Page 35 of 934 FirstFirst ... 2533343536374585135535 ... LastLast
Results 511 to 525 of 14000

Thread: Music off topic thread

Senior Member

Quote Originally Posted by Tyler_Durden View Post
    Επαναλαμβάνω διαλέξτε ένα οποιοδήποτε άλμπουμ (προφανώς και εξαιρείται το ακουστικό των Opeth) απο Mastodon ή Opeth ή Down, και συγκρίνετέ το με οποιοδήποτε power-οειδές "true-ίλας" και "ανόθευτου ΜΕΤΑΛ", από αυτά τα χιλιάδες που τριγυρνάνε και μας πουλάνε το ίδιο παραμύθι συνέχεια. Οποιοδήποτε απο τα άλμπουμ τον συγκροτημάτων που ανέφερα είναι σαφέστατα πιο "true" κατα μια έννοια από τα χιλιάδες δρακόσπαθα της πλέμπας, με την λογική οτι δεν μας λένε μουσικά και στιχουργικά το ίδιο πράγμα και πάνε την μουσική τους ένα βήμα παρακάτω, και το κυριότερο κάνουν τη δουλειά τους με αξιοπρέπεια.Ούτε μασκαρεύονται, ουτε μπασταρδεύουν τον ήχο τους με χιπχόπια και μαλακίες.Δεν λέω οτι είναι οι σωτήρες του μεταλ ή άλλες τετοιες παπάρες, αλλά δεν γίνεται να ταυτίζουμε τους τρείς παραπάνω με ροζάκια και μαλακίες επειδή μερικοί έχουν στα αυτιά τους 5 κιλά ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΑΝΟΘΕΥΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΧΑΛΙΚΑ.
    Καταλαβαίνω τι θες πεις. Έχει τα δίκια του το παληκάρι....................
    Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Καλά, είχα γράψει ένα σεντόνι, αλλά πες μου ρε Tyler Durden τους 5 δίσκους μνημεία που τους θεωρείς τους καλύτερους όλων στο heavy metal. Ασχέτως εποχής κλπ κλπ.

Και μετά κάνε σύγκριση αυτών των 5 μνημείων με τις δισκογραφίες των πόπεθ πχ, και με ότι έχουν βγάλει οι κολλημένοι αναχρονιστικοί τρου και ότι σκατά θες άλλοι(αυτά που βρίζεις βρε!) και δες ποιοι πλησιάζουν σαν ήχο και σαν συναίσθημα τα αξεπέραστα μνημεία του παρελθόντος.

Εκτός αν εσύ περιμένεις να ακούσεις καλύτερο heavy metal σήμερα από ότι έβγαινε πριν από 25 χρόνια.

ΥΓ: Αν το παραμύθι είναι καλό, προτιμώ να το ακούσω ίσα με 2163544564324 φορές με μερικές εναλλαγές από το να ακούσω μια άλλη ιστορία που δεν είναι μια τρίχα από τα αρχίδια του ορίτζιναλ παραμυθιού.

ΕΝΤΙΤ: Και για να είμαι ον οφ τόπικ...

Καλύτερο από το πρώτο, ειδικά το Gods of Thunder είναι σε 3 λεπτά όλο το σωστό power metal μαζεμένο. Ξέρετε, αυτό της σειράς.
    Last edited by Ruthless; 15-04-2009 at 14:53.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

1ον) Χαίρω πολύ ρε παιδιά ότι οι Malice τα μαμάνε όλα, αλλά έξι πρώτα Blind Guardian μαμούν εξ ίσου! Αλλό το ένα άλλο το άλλο.

2ον) Οι Popeth (το υιοθετώ, ε;) έχουν φάει τόσο σπρώξιμο όσο οι Septic Flesh, οι Cradle of Filth και οι Anaal Nathraakh μαζί. Γκε-γκε; Τους ξερνάω, δεν μπορώ να τους βλέπω πια μπροστά μου! Για μεγάλες συνθέσεις και πρόοδο άκου Eloy. Φιλικά...
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Καλά, είχα γράψει ένα σεντόνι, αλλά πες μου ρε Tyler Durden τους 5 δίσκους μνημεία που τους θεωρείς τους καλύτερους όλων στο heavy metal. Ασχέτως εποχής κλπ κλπ.

Και μετά κάνε σύγκριση αυτών των 5 μνημείων με τις δισκογραφίες των πόπεθ πχ, και με ότι έχουν βγάλει οι κολλημένοι αναχρονιστικοί τρου και ότι σκατά θες άλλοι(αυτά που βρίζεις βρε!) και δες ποιοι πλησιάζουν σαν ήχο και σαν συναίσθημα τα αξεπέραστα μνημεία του παρελθόντος.

Εκτός αν εσύ περιμένεις να ακούσεις καλύτερο heavy metal σήμερα από ότι έβγαινε πριν από 25 χρόνια.

ΥΓ: Αν το παραμύθι είναι καλό, προτιμώ να το ακούσω ίσα με 2163544564324 φορές με μερικές εναλλαγές από το να ακούσω μια άλλη ιστορία που δεν είναι μια τρίχα από τα αρχίδια του ορίτζιναλ παραμυθιού..

Δηλαδή κάτσε ρε μάστορα, όταν βγήκαν οι maiden οι metallica, και όποιους άλλους θεούς πες, ήταν αναμάσιμα κάποιου παράμυθιού που είχε πρωτοειπωθεί, ή πηραν μια παράδοση και την πήγαν ένα σκαλί πιο πέρα; Οι maiden είναι μόνο απλό αναμάσιμα των Camel, των Ufo, των Wishbone Ash και όποιον άλλων θες; Αντίστοιχα οι metallica είναι μόνο ένα απλό αναμάσιμα των Saxon, των Diamond Head, των Misfits κλπ. ? Όλοι αυτοί έγιναν μεγάλοι δανιζόμενοι στοιχεία απο άλλους φυσικά, αλλά βάζοντας ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ και όχι απλά κλεβοντας τους τριγύρω.Οι δευτεράντζες του ευρωπαικού κυρίως power/heavy που μας λένε για "δόξα και τιμή" διστυχώς για αυτούς, δεν έχουν ίχνος προόδου απο τότε που τα ακούσαμε αυτά για πρώτη φορά.Και γενικά ξαναλέω, δεν θεωρώ τους Opeth τους Mastodon ή τους Down την ελπίδα του μέταλ ή κατι τέτοιο.Έχω σιχαθεί όμως τον κάθε άμπαλο που έχει μπετό στα αυτιά να βαφτίζει πούστικο ότι δεν μπορεί να καταλάβει.Είναι πιο αντρίκιο και ειλικρινές να έχεις τα αρχίδια να πας ένα βήμα παραπέρα μια μουσική παράδοση, απο το να πουλάς μουρη οτι "διατηρείς τη φλόγα αναμμένη" παίζοντας τα ίδια και ίδια.Όσο για το ποπεθ υποθέτω δεν έχουν πάρει τα αφτιά σου ούτε μια απο τις λέξεις "orchid" ή "my arms your hearse". Και στην τελική να σου πώ κατι ρε φίλε, γούστα είναι αυτά και ο καθένας ακούει ότι θέλει, αλλά δεν δέχομαι να περνάει η γραμμή οτι ειλικρινές και αυθεντικό μέταλ είναι η εκάστοτε επική τσιχλόφουσκα.
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Senior Member

Quote Originally Posted by Razor View Post
    ΕΝΤΙΤ: Και για να είμαι ον οφ τόπικ...

Καλύτερο από το πρώτο, ειδικά το Gods of Thunder είναι σε 3 λεπτά όλο το σωστό power metal μαζεμένο. Ξέρετε, αυτό της σειράς.
    Πολύ καλύτερο το πρώτο. kick your face λέμε..................
    Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!

Senior Member

Δηλαδή κάτσε ρε μάστορα, όταν βγήκαν οι maiden οι metallica, και όποιους άλλους θεούς πες, ήταν αναμάσιμα κάποιου παράμυθιού που είχε πρωτοειπωθεί, ή πηραν μια παράδοση και την πήγαν ένα σκαλί πιο πέρα; Οι maiden είναι μόνο απλό αναμάσιμα των Camel, των Ufo, των Wishbone Ash και όποιον άλλων θες; Αντίστοιχα οι metallica είναι μόνο ένα απλό αναμάσιμα των Saxon, των Diamond Head, των Misfits κλπ. ? Όλοι αυτοί έγιναν μεγάλοι δανιζόμενοι στοιχεία απο άλλους φυσικά, αλλά βάζοντας ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ και όχι απλά κλεβοντας τους τριγύρω.Οι δευτεράντζες του ευρωπαικού κυρίως power/heavy που μας λένε για "δόξα και τιμή" διστυχώς για αυτούς, δεν έχουν ίχνος προόδου απο τότε που τα ακούσαμε αυτά για πρώτη φορά.Και γενικά ξαναλέω, δεν θεωρώ τους Opeth τους Mastodon ή τους Down την ελπίδα του μέταλ ή κατι τέτοιο.Έχω σιχαθεί όμως τον κάθε άμπαλο που έχει μπετό στα αυτιά να βαφτίζει πούστικο ότι δεν μπορεί να καταλάβει.Είναι πιο αντρίκιο και ειλικρινές να έχεις τα αρχίδια να πας ένα βήμα παραπέρα μια μουσική παράδοση, απο το να πουλάς μουρη οτι "διατηρείς τη φλόγα αναμμένη" παίζοντας τα ίδια και ίδια.Όσο για το ποπεθ υποθέτω δεν έχουν πάρει τα αφτιά σου ούτε μια απο τις λέξεις "orchid" ή "my arms your hearse". Και στην τελική να σου πώ κατι ρε φίλε, γούστα είναι αυτά και ο καθένας ακούει ότι θέλει, αλλά δεν δέχομαι να περνάει η γραμμή οτι ειλικρινές και αυθεντικό μέταλ είναι η εκάστοτε επική τσιχλόφουσκα.
    Αυτός ακριβώς. Πολύ σωστό post ο φίλος. Χωρίς να μου αρέσει καμία από τις μπάντες που αναφέρθηκαν συμφωνώ 100 %

Για κάτσε ρε Tyler, αν βαριέστε οι οπαδοί του σταρ συστεμ τύπου Lamb of God, Slipknot, Down, Opeth κ.ά. εμάς τους γραφικούς, τότε τι πρέπει να πούμε εμείς που κατακλυζόμαστε από πουσταριό και δε μιλάμε; Πας δισκοπωλείο για δεύτερο Destiny's End κι η απάντηση είναι "δεν το φέρνει ο διανομέας, αλλά έφερα καινούργιο Mastodon". "Βάλτα εκεί που ξέρεις τα δόντια του μαμούθ"!!!

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Πρώτα απ' όλα δεν ξέρεις τι ακούσματα έχω, οπότε είναι τελείως άκυρο το "Lamb of god" "Slipknot" κλπ και ειδικά για αυτές τις δύο μπάντες που δεν γουστάρω με την καμία δεν θα καθήσω να απολογηθώ κιόλας. Δεύτερον, δεν φταίνε τα μεγάλα ονόματα που τα προωθεί ο τύπος, ούτε που εσύ (και πολλές φορές κι εγώ) δεν βρίσκεις πιο underground δίσκους. Και τέλος, με αυτήν την λογική κάθε μεγάλο τέρας ων 80ς πρέπει να το αρχίσουμε στα μπινελίκια που η προβολή που του δώθηκε απο τους τριγύρω, ήταν η αφορμή να παραπέσουν 2-3 μπάντες διαμάντια
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

ρινς antimusic's Avatar

αν κάποιος σε έχει αγγίξει σε μέρος που δεν έπρεπε πρέπει να το λες, όχι να μη μιλάς!
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

Anti-Hero Reject's Avatar

θα στηριξω τον ταυλερ.οχι γιατι μου αρεσουν οι down ή οι mastodon-που δεν μου αρεσουν-αλλα επειδη δεν γινεται να αναφερεται καποιος σε αυτες τις μπαντες σαν "πουστικες" οταν ακουει riot-thudersteel,crimson glory,agent steel.δειξτε ελεος,οι τραγουδιστες σε αυτες τις μπαντες ακουγονται σαν κοριτσουδια που τσιριζουν,ασε για τις συνθεσεις.
    γενικα οι "τρου" και οι "επικοι" νομιζετε οτι ακουτε καμια ιδιαιτερα σκληρη/ακραια/αντιεμπορικη μουσικη.αρχιδια,η μουσικη που ακουτε ειναι τοσο ευκολη σαν ακουσμα(οσο και βαρετη),και τοσο "ακραια" που μονο κανενα κοριτσακι μπορει να φοβησει.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Ναι, αλλά άλλο "Powerslave", άλλο "Iowa".

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

νιώθετε ότι έχετε μικρό πουλί αν δεν κράξετε όποια μπάντα έχει μπει στα charts;

μπορείτε να αγαπάτε τις μπάντες που ακούτε χωρίς να μισείτε τις υπόλοιπες, αλήθεια. δε σας πηδάνε την γκόμενα!

Quote Originally Posted by Reject View Post
    θα στηριξω τον ταυλερ.οχι γιατι μου αρεσουν οι down ή οι mastodon-που δεν μου αρεσουν-αλλα επειδη δεν γινεται να αναφερεται καποιος σε αυτες τις μπαντες σαν "πουστικες" οταν ακουει riot-thudersteel,crimson glory,agent steel.δειξτε ελεος,οι τραγουδιστες σε αυτες τις μπαντες ακουγονται σαν κοριτσουδια που τσιριζουν,ασε για τις συνθεσεις.
    γενικα οι "τρου" και οι "επικοι" νομιζετε οτι ακουτε καμια ιδιαιτερα σκληρη/ακραια/αντιεμπορικη μουσικη.αρχιδια,η μουσικη που ακουτε ειναι τοσο ευκολη σαν ακουσμα(οσο και βαρετη),και τοσο "ακραια" που μονο κανενα κοριτσακι μπορει να φοβησει.
    Τώρα πέταξες κοτσάνα! 1ον) Αφήνω τα περί Agent Steel απέξω, 2ον) ουδέποτε μίλησα για ακρότητα στο epic (εγώ έχω μυωπία, εσύ δε διαβάζεις καλά...), 3ον) αν νομίζεις ότι ένας βοθρατζής φέρνει την ακρότητα, αυταπατάσαι! Ανάφερε ένα metal ακραίο άκουσμα.

Anti-Hero Reject's Avatar

θα πω αυτους που ειναι οντως ακραιοι.και οχι λακηδες.και 100% μεταλ,πιο γαλακτος γινεται,πιο μεταλ δεν γινεται.
    malevolent creation.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Όταν βγήκαν οι Maiden που λες, πήραν τα ροκάκια(που προσωπικά δεν μπορώ να ακούω το 99% τους) και βγάλαν heavy metal.

Οι Mastodon τώρα πήραν το heavy metal των Μaiden και θα βγάλουν ας πούμε το πόπεθ στίολ(τυχαίος όρος με ιταλική προφορά ).

Όπως ο μέσος οπαδός των UFO που λες δεν γουστάρει Maiden, έτσι και ο μέσος οπαδός των Maiden δεν γουστάρει Mastodon. Γιατί πολύ απλά πήραν ότι παίζουν οι Maiden και το αλλάξαν σε κάτι άλλο, που δεν είναι αυτό που γουστάρει και ο λόγος που ακούει Maiden. Ο τύπος που γουστάρει Maiden βλέπεις γουστάρει τις επικές τσιχλόφουσκες, όχι το πόπεθ στίολ. Δηλαδή ξαναλέω, είναι τόσο κακό το να είσαι συνειδητοποιημένος με το τι γουστάρεις και να ξέρεις τι θες; Πρέπει ντε και καλά να είσαι εναλλακτικός γιατί το λέει ο Πέτρος ο πέτρας, ο Τζώνης ο πεταλούδας, ο Μπάμπης ο σουγιάς κι ο Μεταλάς ο Χάμερ;

Και όσο αφορά τις μεταλικές φωτιές κλπ κλπ των δευτεράτζων της ευρωπαϊκής σκηνής(αφού προς αμερική δεν παίρνει κανέναν να βγάλει κουβέντα έτσι όπως το US Power ξαναπαίρνει τα πάνω του), θα σου πω απλά πως το Heavy Metal Fire των Stormwarrior(ναι, αυτή η κλισεδούρα μωρέ) είναι ίσα με 25345242 φορές πιο heavy metal από οτιδήποτε βγάλαν ή ελπίζουν να βγάλουν ποτέ οι κάθε πόπεθ(Άσχετα αν εγώ τους προτιμώ ως μπάντα ακόμα και από τους Helloween).

PS: Σε λίγο θα μου βγάλετε και φολς και τσιχλόφουσκες το νέο Metalucifer ξέρω εγώ και θα γελά ο κόσμος, σαν το σιγκ του μπέρνι.

ΕΝΤΙΤ: Καλά, σκάει κι ο κακός ο πάνκης ο ανάρχας ο τα-σπάω-όλα ο δε-γουστάρω-να-ακούω-ολόκληρο-ριφφ να μας μιλήσει για μουσικά κριτήρια.
    Last edited by Ruthless; 15-04-2009 at 15:53.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age