Page 36 of 934 FirstFirst ... 2634353637384686136536 ... LastLast
Results 526 to 540 of 14000

Thread: Music off topic thread

sober Ragozin irreligious's Avatar

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post

μπορείτε να αγαπάτε τις μπάντες που ακούτε χωρίς να μισείτε τις υπόλοιπες, αλήθεια. δε σας πηδάνε την γκόμενα!

αυτό.
    i need feminime venoms in order to function with the system.

Senior Member

Quote Originally Posted by Reject View Post
    θα στηριξω τον ταυλερ.οχι γιατι μου αρεσουν οι down ή οι mastodon-που δεν μου αρεσουν-αλλα επειδη δεν γινεται να αναφερεται καποιος σε αυτες τις μπαντες σαν "πουστικες" οταν ακουει riot-thudersteel,crimson glory,agent steel.δειξτε ελεος,οι τραγουδιστες σε αυτες τις μπαντες ακουγονται σαν κοριτσουδια που τσιριζουν,ασε για τις συνθεσεις.
    γενικα οι "τρου" και οι "επικοι" νομιζετε οτι ακουτε καμια ιδιαιτερα σκληρη/ακραια/αντιεμπορικη μουσικη.αρχιδια,η μουσικη που ακουτε ειναι τοσο ευκολη σαν ακουσμα(οσο και βαρετη),και τοσο "ακραια" που μονο κανενα κοριτσακι μπορει να φοβησει.
    Kαλά, εσύ σήμερα έχεις ρέντα. Από μαλακία σε μαλακία πας..............

Πάντως η αλήθεια βρίσκεται στη μέση κάπου (και όχι στους sex pistols).

Θα επανέρθω με την αποψή μου πιο καλά διατυπωμένη
    Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

θα πω αυτους που ειναι οντως ακραιοι.και οχι λακηδες.και 100% μεταλ,πιο γαλακτος γινεται,πιο μεταλ δεν γινεται.
    malevolent creation.
    Λοιπόν για μένα είναι οι Hellhammer που δεν έχουν καν 100% ακραία φωνή, το πρώτο Bathory, το πρώτο Watchtower, οι Confessor, οι Coroner, οι Poison (Ger).
    Αυτά για αρχή. Ακούσματα με τα οποία ανατριχιάζεις και νιώθεις ότι βλέπεις ταινία τρόμου.
    Last edited by Ra Pariah; 15-04-2009 at 15:58.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

Senior Member

Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post
    θα πω αυτους που ειναι οντως ακραιοι.και οχι λακηδες.και 100% μεταλ,πιο γαλακτος γινεται,πιο μεταλ δεν γινεται.
    malevolent creation.
    Λοιπόν για μένα είναι οι Hellhammer που δεν έχουν καν 100% ακραία φωνή, το πρώτο Bathory, το πρώτο Watchtower, οι Confessor, οι Coroner, οι Poison (Ger).
    Αυτά για αρχή.
    Ε, και τα δύο πρώτα Sodom

Και το Return ρεεεεεε.............
    Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!

Anti-Hero Reject's Avatar

κιλλερ,δεν ειπα να μην την ακουν.ειπα οτι δεν ειναι και τιποτα το ΤΟΣΟ ακραιο η μουσικη τους.αλλα ναι,βαριεμαι την ζωη μου οταν ακουω τετοιες μπαντες.
    ρα παρια,εχουμε διαφορετικη αντιληψη του "ακραιου".εμενα μου αρεσει οταν αναφερομαι σε αυτον τον ορο να μιλαω για μπαντες που συνθλιβουν τα παντα στο περασμα τους,πχ repulsion.
    ρουρουθλεςς,καλυτερα μισο ριφφ αλλα πορωτικο,παρα ολοκληρο και χζζζ.........
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Sorry, Witcie! Βάλε κι αυτά στο λογαριασμό!

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Γι'αυτο ρε πάνκη, εσύ να ακούς μουσική που είναι ακραία και αντιεμπορική και σκοπός είναι να τρομάζει μικρά κοριτσάκια.

Άσε μας εμάς να ακούμε γιατί γουστάρουμε.

Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

χάλια Swollen's Avatar

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Άσε μας εμάς να ακούμε γιατί γουστάρουμε.

σου έχει περάσει ποτέ απ'το μυαλό να το κάνεις κ εσύ αυτό?
    λέμε τώρα

εντιτ:αυτό που είπε ο από κάτω (περίπου)
    Last edited by Swollen; 15-04-2009 at 16:03.
    I must have some booze. I demand to have some booze

Anti-Hero Reject's Avatar

μπα,τρομαζει και εσενα.
    ακου οτι θελεις ρε,απλα μην θεωρεις πουστικα ακουσματα που ειναι τουλαχιστον πιο σκληρα απο τα δικα σου.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Quote Originally Posted by Tyler_Durden View Post
    Δηλαδή κάτσε ρε μάστορα, όταν βγήκαν οι maiden οι metallica, και όποιους άλλους θεούς πες, ήταν αναμάσιμα κάποιου παράμυθιού που είχε πρωτοειπωθεί, ή πηραν μια παράδοση και την πήγαν ένα σκαλί πιο πέρα; Οι maiden είναι μόνο απλό αναμάσιμα των Camel, των Ufo, των Wishbone Ash και όποιον άλλων θες; Αντίστοιχα οι metallica είναι μόνο ένα απλό αναμάσιμα των Saxon, των Diamond Head, των Misfits κλπ. ? Όλοι αυτοί έγιναν μεγάλοι δανιζόμενοι στοιχεία απο άλλους φυσικά, αλλά βάζοντας ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ και όχι απλά κλεβοντας τους τριγύρω.Οι δευτεράντζες του ευρωπαικού κυρίως power/heavy που μας λένε για "δόξα και τιμή" διστυχώς για αυτούς, δεν έχουν ίχνος προόδου απο τότε που τα ακούσαμε αυτά για πρώτη φορά.Και γενικά ξαναλέω, δεν θεωρώ τους Opeth τους Mastodon ή τους Down την ελπίδα του μέταλ ή κατι τέτοιο.Έχω σιχαθεί όμως τον κάθε άμπαλο που έχει μπετό στα αυτιά να βαφτίζει πούστικο ότι δεν μπορεί να καταλάβει.Είναι πιο αντρίκιο και ειλικρινές να έχεις τα αρχίδια να πας ένα βήμα παραπέρα μια μουσική παράδοση, απο το να πουλάς μουρη οτι "διατηρείς τη φλόγα αναμμένη" παίζοντας τα ίδια και ίδια.Όσο για το ποπεθ υποθέτω δεν έχουν πάρει τα αφτιά σου ούτε μια απο τις λέξεις "orchid" ή "my arms your hearse". Και στην τελική να σου πώ κατι ρε φίλε, γούστα είναι αυτά και ο καθένας ακούει ότι θέλει, αλλά δεν δέχομαι να περνάει η γραμμή οτι ειλικρινές και αυθεντικό μέταλ είναι η εκάστοτε επική τσιχλόφουσκα.
    Όταν βγήκαν οι Maiden που λες, πήραν τα ροκάκια(που προσωπικά δεν μπορώ να ακούω το 99% τους) και βγάλαν heavy metal.

Οι Mastodon τώρα πήραν το heavy metal των Μaiden και θα βγάλουν ας πούμε το πόπεθ στίολ(τυχαίος όρος με ιταλική προφορά ).

Όπως ο μέσος οπαδός των UFO που λες δεν γουστάρει Maiden, έτσι και ο μέσος οπαδός των Maiden δεν γουστάρει Mastodon. Γιατί πολύ απλά πήραν ότι παίζουν οι Maiden και το αλλάξαν σε κάτι άλλο, που δεν είναι αυτό που γουστάρει και ο λόγος που ακούει Maiden. Ο τύπος που γουστάρει Maiden βλέπεις γουστάρει τις επικές τσιχλόφουσκες, όχι το πόπεθ στίολ. Δηλαδή ξαναλέω, είναι τόσο κακό το να είσαι συνειδητοποιημένος με το τι γουστάρεις και να ξέρεις τι θες; Πρέπει ντε και καλά να είσαι εναλλακτικός γιατί το λέει ο Πέτρος ο πέτρας, ο Τζώνης ο πεταλούδας, ο Μπάμπης ο σουγιάς κι ο Μεταλάς ο Χάμερ;

Και όσο αφορά τις μεταλικές φωτιές κλπ κλπ των δευτεράτζων της ευρωπαϊκής σκηνής(αφού προς αμερική δεν παίρνει κανέναν να βγάλει κουβέντα έτσι όπως το US Power ξαναπαίρνει τα πάνω του), θα σου πω απλά πως το Heavy Metal Fire των Stormwarrior(ναι, αυτή η κλισεδούρα μωρέ) είναι ίσα με 25345242 φορές πιο heavy metal από οτιδήποτε βγάλαν ή ελπίζουν να βγάλουν ποτέ οι κάθε πόπεθ(Άσχετα αν εγώ τους προτιμώ ως μπάντα ακόμα και από τους Helloween).

PS: Σε λίγο θα μου βγάλετε και φολς και τσιχλόφουσκες το νέο Metalucifer ξέρω εγώ και θα γελά ο κόσμος, σαν το σιγκ του μπέρνι.

ΕΝΤΙΤ: Καλά, σκάει κι ο κακός ο πάνκης ο ανάρχας ο τα-σπάω-όλα ο δε-γουστάρω-να-ακούω-ολόκληρο-ριφφ να μας μιλήσει για μουσικά κριτήρια.

επειδή δεν βγάζουμε άκρη μερικές ερωτήσεις μόνο: Τί σημαίνει αυτή η μαλακία ο "μέσος οπαδός Maiden"? Πού μπορώ να βρώ "μέσους ακροατές" να μου πουν όσα σου εκμυστηρεύθηκαν ρε συ; Εγώ που προσκυνάω τους maiden και τυγχάνει να έχω αγαπημένο μου άλμπουμ τους το προαναφερθέν "Powerslave", και ταυτόχρονα καραγουστάρω τους Mastodon χρήζω κάποιας ιατρικής παρακολούθησης;
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

μπα,τρομαζει και εσενα.
    ακου οτι θελεις ρε,απλα μην θεωρεις πουστικα ακουσματα που ειναι τουλαχιστον πιο σκληρα απο τα δικα σου.
    Ποια σκληρότητα μωρέ; Σε λίγο θα μου πείτε ότι είναι και ακραίοι οι Cannibal Corpse κι οι At the Gates!

Tyler, αν γουστάρεις Powerslave, τσέκαρε:

Εμένα μου άρεσε τόσο πολύ το Powerslave που είπα να βρω κι όλα τα σχετικά ακούσματα!

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

@Tyler: Ε κάνεις τον χαζό μου φαίνεται.

Οπαδούς των UFO έχεις γνωρίσει; Γενικά άτομα που ακούν ροκ ξέρω εγώ(αλλά ως εκεί). Έχεις μιλήσει μαζί τους; ΟΚ, είναι οι περισσότεροι 40+ χρονών, αλλά και πάλι, ο συνηθισμένος οπαδός Maiden σήμερα δεν είναι 10 χρονών.

Πες στους οπαδούς των UFO(αυτούς τους 40ρηδες βρε) να ακούσουν heavy metal(ένα Trooper πχ). Η άποψή τους θα είναι σαν την δική μου για τους Mastodon. "Δεν μας αρέσει ρε φίλε, διαφέρει από τα ακούσματά μας". Τόσο απλό είναι.

ΥΓ: Πάνκη, εσύ την πουστιά να την χαρακτηρίζεις από την σκληρότητα και μόνο ε; Αν είναι σκληρό, απαγορεύεται να είναι πούστικο! Αξίωμα κι έτσι.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post
    Tyler, αν γουστάρεις Powerslave, τσέκαρε:

Εμένα μου άρεσε τόσο πολύ το Powerslave που είπα να βρω κι όλα τα σχετικά ακούσματα!

Thanx Dude! Θα τσεκάρω και θα σου πω γνώμη σύντομα
    (τελείως ειλικρινά και χωρίς δόση ειρωνείας.το λεω γιατι μπορεί και να παρεξηγηθεί λόγω των όσων γράψαμε πριν)
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

μπα,τρομαζει και εσενα.
    Κι εσένα από την άλλη ρε σε χαλάει να θεωρεί πούστικα τ' ακούσματα σου ο Ruthless και ο κάθε Ruthless;
    Θίγεται ο ανδρισμός σου;
    Ρε προβλήματα που έχετε ώρες ώρες.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.