Swollen έχεις δίκαιο φίλος. Εκείνος που ήταν τρόφιμος με τον Χιούγκο ήταν άλλος, http://lostpedia.wikia.com/wiki/Leonard νόμιζα ήταν ο Ραζίνσκη. Λάθος.. έφαγα όλη την Πέμπτη σεζόν νομίζοντας ότι είναι αυτος, μάλιστα έκανα την μαλακία να πίσω τον locust ότι είναι αυτός κ μετά έβλεπα την σιγουριά του κ ήμουν περισσότερο σίγουρος.
loop... it make no sense
ifinoi βγάζει νόημα φίλε, αν κάτι το έχεις, το χάσεις κ σε πονάει, παρακαλάς να μη το είχες ποτέ, (γνωρίζοντας ότι δε μπορείς να το έχεις πάλι, τουλάχιστον όχι όπως τότε), να μη το γνώριζες, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Κ εγώ αυτό θα έκανα αν μπορούσα, δλδ αν είχα μια βόμβα υδρογόνου και έβρισκα κάποιους να χτίζουν μια καταπακτή. anyway....
Καλά ναι, είχε κ άλλες καλές το νησί (μήπως να βγαίνουμε εκεί?) αλλά η Kate είχε το στυλ, τον χαρακτήρα, τον δυναμισμό, την μυξοπαρθενιά, το στυλ "το έχω αλλά δε στο δίνω".. Τέσπα προσωπικά για μένα, μειώνω τα δόντια από 4 στο 1 (όχι κυνόδοντας) κ ισχυεί η έκφραση "πολύ θα γούσταρα να της ρίξω έναν". Ο ένας φέρνει τον άλλον κ πάει λέγοντας.

) αλλά η Kate είχε το στυλ, τον χαρακτήρα, τον δυναμισμό, την μυξοπαρθενιά, το στυλ "το έχω αλλά δε στο δίνω".. Τέσπα προσωπικά για μένα, μειώνω τα δόντια από 4 στο 1 (όχι κυνόδοντας) κ ισχυεί η έκφραση "πολύ θα γούσταρα να της ρίξω έναν". Ο ένας φέρνει τον άλλον κ πάει λέγοντας.