις ιδιες συζητήσεις ξανα και ξανα σε διαφορετικα τόπικ? Καθε φορα που θα μπαίνουν ξερω γω 10 καινούριοι χρήστες θα αρχίσουμε να ξαναλεμε τα ίδια παραμύθια?
    "Οι μανογουορ γαμανε"
    "Και οι Μπάθορι γαμανε"
    "Και οι Ανβιλ γαμανε"
    "Και οι Μεταλλικα θα γαμουσαν αν είχαν δεν βγαλει το Λόουντ"
    "Μα όχι τι λες"

Δηλαδη ρε σείς ναουμε γιατι δεν χρησιμοποιείτε σωστά το κουμπί σέρτς?
    Κλασαν οι Ντριμ Θιατερ, καινουριο θρεντ.
    Χεσαν οι Μάνογουορ, καινούριο θρεντ.

Μα τον τελευταιο μηνα εχω διαβασει την φραση Μπρόκας Χέλμ 1,000,000

Μα τους Μπρόκας Χελμ!

Δεν είναι αναγκη να χωριστούν. Είναι αναγκη να συνεργαστούν μερικες μπετονόπροκες.

Λίγο έλεος. Μπορούμε να είμαστε Οφφτοπικ σε ενα σωρό μερη σ'αυτο το φόρουμ. Ας κρατήσουμε μερικα ετσι λίγο με μια σειρούλα.
    Ο Μαξ ήταν εγωιστής.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Steel Assassin, μπερδεύτηκες λίγο στη προηγούμενη σελίδα και έκανες λίγο μπάχαλο.

1) Ο Fandangoς ανέφερε το γεγονός ότι μπαίνει ο α' τρουμέταλλος σε θρεντ ηλεκτρονικοπερίεργα και είπε τη πίπα του ίσα για το μέταλ της υπόθεσης. Αυτό ενοχλεί, όπως θα ενοχλούσε κι εσένα να μπαίνει κάποιος σε 80ς χέβυμέταλ θρεντ και να σου λέει πόσο ξεπερασμένα και μαλακίες και μπλαμπλα είναι αυτά. Ναι ή όχι;

2) Η Χ είπε απλά τι θα βόλευε αυτήνα για να δικαιολογήσει γιατί θέλει ξεχωριστά φόρουμς. Δεν την ενδιαφέρει το μέταλ οπότε δε θέλει να υπάρχει η πιθανότητα να ανοίξει κατα λάθος ένα μέταλ θρεντ. Προφανώς και υπάρχει η πιθανότητα και το ξέρει, απλά θα προτιμούσε να την εξαλείψει μιας και θα τη βόλευε καλύτερα. Καθαρά προσωπική της θέση. Ναι ή όχι;

Το 1) είναι άσχετο με το 2) και αυτό που εξηγούν τόση ώρα είναι πως αυτό:

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Πάντως δάσκαλε, γιατί δεν ξέρεις να διαβάζεις...

Quote Originally Posted by fandango View Post
    προσπαθουν εδώ και πόσες σελίδες να εξηγήσουν κάτι πολύ απλό στον ρούθλες, αλλά αυτός δεν νιώθει. αντε να προσπαθησω κι εγώ.

ρουθλες παλικαρι μου, αυτοί που παραπονιούνται για τους λαδωμενους πολεμιστες και τους ξεκιολιασμενους αρουραιους, το κανουν γιατι τους εχουν σπασει τα παπαρια επειδη τα βλέπουν σε ΑΣΧΕΤΑ τόπικς.
    Όταν βγαίνει μια και λέει "ανοίγω ένα άγνωστο θρεντ με άγνωστο σε μένα τίτλο στο μιούζικ δισκάσιον και ξενερώνω που στο μιούζικ δισκάσιον ενός μέταλ φόρουμ βλέπω πράγματα περί μέταλ, σε ένα θρεντ που μου ήταν άγνωστο", ε η λογική λέει πως 1+1 κάνει δύο και πως οι πιθανότητες να δεις σε κάτι άγνωστο σε σένα εδώ μέσα κάτι σχετικό με μέταλ είναι μεγάλες...μπλαμπλα
    είναι άκυρο, μιας και απαντάς στον fandango γι αυτό που είπε η Χ.

Ξαναδιάβασε το και θα δεις ότι έχω δίκιο.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Ον τόπικ, πάνω κάτω ότι είπε ο αμνίζιακς*

Κάποτε κλαιγόταν ο Κάλκης επ αυτού αλλά στο τότε ER το ενιαίο music discussion δούλευε μια χαρά και μια τέτοια αλλαγή ήταν αχρείαστη. Κάποιοι πιστεύουν πως στο τωρινό ER ταιριάζει καλύτερα ένα music discussion υπο τη μορφή 2 sub-forums, αλλά εγώ προσωπικά δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

Ίσως μια προσωρινή δοκιμή να μην βλάψει κανέναν. Εκτός από τον admin που θα κάτσει να το κάνει that is.

*:εκτός από το κομμάτι με τα άλλα φόρουμς.
    Last edited by SpiritCrusher; 14-05-2009 at 04:09.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

metaphor fandango's Avatar

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    είναι άκυρο, μιας και απαντάς στον fandango γι αυτό που είπε η Χ.

Ξαναδιάβασε το και θα δεις ότι έχω δίκιο.
    έλεγα χθες στον Swollen ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Ρούθλες να καταλάβει τι εννοούσα με το ποστ μου., απλά έχει κολλήσει σε μια φραση που ειπε καποιος και συνεχίζει από εκεί. και, what a surprise, he's an idiot.

Ρούθλες, αντί να μου κάνεις υποδειξεις για ετυμολογικές αναλύσεις και καλά, δοκίμασε ΜΙΑ γαμημενη φορά να κάνεις αυτό που σου είπε 4815162342 φορές ο Swollen: ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

Δεν μιλάω για τους άλλους και τα ποστς τους, μιλάω πάντα(από το 1ο μου ποστ) για την ηλίθια την Χ αποκλειστικά και όσα έγραψε(εξού και τα κουότς). Και προφανώς έχω κολλήσει εκεί, και προφανώς ότι γράφω(και απαντάτε στη συνέχεια) είναι σχετικά με αυτό το ποστ της.

Το διατύπωσε λάθος; Ναι. Μπορούσε να το κάνει καλύτερα; Προφανώς(δεδομένων βασικών εγκεφαλικών δυνατοτήτων). Πετάχτηκαν σαν τσουτσούνες(λολ) διάφοροι να την υπερασπιστούν, ενώ βλέπαν ότι είχε πει μαλακίες λάθος διατυπωμένες; Ναι.

Στα υπόλοιπα(περί σπλιτ κλπ ή περί ασχέτων θρεντ - και όχι αγνώστων) τα είπα τότε, ή απλά δεν τα σχολίασα καν. Εγώ σχολιάζω μόνο την ηλιθιότητα της καθυστερημένης(είδες; no μπάφοι included).

Ε πείτε μια γαμημένη φορά "ναι είπαμε μαλακία" και βγάλτε τον σκασμό παρά να ζητάτε και τα ρέστα. Τόσο απλό είναι αυτό που ζητάω.

Αυτό εδώ το ποστ δεν είναι ένα ποστ με κανόνες συμπεριφοράς, καθώς είστε μεγάλα παιδιά και τα μεγάλα παιδιά δεν αλλάζουν συμπεριφορά. Πριν κάποιο καιρό, σε ένα θρεντ είχα αγανακτήσει, καθώς μια heavy metal μιζέρια είχε κατακτήσει τα μουσικά δρώμενα σαν μια άλλη epic metal νίκη, και ήταν τόσο ενοχλητικό αυτό, που με αποθάρρυνε πρώτα από όλα από το να συμμετέχω στις heavy metal συζητήσεις. Άνοιξε κάποιος thread για Nirvana, και μόλις είδα τη λέξη Nirvana ήξερα ποιοί θα έχουν ποστάρει μέσα και τι θα λένε, είστε και απρόβλεπτοι και μυστήριοι πανάθεμά σας. Εγώ με άτομα που μπαίνουν για να γαμήσουν ένα μουσικό thread, όσες γνώσεις και αν έχουν, δύσκολα μπορώ να συζητήσω ακόμα και για αυτά που ξέρουν. Και ναι, φυσικά εκεί για τον Καναδά ήθελα να αγανακτήσω πως οι Anvil είναι το χειρότερο ανέκδοτο στην ιστορία της χώρας, αλλά αυτό θα προκαλούσε μόνο άχρηστες συζητήσεις, που δίνουν νόημα στη ζωή του κάθε Ruthless εδώ μέσα, αλλά στη δική μου όχι. Και στο topic με Bathory ήθελα να γράψω δεκάδες περισσότερα, αλλά ήξερα πως θα άκουγα τα ίδια και ανακυκλωμένα. Γενικώς είναι σπαστικό αντί να γίνονται κουβέντες για κάτι τόσο όμορφο όπως η μουσική, να γίνεται κουβέντα για το πόση την έχουν μερικοί εδώ. Στην τελική, υπάρχει το music off topic thread, που αν και δεν εγκρίνω τη διάλυσή του, ας πούμε εκεί υπάρχει ένα offtopic.

Υπάρχει μια σειρά εδώ. Γίνεται ένα ωραίο θρεντς άσχετο με το χεβιμέταλ. Μπαίνει γράφει η X, έρχονται δύο για να την κράξουν επειδή πάντα την κράζουν, έρχεται ο άλλος με μια γραμματοσειρά πινακίδας στην εθνική να μας πει για ΑΤΣΑΛΙ, και στο τέλος καταλήγουμε να μιλάμε για το πόσο ηλίθιοι είναι ορισμένοι users. Αλλά δεν έχουμε έρθει για να μιλήσουμε για αυτό. Αυτή η σειρά γεγονότων δεν είναι μια όμορφη σειρά γεγονότων.

Οποιοδήποτε post δεν έχει μπει για μουσικό λόγο σε συγκεκριμένο thread που έχει ανοίξει για συγκεκριμένη κουβέντα, θα μετακινείται ή θα διαγράφεται. Αυτό γίνεται αυστηρά για να ευδοκιμήσει το περιβάλλον ανταλλαγής απόψεων πάνω σε ένα μουσικό θέμα, και να ξαναρχίσουμε να μαθαίνουμε μουσική από το ER χωρίς να χρειάζεται να έχουμε στο μσν όσους users μας ενδιαφέρουν και να τα λέμε εκεί. Μιλάω για οποιοδήποτε thread μουσικής. Αν ανοίξουν οι metal warriors θέμα για τα βρακιά των manowar και πάει κάποιος και κοροϊδέψει, αν τολμήσει κάποιος να κοροϊδέψει τα βρακιά των Manowar, θα ρίξω το φόρουμ τελοσπάντων. Με αυτό θέλω να πω πως ο "κανόνας" θα ισχύει για όλους, και δεν αρχίζουμε ιερό πόλεμο κατά του ανόθευτου heavymetal.

To forum δεν θα αλλάξει σε καμία περίπτωση νοοτροπία όσον αφορά στο moderating, απλώς μερικά πράγματα σπάνε νεύρα σε όλους, εκτός από αυτούς που τα προκαλούν, οπότε γιατί να συμβαίνουν;

Ο χαβαλές με αισθητική είναι πάντα ευπρόσδεκτος, διότι ο χαβαλές με αισθητική είναι πράγμα όμορφο.
    Last edited by carheart; 14-05-2009 at 11:34.

sober Ragozin irreligious's Avatar

δηλαδή θα γίνει μια κουβέντα περί bathory(ναι, ξανά) και δεν ξαναπαρεκτραπεί το θέμα?
    καρφί στα βρακιά των manowar θα πάει και μπορεί να φτάσει και μέχρι τους μπάφους που πίνει η Χ.

εγώ ξέρω πως τον τελευταίο καιρό, το φόρο γίνεται μπουρδέλο από έναν ΗΛΙΘΙΟ με υπομονή. που σκάει και κάνει 6 πόστ στη σειρά,
    χώνεται σαν το μαλάκα παντού και τραβάει κάτι γραμματοσειρές σε μέγεθος νεκροτάμπελου.

δεν νομίζω όμως να είναι αυτός ο λόγος, που πλέον 'δεν μαθαίνουμε μουσική από το η αρ'.
    απλά κάποιοι που γράφανε ενδιαφέροντα πράγματα έχουν σταματήσει να γράφουν.
    κάποιοι άλλοι που θέλουν να γράψουν ενδιαφέροντα πράγματα κολλάνε γιατί θα τους γαμηθεί το τόπικ, και κάποιοι που γράφουν ενδιαφέροντα πράγματα μπαίνουν και μπαχαλιάζουν όλα τα άλλα.

δεν ξέρω ακόμα αν ο διαχωρισμός θα βοηθήσει σε τίποτα. ο φθόγγος από καθαρά πρακτικής πλευράς έχει ένα πόιντ,
    αλλά γνώμη μου είναι πως μας λείπει η πρώτη ύλη και όχι οι διαχωρισμοί και οι μέταλ/νον μέταλ μόντες.

ΑΝ γίνει πάντως διαχωρισμός, ΑΠΑΙΤΩ μοντερεϊτορα τον Razor στο μέταλ σέξιον.
    Θα καταλαβαίνει ποιος είναι άντρας και θα μπανάρει τις πούστρες. να μένουμε οι δυνατοί μ/.
    Last edited by irreligious; 14-05-2009 at 12:06.
    i need feminime venoms in order to function with the system.