Quote Originally Posted by FIXXXER View Post

Φανταζομαι πως οχι, και οι ενδειξεις ειναι, πρωτον το μικρο λογυδριο του Μαιλς, το οποιο φανερωνει τις προθεσεις των δημιουργων να μας πουν οτι τελικα whatever happened happened, και δευτερον τα τελευταια λογια του Τζεικομπ, ο οποιος προειδοποιει οτι "ερχονται".

Εντάξει αυτό είναι MEGAAAAAAAALh υπόθεση, το "έρχονται" μπορεί να σημαίνει 392758 διαφορετικά πράγματα.

Το ότι ο Jacob πάντως πέταξε ατάκα προειδοποιητική (γιατί έτσι μου φάνηκε) στον άλλο είναι ένα από τα πράγματα που με κάνει σίγουρη πως this is not the end και υπάρχει ακόμα τεράστιο πλάνο το οποιο είμαστε πολύ μικροί για να ξέρουμε εμείς οι θνητοί.

Όσο για τα love stories , "κατεμε" είναι μαλακια η σκέψη "δε θέλω να σε χάσω mpouxouxou-mickey-mouse-club οποτε έλα μωρέ τα κάνω όλα κώλο ώστε να μη σε έχω γνωρίσει ποτε.
ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.

Επίσης το μονο love story που προσκυνώ είναι Bernard-Rose. Έλεος πια με το να γουστάρουν όλοι την Kate. ΕΛΕΟΣ.

Η Juliette είναι χαζή, το "παλικαρι" ο Sawyer την αγαπά.
Που και να μην την αγαπούσε, αν έχεις τον Sawyer να σου λέει θα μείνει μαζί σου κάθεσαι. Έστω και αν είναι απλά να τον κοιτάς να λιάζεται στη παραλια.

Για τους κομπάρσους συμφωνώ με fix, κρίμα που δεν είχαν μεγαλύτερο ρολο...Hurley

Ο Ρατζινσκι θέλω να φάει το μεγαλύτερο ξυλίκι που έχει φάει ποτε μπάτσος στα εξάρχεια. Γιατί ποιος τον έβαλε μπάτσο πάνω από το κεφάλι τους και κάθονται όλοι και τον υπακούν αντί να του απαντήσουν "ΒΟΥΛΩΝΕΡΕΤΡΟΜΠΑ".

Walt πιστεύω standard θα είναι στην έκτη season.
Και συμφωνώ με ingolemo πως ο Aaron παίζει να είναι Jacob reborn or something.