Όταν βγήκαν οι Maiden που λες, πήραν τα ροκάκια(που προσωπικά δεν μπορώ να ακούω το 99% τους) και βγάλαν heavy metal.
Οι Mastodon τώρα πήραν το heavy metal των Μaiden και θα βγάλουν ας πούμε το πόπεθ στίολ(τυχαίος όρος με ιταλική προφορά).
Όπως ο μέσος οπαδός των UFO που λες δεν γουστάρει Maiden, έτσι και ο μέσος οπαδός των Maiden δεν γουστάρει Mastodon. Γιατί πολύ απλά πήραν ότι παίζουν οι Maiden και το αλλάξαν σε κάτι άλλο, που δεν είναι αυτό που γουστάρει και ο λόγος που ακούει Maiden. Ο τύπος που γουστάρει Maiden βλέπεις γουστάρει τις επικές τσιχλόφουσκες, όχι το πόπεθ στίολ. Δηλαδή ξαναλέω, είναι τόσο κακό το να είσαι συνειδητοποιημένος με το τι γουστάρεις και να ξέρεις τι θες; Πρέπει ντε και καλά να είσαι εναλλακτικός γιατί το λέει ο Πέτρος ο πέτρας, ο Τζώνης ο πεταλούδας, ο Μπάμπης ο σουγιάς κι ο Μεταλάς ο Χάμερ;
Και όσο αφορά τις μεταλικές φωτιές κλπ κλπ των δευτεράτζων της ευρωπαϊκής σκηνής(αφού προς αμερική δεν παίρνει κανέναν να βγάλει κουβέντα έτσι όπως το US Power ξαναπαίρνει τα πάνω του), θα σου πω απλά πως το Heavy Metal Fire των Stormwarrior(ναι, αυτή η κλισεδούρα μωρέ) είναι ίσα με 25345242 φορές πιο heavy metal από οτιδήποτε βγάλαν ή ελπίζουν να βγάλουν ποτέ οι κάθε πόπεθ(Άσχετα αν εγώ τους προτιμώ ως μπάντα ακόμα και από τους Helloween).
PS: Σε λίγο θα μου βγάλετε και φολς και τσιχλόφουσκες το νέο Metalucifer ξέρω εγώ και θα γελά ο κόσμος, σαν το σιγκ του μπέρνι.
ΕΝΤΙΤ: Καλά, σκάει κι ο κακός ο πάνκης ο ανάρχας ο τα-σπάω-όλα ο δε-γουστάρω-να-ακούω-ολόκληρο-ριφφ να μας μιλήσει για μουσικά κριτήρια.![]()