Page 26 of 934 FirstFirst ... 1624252627283676126526 ... LastLast
Results 376 to 390 of 14000

Thread: Music off topic thread

Senior Member

Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post
    Ρε συ Witcie, αφού σε μεταλλάδες το πλασάρουν το προϊόν! Τί θες δλδ, να δώσουμε το 15ευρο κ να πούμε και "thank you"; Σιγά μην αποκτήσουν οι 'Ryche στα γεράματα κοινό από άλλα είδη μουσικής. Ξανά στους μεταλλάδες απευθύνονται. Να μη μιλάμε δηλαδή; Βλέπεις "Host", "American Soldier", παπαριές από Theater of Tragedy και χίλια δυο άλλα ξεχειλωμένα "πειραματικά" ακούσματα. Άλλαξες γούστα, κύριε μουσικέ, κανένα πρόβλημα! Άμα μου αρέσει το νέο σου υλικό, καλοδεχούμενο! Αν όμως δε μου αρέσει, δε θα πληρώνω εγώ τα γαμησιάτικα της εταιρείας, επειδή έχω λιώσει τα τέσσερα πρώτα 'Ryche!
    Τέλος, στην περίπτωση που δε σε ψήνει ένας νέος δίσκος, έχεις το δικαίωμα της κριτικής. Είτε πρόκειται για Metalucifer είτε για νέο 'Ryche...

Το γιαπωνέζικο το αναφέρω, επειδή υπάρχουν εξαιρετικά ταγμένα groups που μπορεί σε κάποιον να μην αρέσουν (εμένα μου αρέσουν οι συγκεκριμένοι).

Οκ όλα αυτά που λες ΑΛΛΆ :

α) οι ryche έχουν σταματήσει εδώ και ΠΟΛΛΑΑΑΑ χρόνια να απευθήνονται μόνο σε μεταλλάδες (καλά σε μεταλλάδες της δική μου φάσης έχουν σταματήσει μετά το Warning ) εξ'αιτίας της λυρικοτητάς τους και των ετερόκλητων επιροών τους.

β) Δικαίωμα στην κριτική έχεις αλλά και πάλι ΑΛΛΆ η κριτική από το κράξιμο απέχουν μερικά έτη φωτός............ Και ,όχι, δεν παίζω με τις λέξεις. Οι συμπαντικές/αντικειμενικές αλήθειες είναι πολύ λίγες φίλε μου (πχ όταν έφυγε από τους Metallica o Mustaine συνθετικά ήταν για το μπέο οι Metallica και δεν γράψαν ποτέ Kill 'Em All, οι Running Wild γαμούν όλο το σύμπαν και ακόμη παπαπέρα και μερικές ακόμη ).
    Last edited by Witchkiller; 13-04-2009 at 16:50.
    Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!

Anti-Hero Reject's Avatar

Quote Originally Posted by regularpaul View Post
    Quote Originally Posted by Pinatero View Post
    Παυλε last drive ποτε...????
    9 Μαϊου στο λαιβ απανου, τυχερουληδες!
    παρε και το artwork

http://www.myspace.com/theofficiallastdrive
    9 μαιου,μαζι με τους rockin bones!επιτελους,λιγο ΑΓΝΟ χεβυ μεταλ στην πολη μας!
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Senior Member

Quote Originally Posted by bon View Post
    συγνώμη , αλλά φίλε δεν αράζεις καθόλου στα κυβικά σου. Όταν μια μπάντα , ή περισσότερες , έχει η ίδια δημιουργήσει ένα ολόκληρο είδος όπως οι paradiselost μαζί με τους anathema, έχεις απαιτήσεις ειδικά από αυτούς να παράγουν κάτι διαφορετικό γιατί οι ίδιοι ανεβάσαν τον πιχι , και προσωπικα δν με πειράζουν καθόλου οι πειραματισμοί (αλίμονο κιολας) αλλά όταν μπάντες που έσπερναν φτάνουν να παράγουν δίσκους με αλτερνε'ι'τιβιες που είναι κατώτεροι κιολας του μετρίου .. ε τότε σορρυ κιολας αλλα δεν θα καθήσουμε στα κυβικά μας γιατί και paradiselost, anathema, queensryche πχ μάς έδειξαν μια διαφορετική οπτική στην μουσική που ήταν καυλωτική , πορωτική κτλ και μετά μας άφησαν δίσκους που είναι absolute νερόβραστοι ρε πούστη μου σαν να αποφάσισαν να προσελκύσουν το ποπ κοινό --> συνεπάγεται μουσική έκπτωση για εμένα
    Άρα το θέμα μας είναι η ποιότητα των συνθέσεων και όχι οι πειραματισμοί. Ε,ωραία ,δεν λέω κάτι διαφορετικό. Τον Ra Pariah όμως τον ενοχλούν οι "εξωγενείς" επιροές όχι η ποιότητα των συνθέσεων.........

Με λίγα λόγια και να έσπερνε το τελευταίο ryche (ούτε καν) του αγοριού απέναντι δεν θα του άρεσε εξ'αιτίας των "ξένων" στοιχείων............
    Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!

Senior Member

Quote Originally Posted by Reject View Post
    9 μαιου,μαζι με τους rockin bones!επιτελους,λιγο ΑΓΝΟ χεβυ μεταλ στην πολη μας!

Άντε γιατί το χρειάζεστε...............

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Quote Originally Posted by Witchkiller View Post
    (καλά σε μεταλλάδες της δική μου φάσης έχουν σταματήσει μετά το Warning )
    Ε ώρες ώρες τον αγαπάς κι ας γουστάρει και Κratos.

Και ας κάνει και λάθη σε μερικές συμπαντικές αλήθειες/αξιώματα.

Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

Senior Member

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    (καλά σε μεταλλάδες της δική μου φάσης έχουν σταματήσει μετά το Warning )
    Ε ώρες ώρες τον αγαπάς κι ας γουστάρει και Κratos.

Και ας κάνει και λάθη σε μερικές συμπαντικές αλήθειες/αξιώματα.

Δεν σηκώνω μελισούλα στο σπαθί μου για το πειρατικό αγαπούλα. Εμείς ξέρουμε, εσείς όχι ,χαχα

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Πρώτον, Βουγιουκλάκη, βγάλε τη Spin Span από τα αυτιά σου.

Δεύτερον, Bon, συμφωνώ με όσα λες. Υπάρχουν μεταλλάδες μουσικοί που γαμήσανε αρχικά και κατόπιν, όταν καταπιαστήκανε με άλλα είδη, οι γνώστες των νέων αυτών ειδών ομολόγησαν ότι δε συνέθεσαν κάτι το πραγματικά αξιόλογο.

Τρίτον, Witcie, κράξιμο είναι μια υποπερίπτωση αρνητικής κριτικής.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

Senior Member

Τρίτον, Witcie, κράξιμο είναι μια υποπερίπτωση αρνητικής κριτικής.
    Μια υποπερίπτωση που δεν τιμά τον "κράχτη"...................

Άρα το θέμα μας είναι η ποιότητα των συνθέσεων και όχι οι πειραματισμοί. Ε,ωραία ,δεν λέω κάτι διαφορετικό. Τον Ra Pariah όμως τον ενοχλούν οι "εξωγενείς" επιροές όχι η ποιότητα των συνθέσεων.........

Με λίγα λόγια και να έσπερνε το τελευταίο ryche (ούτε καν) του αγοριού απέναντι δεν θα του άρεσε εξ'αιτίας των "ξένων" στοιχείων............
    Αυτό το επινόησες από το μυαλό σου, Witcie! Μια χαρά ακούω το "Holy Land" με τις ό,τι να 'ναι επιρροές. Κυρίως με ενόχλησαν οι μέτριες συνθέσεις.
    Last edited by Ra Pariah; 13-04-2009 at 17:06.

Senior Member

[QUOTE=Ra Pariah;840683]
    Quote Originally Posted by bon View Post

Αυτό το επινόησες από το μυαλό σου, Witcie! Μια χαρά ακούω το "Holy Land" με τις ό,τι να 'ναι επιρροές. Κυρίως με ενόχλησαν οι μέτριες συνθέσεις.
    Nαι, αυτό το λες τώρα γιατί σε προηγούμενο post μήλαγες για μουσικές του διαβόλου...............

Anti-Hero Reject's Avatar

οι δημοσιες σχεσεις σας μαραναν...."ναι ναι βεβαιως!αλλαξαν τον ηχο τους,δεν μπορω να πω οτι ειναι πλεον του γουστου μου,αλλα τους εκτιμω για αυτο που κανουν"
    ξερασογλου.
    αν οι doom αποφασιζαν να βαλουν μεταλ/ροκ ή οτι σκατα στοιχεια θελουν στον ηχο τους,θα τους ξεχεζαν ολοι πατοκορφα.καθε πανκ περιοδικο,καθε οπαδος του ειδους ανεξαιρετως.θα τρωγαν τα σκατα τους,τα 0/10 στις δισκοκριτικες και θα εστρωνε το κορμακι τους.
    εχουμε κοινη γραμμη σε αυτο.η οποια δεν ειναι δωσμενη απο καπου,αλλα την εχουμε.ειμαστε πιο πιουριστες απο εσας.
    αλλα οι μπιγκ μπιζνεςς των μεταλ περιοδικων δεν τους επιτρεπει να το κανουν αυτο στις μεγαλες μπαντες του ειδους.μεταλλικα-λοουντ=8/10
    χαχα!
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Άλλαξες γούστα, κύριε μουσικέ, κανένα πρόβλημα! Άμα μου αρέσει το νέο σου υλικό, καλοδεχούμενο!
    Προς επίρρωση του ότι δε με ενοχλούν μη metal στοιχεία.

Senior Member

Quote Originally Posted by Reject View Post
    οι δημοσιες σχεσεις σας μαραναν...."ναι ναι βεβαιως!αλλαξαν τον ηχο τους,δεν μπορω να πω οτι ειναι πλεον του γουστου μου,αλλα τους εκτιμω για αυτο που κανουν"
    ξερασογλου.
    αν οι doom αποφασιζαν να βαλουν μεταλ/ροκ ή οτι σκατα στοιχεια θελουν στον ηχο τους,θα τους ξεχεζαν ολοι πατοκορφα.καθε πανκ περιοδικο,καθε οπαδος του ειδους ανεξαιρετως.θα τρωγαν τα σκατα τους,τα 0/10 στις δισκοκριτικες και θα εστρωνε το κορμακι τους.
    εχουμε κοινη γραμμη σε αυτο.η οποια δεν ειναι δωσμενη απο καπου,αλλα την εχουμε.ειμαστε πιο πιουριστες απο εσας.
    αλλα οι μπιγκ μπιζνεςς των μεταλ περιοδικων δεν τους επιτρεπει να το κανουν αυτο στις μεγαλες μπαντες του ειδους.μεταλλικα-λοουντ=8/10
    χαχα!
    Eλπίζω να καταλάβεις κάποια στιγμή τι μαλακία έγραψες τώρα.

Σου είπα κάτι μια φορά και στο ξαναλέω, η διαφορά σου από το μέσο κολλημένο μεταλo ,σε μουσικό επίπεδο, είναι ανύπαρκτη. Αγορίνα απλά γίνεσαι αυτό που βρίζεις............

Συμφωνώ με Reject στο εξής: υπάρχει γραμμή που υπαγορεύει ανεξαρτήτως συνθέσεων να πέφτουν μεγάλοι βαθμοί.

Επίσης, οι ίδιοι που πήραν το "Rage for Order" πήραν και το "Tribe". Δεν τα ξέρουμε αυτά;
    Last edited by Ra Pariah; 13-04-2009 at 17:00.

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

Quote Originally Posted by regularpaul View Post
    Quote Originally Posted by Pinatero View Post
    Παυλε last drive ποτε...????
    9 Μαϊου στο λαιβ απανου, τυχερουληδες!
    παρε και το artwork

http://www.myspace.com/theofficiallastdrive
    και βινυλιακι μ'ενημερωσε αλλος φιλος, το Σεπτεμβρη!!!
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub