Sorry αλλά μάλλον δεν έχεις αγαπήσει ποτέ και μετά να απογοητευτείς.
Σκέψου ότι είναι η μοναδική γαμήσιμη στο νησί και με το παραπάνω μάλιστα. Δλδ ποιον να ερωτευτούν? Την Σαν κ να τους γδάρει ο Τζιν? Την Ρόουζ????? την ποια? Κεϊτ κ τα μυαλά στα κάγκελα, κ με ένα πόδι κ 4 δόντια, πάλι την γαμάω.Επίσης το μονο love story που προσκυνώ είναι Bernard-Rose. Έλεος πια με το να γουστάρουν όλοι την Kate. ΕΛΕΟΣ.
Άπειρα + αλλά όπως φαίνεται ο τύπος έκανε πολύ μεγάλη δουλειά. Επίσης δε θα σκοτωθεί, τον είδαμε στο τρελάδικο. Λέτε να αλλάξει το μέλλον? Μπα .. δε νομίζω.. θα κλείσει η σειρά με τρομερό φινάλε αλλά κάτι μου λέει ότι θα μας πουν πως αυτό γίνεται κ ξαναγίνεται κ θα γίνεται για πάντα. Όχι απαραίτητα η πτώση της Oceanic αλλά το ότι, απ ότι φάνηκε, ο Jacob θα φαίρνει ανθρώπους στο νησί κ ο άλλος δε θα θέλει.Ο Ρατζινσκι θέλω να φάει το μεγαλύτερο ξυλίκι που έχει φάει ποτε μπάτσος στα εξάρχεια. Γιατί ποιος τον έβαλε μπάτσο πάνω από το κεφάλι τους και κάθονται όλοι και τον υπακούν αντί να του απαντήσουν "ΒΟΥΛΩΝΕΡΕΤΡΟΜΠΑ".
Ξενέρωμα απίστευτο...Και συμφωνώ με ingolemo πως ο Aaron παίζει να είναι Jacob reborn or something.
Θέλω να σχολιάσω μόνο αυτό. Σας έχει φάει το τσιμέντο μου φάινεται που είναι η φύση μέσα σας? Καθάρισε το ψάρι κ το έβαλε να ψηθεί πάνω σε μια πέτρα η οποία θερμενόταν από την φωτιά. Καλύτερος τρόπος για φιλέτο ψάρι, η φλόγα θα το κάψει.
Κρίμα.. περίμενα περισσότερα..
Τέλος.. βαρέθηκα αυτούς που ξενερώνουν με τα καλύτερα επεισόδια ever της σειράς. Επίσης βαρέθηκα τις άπειρες θεωρίες που βγαίνουν σωστές μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο. Για μένα ήταν από τα ελάχιστα επεισόδια που.. δε ξερω πως, αλλά ήξερα σχεδόν τι θα συμβεί, όσο το έβλεπα όμως, όχι ποιο πριν. Μάρτυρας ο locust και η κοπέλα του. Τρομερή ρέντα χτες, ότι έλεγα έβγαινε, ακόμη κ στο "Κάτι ψήνεται" πρόβλεψα τα τέσσερα ταλιράκια που θα έπερνε ο τύπος, χωρίς να δω καν τι τους ετοίμασε. Δυστυχώς ο διορατισμός μου σταμάτησε εκεί, δε μπόρεσα να προβλέψω ότι θα ξεμείνω από χόρτο χτες. Κρίμα.. περίμενα περισσότερα και από μένα.
PS) Και εγώ χτες μόλις τον είδα τον τύπο γύρισα κ είπα ότι είναι ο Μαύρος Καπνός. Μπορεί να έπεσα μέσα, είχα απόλυτη επιτυχεία όπως προανάφερα, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν είναι. Ο Μαύρος Καπνός είναι κάτι άλλο, όχι ένας από τους δύο.
Γιατί δεν ήξερε ο fake Λοκ ότι η κόρη του Ben του είπα να ακολουθεί ότι του λέει ο Λοκ? Θα μου πείτε ότι έκανε ότι δεν ήξερα.. ΤΣΟΥΚ! Είμαι σίγουρος ότι δεν ήξερε. Μέχρι τώρα τους καθοδηγούν οράματα και φαντάσματα, δλδ μέχρι τώρα είχαμε να κάνουμε με τον κακό που προετοίμαζε το έδαφος κατάλληλα ώστε να βρεθεί το παραθυράκι κ να σκοτώσει τον Jacob? Και πάλι όχι.. κ πάλι δε μου κάνει. Όπως είπε κ κάποιος σε προηγούμενο post, ήμαστε πολύ μικροί για να κάνουμε προβλέψεις στο lost. Υπομονή μερικούς μήνες.. Ευτυχώς τελειώνει καλοκαίρι κ θα έχουμε κάτι να ξεχαστούμε, αν τέλειωσε χειμώνα η σειρά να δω τι θα κάναμε.
Γιατι γάμησε το φινάλε? Γιατί μας έδειξε ότι τα πράγματα είναι πολύ πολυ μακρυά από ότι μπορούμε να φανταστούμε. Ακόμη και ο Ben που ήταν για οσκαρ από την δευτερη σεζόν (εκεί δεν εμφανίζεται ή κάνω λάθος?) μέχρι πριν λίγο έδωσε την σκυτάλη στον Λοκ κ κάθε φορά λέγαμε "Γειά σου ρε Λοκ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ"..
σιωπή...
ΠΑΡΤΕ ΤΑ.. πιόνα μικρής διάρκειας κ ανεύ ουσίας και οι δύο.