Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 140

Thread: Ruthless flame από music off topic

royally fucked animae's Avatar

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Μαζί σου σε όλα αυτά. Αυτό που λέω είναι να κρατάμε και κάποιο μέτρο. Όχι ιδιαίτερες αντιμετωπίσεις, που για παρόμοιο ποστ ο "κακός" γιούζερ τρώει σβήσιμο κι ο "καλός" γιούζερ τίποτα. Δηλαδή λίγη αξιοπρέπεια από τους moderators.

Ποιός θα μπορούσε να είναι ο ορισμός του "καλού/κακού" γιουζερ?
    Στο μιουζικ ντισκασιον λοιπόν, καλός μπορεί να θεωρηθεί κάποιος που είτε δεν
    ποστάρει πολύ, αλλά όταν ποστάρει το κάνει για το θέμα του σαμπφορουμ, είτε κάποιος που ποστάρει πολύ και στην πλειοψηφία των μηνυμάτων του, μιλάει πάλι για μουσική. Ουσιαστική συζήτηση όμως ε, όχι του στυλ "μαλακίες ακούτε", "ακουστε τάδε για να νιώσετε", "τι ακούς ρε φλώρο" κλπ.

Ε μάντεψε εσύ σε ποιά κατηγορία βρίσκεσαι.
    Σε καμία από τις 2. Ποστάρεις κυρίως για να την πείς στους άλλους.
    Ε αυτό είναι μαλακία. Αν δεν το καταλαβαίνεις, δικό σου πρόβλημα.
    Κανείς δεν έχει πρόβλημα με το ΤΡΟΥ μέταλ, αρκεί τα πόστ να γίνονται εκεί που "πρέπει". Το ίδιο ισχύει και για το στοουνερ. Το ίδιο και για το ντεθ μεταλ. Το ίδιο και για ποστ. Για το πανκ. Για οτιδήποτε.

Όταν λοιπόν έχεις έναν "καλό" γιουζερ, που πετάει και καμιά μαλακία, ε δεν τρέχει και τίποτα γιατί ο τύπος οκ, σήμερα μαλακίστηκε, αλλά τις υπόλοιπες μέρες, έχει κάτι να πεί.
    Όταν ένας γιουζερ που τον παίζει σήμερα, τον παίζει και όλο τον υπόλοιπο καιρό, λογικό είναι να υπάρχει λιγότερη ανεκτικότητα στην μαλακία.

Να στο θέσω ακόμα πιο παιδιάστικα. Όταν είσαι σε μια τάξη,κάνεις μάθημα και ένα παιδάκι μιλάει κάθε μέρα, θα τα ακούσει περισσότερο από ένα παιδάκι που κατά βάση δεν σε ενοχλεί και απλά σήμερα του ρθε να μιλήσει.

Αυτά.
    Kill the wise one!

Νομίζω ότι ο animae είπε τα προφανή, τα οποία αρνείσαι να δεις. Επανέρχομαι στο ποστ του κάρχαρτ, "ξεκολλάτε με αυτές τις ηλιθιότητες" και δε θα χρειαστεί να ξανασχοληθούμε με το θέμα. Αν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις στο music discussion, μίλα για μουσική, μίλα σαν άνθρωπος και να είσαι σίγουρος ότι αν μία στο τόσο ξεφύγει κι ένα μπουρδοπόστ θα συγχωρείται όπως συγχωρείται σε όλους.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

bi-curious The Good Son's Avatar

Είμαι με το μέρος του ρουθλεςς.
    Γενικά είμαι κατά του σβησίματος πόστ (εκτός από ακραίες περιπτώσεις διαφημήσεων - σπαμ κλπ) αλλά ακόμα και να δεχθούμε τους λόγους για τους οποίους σβήστικαν τα ποστ του πάλι νομίζω οτι το θέμα μπάζει.
    Αρχικά για τον λόγο που ανέφερα 2 σελίδες πριν. Σβήνονται τα πόστ γιατί ας πούμε είναι ανευ ουσίας εριστικά και οφ τόπικ και ακολουθούν 2 σελίδες με χειρότερα πόστ τα μισά εκ των οποίων ανήκουν στον μοντ που έσβησε για τον λόγο αυτό (!!!). Θεωρώ οτι ο κάρχαρτ δεν έπρεπε να ποστάρει καν. Το πολύ κάποιο πμ.
    Επίσης η δικαιολογία οτι δεν είναι ενεργός χρήστης στο μιούζικ ντισκάσιον δεν μου στέκει. Για το είδος που γουστάρει (καυτό ατσάλι κλπ) έχει ποστάρει πολλάκις πράγματα. Όμως και τίποτα να μην είχε ποστάρει σκεφτείτε το. Εαν άνοιγε καθημερινά θρέντς για αυτά που γουστάρει δεν θα τον είχαν πάρει όλοι στο ψιλό; Το κανε ο ραπαρια και τον βγάλαν ηλίθιο. Επειδή δηλαδή ο πάνκης έχει κάποια άτομα με κοινό μουσικό γουστο (αρκετά τώρα που το σκέφτομαι - και μάλιστα τους κύριους πόστερς του σαμπφόρουμ) και έχει την ευκαιρία να ποστάρει πράγμα (και καλά κάνει) σημαίνει οτι έχει το δικαίωμα να τρολλάρει και οι άλλοι όχι;
    Ίσα δικαιώματα για όλους.

Και στην τελική το ύφος του ερ είναι το "λέξιμο" σε μεγάλο βαθμο. Εαν κάτι άλλαξε ενημερώστε με.

Να αντιπαραθέσω τώρα το παράδειγμα του eleventh guardian, που επίσης μιλάει για καυτό ατσάλι μουσικά αλλά κανείς δεν τον παίρνει στο ψιλό; Δεν έχει να κάνει με το είδος της μουσικής, και πχ ο ra pariah ξέρει τι έπαιξα πριν μια βδομάδα στην Πάτρα. Όσο για το ότι ο carheart έκατσε και απάνταγε, σύμφωνοι, λάθος από μία μεριά, σωστό από την άλλη όμως γιατί μάλλον αισθάνθηκε την υποχρέωση να εξηγηθεί, αν όχι στον ruthless τότε στο υπόλοιπο φόρουμ, και εν τέλει η συζήτηση μεταφέρθηκε οπότε δεν έγινε και τίποτα. Το θέμα είναι να ΜΗ φτάνουμε σε αυτό το σημείο, να μη σβήνονται ποστς και, όταν γίνεται, να καταλαβαίνει ο καθένας γιατί έγινε και να μην ακολουθεί φλέημ για 2-3 σελίδες. Και δε λέω ότι ο carheart έχει το αλάνθαστο, στην τελική αν κάποιος διαφωνεί με κάποια του κίνηση ας μου στείλει ένα πμ να το συζητήσουμε, ή έστω ας ανοίξει εδώ ένα τόπικ αν αισθάνεται την ανάγκη να το συζητήσει public. Δεν έχω διστάσει να πω σε moderator ότι ήταν υπερβολικός σε κάτι και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω. Στο συγκεκριμένο πάντως δεν τον θεωρώ υπερβολικό, είχαμε πει πριν λίγες βδομάδες να προσπαθήσουμε να μην παρεκτρέπονται συνέχεια οι συζητήσεις στο music, μην ξεχνάμε ότι δε μιλάμε για το general ή το sexion, δε χρειάζεται να γίνεται μπουρδέλο κάθε τόπικ σε κάθε φόρουμ.

Επίσης σκεφτείτε αν έμπαινε κάποιος μπλακμεταλάς και μιλούσε για ανίερο σατανικό ήχο που βιάζει τα σπλάχνα της Παρθένου αν θα έτρωγε δούλεμα ή όχι. Δεν έχει να κάνει με τη μουσική, με το ύφος έχει να κάνει.

Anti-Hero Reject's Avatar

καταρχας,δεν σχολιασα με ΕΜΠΑΘΕΙΑ το μουσικο περιεχομενο του εν λογω βιντεο.
    για την ακριβεια δεν σχολιασα ΚΑΝ την μουσικη.
    αλλα το βιντεο ρε μαλακες,το βιντεο.δλδ δεν παιζει να το δει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ανθρωπος με το χαμηλοτερο δυνατο επιπεδο και να μην γελασει.
    τεσπα,το ποστ μου ηταν πιο πολυ για να σπασω τα αρχιδια του ρουθλεςς.και αυτο οχι επειδη μιλησε με κολακευτικα λογια για το βιντεο,αλλα περισσοτερο η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ του "γαμαει το 95% του οτι ακους" στην παουερανια.εχει καταντησει υπερσπαστικο οτι ακουνε καποιοι να τα συγκρινουν με αλλα ακουσματα (σαν το ποστ του μπαγλαμα του ραπαραια στην δισκοκριτικη των ντριλλερ κιλλερ,λες και εκανε καποιο κατορθωμα.ή λες και δεν θα μπορουσα εγω να παω σε ενα τοπικ του και να πω "ναι αλλα οι ludichrist γαμανε καθε οσιο και ιερο δισκοποτηρο του αγνου χεβυ μεταλ γιατι ΕΤΣΙ").
    απλα ο ρουθλεςς διακατεχεται απο το συνδρομο της χεβυ μεταλ ομπσκιουριλας.Αν εχετε προσεξει,δεν συμφωνει σχεδον ΠΟΤΕ ακομα και με ατομα που εχουν τα ιδια ακουσματα σε γενικες γραμμες με αυτον.δλδ θα πουν ο γκαρντιαν και ο ρεηζορ οτι πχ το ταδε κομματι των γουοταν ειναι το κορυφαιο του δισκου,θα πεταχτει ο ρουθλεςς και θα πει "οχι,το αλλο ισοπεδωνει κανονικα το κομματι που προαναφερατε".και θα το κανει ΠΑΝΤΑ,γιατι αυτο τον κανει ξεχωριστο και μυστη του αληθινου χεβυ μεταλ,νιωθει ξεχωριστος οταν το κανει αυτο.
    σκατα,τελειωσα απο την δουλεια 6μιση το πρωι και καθομαι και γραφω μαλακιες στο νετ...
    Last edited by Reject; 08-06-2009 at 11:01.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Καλημέραααα, λοιπόν, ο λόγος που απαντούσα στον Ρούθη ήταν επειδή είναι όντως είναι άσχημο να διαγράφεις ένα ποστ και να εξαφανίζεσαι.

Το ότι χρειάστηκε να απαντήσω αρκετές φορές, οφείλεται στο ότι δεν συνομιλούσα και με τον πιο άριστο δέκτη επιχειρημάτων, και σταμάτησα εκεί που δεν υπήρχε ελπίδα να παραδεχτεί ο κάποιος πως έχει άδικο. Αυτιά. Που είναι και επίκαιρα!

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Διάβασες τι είπε ο πάνκης πιο πάνω ε; Βασικά είδες πως πρακτικά είπε πως είχες άδικο ε; Πως σίγουρα δεν ήταν ποστ μουσικής συνεισφοράς ούτε το δικό του ε;

Τέσπα, για να μην παρεξηγηθώ κι όλας, δεν έχω πρόβλημα να μου την λέει ο πάνκης(ή ο καθένας), γιατί του απαντάω κλπ κλπ, έτσι πάντα ήταν το ER. Δε θέλω μπαμπούλες να πηγαίνουν όλοι και να λένε "μπουχού, μου την είπε, σβήσ'του το ποστ".

Το πρόβλημα μου είναι όταν φασιστάκια το παίζουν εξουσία χωρίς να κρατάνε έστω τα προσχήματα ίσης μεταχείρησης προς τους χρήστες.

Τέσπα, θα δούμε πως θα πάει στο μέλλον. Ειδικά αν ανεβάσω το προφίλ μουσικής συνεισφοράς(Κάρχαρτ© 2009).
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

Αν συμφωνείς με όλα όσα είπε ο πάνκης, απόρω που έχεις μούτρα να ποστάρεις ακόμα.

Το ποστ σου σβήστηκε προειδοποιητικά, ως αποτέλεσμα της εκτεταμένης ειρωνίας και υφακίου που διατηρείς εδώ και χρόνια, μην κάνοντας κάτι άλλο ουσιαστικό.

Αυτό να λες στους φίλους σου όταν θα βγαίνετε για μπύρες και θα με βρίζετε!

Και στο είπα, μην το παίξεις θλιμμένη πέρδικα, μην κλαίγεσαι σαν τον Κούγια, έχεις άδικο, δεν πιάνει, το κατανοείς, δεν χρειάζεται να το παραδεχτείς δημόσια, απλώς σταμάτα να συνεχίζεις το ηλίθιο σου flame.

ρινς antimusic's Avatar

το παλιό ακάουντ σου γιατί ζήτησες να σβηστεί, ρούθλες;
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

Son of the Northstar Once_Emperor's Avatar

Παρόλο που δεν παρακολούθησα το σκηνικό από την αρχή μπορώ να πω ότι στηρίζω Ruthless. Είναι user που δεν τρολλάρει και γενικά έχει μια συμμετοχή στο φόρουμ χωρίς να ενοχλεί. Και όταν λέω ενοχλεί προφανώς δεν εννοώ να ειρωνεύεται και να κράζει πράγματα που δεν γουστάρει και αυτούς που τα ακούνε. Όλα αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι ειδικά σε ένα φόρουμ όπως το ER που για μια περίοδο το πιο πολυχρησιμοποιημένο emoticon έλεγε "Σκάσε πια γαμώ το σπίτι σου". Τώρα ξαφνικά μας ενοχλεί ο χλευασμός και η ειρωνεία?

Αnyway, όπως είπα δεν ξέρω τι ακριβώς παίχτηκε και παίζει να είμαι ελαφρώς off αλλά αυτά είχα να πω.
    We revel in our time.

χάλια Swollen's Avatar

πότε ρε ρούθλες θα απαντήσεις σ'αυτά που σου λένε, σ'αυτά που σε κατηγορούν ΕΣΕΝΑ, κ όχι να ρίχνεις το μπαλάκι σε άλλους?
    I must have some booze. I demand to have some booze

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Τί είχα πει για Driller Killer;

Edit: ok το βρήκα! Ωραίες εποχές!

Και πάνκη έχω να σου πω: παρουσιάζεις μια ζωή μέρος της αλήθειας. Θυμάσαι στο Heathen που είχες μπει φορτωμένος γνώσεις να μας πεις ότι μόνον thrash κάτω των τριών λεπτών πρέπει να ακούμε! Και με υβρεολόγιο εκτός των άλλων. Ε, εντάξει κι εγώ τι είπα; Ότι οι Driller Killer τον πίνουνε από τους Καναδούς, το αυτονόητο! (έλα πλάκα κάνω)

Και μη μου το παίξεις μεμψίμοιρος μαθητριούλα τώρα "ναι, μα εσύ post-αρες και Riot", επειδή εγώ προσωπικά προτιμώ χίλιες φορές κάποιος να έρθει και να μου πετάξει post Lacuna Coil σε thread για Brocas παρά να αρχίσει να βρίζει στα καλά καθούμενα.
    Last edited by Ra Pariah; 08-06-2009 at 13:23.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

Practice What You Preach GuardianOfIvorytower's Avatar

Quote Originally Posted by Entrancemperium View Post
    Seine Kampf!
    Είναι Seiner Kampf!!!

My Mission will save the World.
    But I'm still chasing time.
    Vanity...definitely my favourite sin.

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

On topic: κι εγώ το μέρος του Ruthless παίρνω.

Παιδάκια, κάποια πράγματα τα ξέρει κι ο πεντάχρονος ξαδελφός μου...

Η κουλτούρα του 80's metal είναι αυτή που είναι και δε γίνεται να αλλάξει. Φανταστείτε να αναφερόμουν στην κάθε μοϊκάνα ή στην κάθε παντελόνι-καμπάνα που post-άρετε. Δε θα τελειώναμε ούτε του χρόνου...

Swollen-ίκο, τη λες στο Ruthless, αλλά εν προκειμένω δεν έχει άδικο!

Είχαμε τρία μέτωπα: ένα euro-power, ένα "ατσάλη" κι έναν πάνκη. Ο τελευταιος εμπίπτει στην παραπάνω κατηγορία που μονίμως στέκεται στην υποκουλτούρα.
    Δηλαδή, πάνκη αυτό είναι εκπάγλου ομορφιάς, ε;

Επειδή έχεις post-άρει Oz σου το λέω...

Η συζήτηση εάν έμενε σε επίπεδο Poweranias-Ruthless θα ήταν μικροκαβγαδάκι που θα τελειωνε σε τέσσερα posts. Από τις συζητήσεις που κάνουν σε κάθε καφέ ένας europower-ας κι ένας US. Φάση "ποιοί Chroming Rose, ρε άμπαλε; Τσέκαρε πυρακτωμένο μέταλλο από Texas!"

Σαν να συζητάνε δυο doom-άδες εάν οι Reverend "σέρνονται" πιο πολύ από πρώτο Solstice.

Αυτά είχα να πω... Να διαβάζετε τα κείμενα.
    Last edited by Ra Pariah; 08-06-2009 at 13:53.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!