Ήταν της στιγμής, το έκανα edit.![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
με την διαφορα οτι εγω δεν τα βριζω αυτα τα μουσικα ιδιωματα...και μπορω (και ακουω) και αλτερνατιβ,και ροκ,και μεταλ και οτι σκατα ναναι...
ο κολλημενος μεταλλος δεν θα το ελεγα οτι ειναι ετσι....MONO metal και μαλιστα χεβυ/παουερ και λιγο θρας,κυριως το μελωδικο και αυτο που δεν εχει πανκ επιρροες.
περι κραξιματος-
οι χασκερ ντου παιζουν ενα ειδος πανκ που εχει μεσα του και επιρροες απο την ψυχεδελεια των 60ς.αν ποτε εβγαζαν δισκο με χαρντ ροκ ηχο,θα τους εκραζα χοντρα.εβγαλαν δισκους πολυ πιο μελωδικους απο την αρχη της καριερας τους,αλλα παλι μου αρεσαν.και δεν τους κραζω.
οι discharge απο αρχηγοι της ακραιας μουσικης,κατεντησαν να βγαζουν γκλαμ μεταλ σκατα στα τελη των 80ς.τι περιμενεις,να σεβαστω τις μουσικες του επιλογες?στα τσακιδια να πανε και ακομα παραπερα.
ελπιζω να πιανεις την διαφορα αναμεσα σε εμενα και σε εναν κολλημενο μεταλλο.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
reject τραβα ρε γαμώτι σου εδώ να προτείνεις τίποτες
επίσης ακούστε αυτό... αντε γιατί πλησιάζει και το πολυαναμενόμενο live
εγω παλι δηλωνω κολλημενος επιστημονας και τσατσογαυρος
που γυρισε με νευρα απο τη δουλεια και εβαλα disrupt να τσιτωσω
και στα καπακια λιγο unida για μυοχαλαρωση![]()
A RIIIIIDE WITH ME BABY
JUST RIIIIDE ALL NIGHT LOOOONG
Γαμάει το Black Woman
Ναι αλλά άμα μία punk/hardcore ¨οτι να'ναι μπάντα από αυτές που αγαπάς το γυρίσουνε στο metal ζήτω που κα'ί'κανε.
Πάνκη αγόραρε καταλαβαίνω τι θες να πεις. Η διαφορά όμως στο ενσωματώνω "ξένα" στοιχεία στη μουσική μου από το "ακολουθώ" μόδες (βλ Discharge) είναι προφανής........
Last edited by Witchkiller; 13-04-2009 at 19:07.
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
FOOD - FOOD (2009)
oute post metal oute post slatz oute atmosferik slatz with melodic and sensitive parts oute klaparxidies. sketo slatz. stixoi apo atsali rithmoi megaloi noiserokadika fwnitika (sa torche xwris tin aparadekti mousiki) apo ta tartara k oxi tzoufies kraugoules, empneusmenes allages tempwn k riffs pio sapia k ap tis ntomates pou exw kouvalisei ap tin ellada alla den efaga pote. riffares. ntopfint souolen meli twn nevachevzsmamna k loipoi slaNtzades na akousoun opwsdipote. o deuteros paizei k na gamisei tin peripterou afou akousei
to exei stous rwsous
Να ακούσετε ευτούνο το ινστρουμένταλ ποστροκίδιο..
ΓΑΜΑΕΙ!!!
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
αυτο δεν τ'ακουσε κανενας? πειτε ποσο γαμαει το aeon και το epilepsy is dancing
o καλύτερός του δίσκος είναι. αλλά και πάλι, ωραία ατμόσφαιρα αλλά χάνει συνθετικά. απλά λιγότερο.
this is radio freedom.
Στο ξεθαβιν θα πόσταρα αλλά.....
Πόσο γαμεί, μα δέρνει κιόλα;;;;;
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
ξεχνάς ότι για τους πάνκηδες αυτά είναι ο ΟΧΤΡΟΣ. Δεν επιτρέπεται να γουστάρεις Whitesnake ρε παιδί μου, τζάμπα την κάναμε την επανάσταση ενάντια στο μουσικό κατεστημένο? Όχι ότι δε γίνεται συχνά αυτό και αντίστροφα, ε. Μπλουζ ο καθένας μπορεί να βγάλει δίσκο, δεν τρέχει τίποτα, όλοι τα παραδέχονται, είναι οι κοινές "old-school" απαρχές, δεν έχουν αντίπαλους στη μουσική σκηνή. Εντάξει, εκτός από τον Βικέρνες!
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"