Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 207

Thread: EXW FRIKAREI

Solidium HAVOC's Avatar

H διαφορα για τους περισσοτερους ειναι οτι καλουνται συνηθως μετα τα 25 να ζησουν απο τα δικα τους εισοδηματα.
    Και σαφως το να πρεπει να ζησεις τον εαυτο σου, (απο το να βρεις στεγη-φαγητο και λοιπα στοιχειωδη, μεχρι τις ποικιλλες μικροπολυτελειες που οριζει ο καθενας μας με τα γουστα του)
    καθισταται σημαντικοτερη δραστηριοτητα εννοιολογικα και χρονικα απο το να απολαμβανεις μια φοιτητικη ζωη πληρωμενη απο την οικογενεια εσαει.
    Φυσικα και δεν λεω πως κατι τετοιο ειναι κακο, ουτε πως συμβαινει σε ολους, αλλα μεσες-ακρες ισχυει για αρκετους, μην πω την πλειοψηφια εδω μεσα.
    Ωραιες οι αραλικες στη φοιτητοζωη, τα ατελειωτα ξενυχτια, τα γκομεναλικια, και γενικως η καταχρηση της υπερτατης πολυτελειας ανεμελων χρονων. Ανηκα στην προνομιουχα κλικα ανετης φοιτητικης ζωης, και την εζησα απολαυστικα.
    Ειναι ομως ενας κυκλος, μια φαση, μια περιοδος ζωης. Και υποτιθεται ανακαλυπτεις τον εαυτο σου, πειραματιζεσαι, διασκεδαζεις, και βαζεις και κανα στοχο, και αναπτυσσεις μια φιλοσοφια, καποια φιλοδοξια και μια αποψη για το πως θελεις να εισαι και χαραζεις την πορεια σου.
    Στο τελος αυτης της εξελικτικης περιοδου συμφωνω πως αρχιζουν τα δυσκολα και τα ρομποτιστικα.
    So fucking what δηλαδη. Επαναπροσδιοριζεις το χρονο, τις δραστηριοτητες και τη δομη της μερας σου. Big deal.
    Μπορεις να γινεις χειροτερο τρελοκομειο δουλευοντας, και εχεις και την καβλα του να καις χρημα που ελιωσες για να βγαλεις και δεν δινεις κυριολεκτικα αναφορα σε κανεναν. Και οκ, φυσικα και στα 30 δεν εισαι επαγγελματικως 50 και 60 και δεν εχεις τις ανεσεις των γονιων σου, αλλα η φαση δεν συγκρινεται με τιποτα-για μενα τουλαχιστον-με το να εισαι κοτοπουλακι που τα κανει ολα πουτανα με αλλες πλατες για παντα.
    Στην τελικη ειναι μια προκληση να δεις τι αρχιδια εχεις, και ποσο μπορεις να πετυχεις αυτα που ονειρευεσαι.
    Απο εκει και μετα αλλος γουσταρει να παντρευτει αλλος οχι, αλλος κανει παιδια αλλος τα σιχαινεται, αλλος θελει να δουλευει 987987987 ωρες γιατι καβλωνει με τη δλεια τ η για να τα βγαλει απλως περα, αλλος γουσταρει με λιγοτερα και γενικως φιδιαζει. Δεν κατηγορουμε κανεναν. Επιλογες ειναι αυτες, οταν πηγαζουν απο αυθεντικη μαλακια τις σεβομεθα. Αν παλι οχι, να μας και προχωραμε παραπερα.
    Και ακριβως επειδη στην ουσιαστικα ενηλικη φαση μας δεν αλλαζουμε μονο εμεις αλλα και οι γυρω μας, δεν υπαρχει κανα συμβολαιο που να λεει θα γερασουμε παρεα και θα εχουμε την ιδια συνομωτικη συμφωνια που ειχαμε στα 20 και νιωθαμε ενα απεναντι στην ατιμη κενωνια. Αν καποιος δεν μας κανει πια, δεν κολλαμε, δεν ταιριαζουμε, κραταμε τις ωραιες αναμνησεις και βρισκουμε αλλον συγκατοικο στην τρελα.
    Δε μπορω τις μιζεριες. Παντρευτηκε ο φιλος μου, εκανε παιδι, δουλευει, μουχλιασε κλπ κλπ. Στ'αρχιδια σου. Ο φιλος σου εκανε την επιλογη του και ειτε την λουζεται ειτε την γουσταρει καργα. Εσυ τι κανεις? Κοιτας τι κανει ο φιλος σου αντι να απολαμβανεις τη δικη σου κοσμαρα με τις δικες σου επιλογες?
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Senior Member 00i00's Avatar

μεγαλο ποστ....πα να πιω τιν ζαμ και να πεσω με τις ψυχεδελειες μ

ασΚετικο....ρε μαλακες ζειστε την ζςη σας και μιν μας τα πρηζτε

A rock, an island Drumsick's Avatar

Συζήτηση προ ημερών με 24χρονη:

-Ωπ, τι κάνεις ρε?! Ποσα χρόνια έχω να σε δω?! Πωπω για πες? Δουλειά?
    -Ναι ναι, δουλέυω εδώ στην τάδε εταιρία τηλεπικοινωνιών (τηλεφωνήτρια). Εσυ?
    -Εγω blah blah blah
    -Κάνας άντρας παίζει?
    -Ε, blah blah, εσυ τίποτα?
    -Α εγώ αραβωνιάστικα!
    -Ωπ έλα ρε.. Τον ξέρεις καιρό?
    -Ε, κάνα χρόνο (...................................)
    -Μένετε μαζί?
    -Ε όχι. Εγώ σπίτι μου κι αυτός στο δικό του! (................................)
    -Καλά γιατί δεν συγκατοικείτε..?
    -Ε, ξέρεις.. δύσκολα τα οικονομικά, που να την παλέψουμε.. Ασε που, φαντάζεσαι να πω στον πατέρα μου πως θα μείνουμε μαζι?!!! (.........................................................................)
    -Ε και τι.. θα είστε αραβωνιασμένοι και θα μένει ο καθένας με τους δικούς του??
    -Ε οχι.. θα παντρευτούμε το σεπτέμβρη!!! (..)
    -Δε νομίζεις πως βιάζεσαι λίγο..?
    -Ελα μωρέ.. καλά είναι.. Πόσο καιρό να μείνουμε αραβωνιασμένοι? Έτσι θα μπορούμε να μείνουμε και μαζί!! (....................................................)

Κάπου εκεί έκανα μια μάταια προσπάθεια να της εξηγήσω πως παίρνει μεγάλες αποφάσεις για τη ζωή της για τους λάθος λόγους αλλά δεν..

ΑΥΤΑ είναι που μισώ εγω.
    Κατά τ'αλλα δεν θα πάρω θέση γιατί προσωπικά η ζωή μου είναι ενα μπουρδέλο τα τελευταία χρόνια και δε μπορώ να κάτσω να κρίνω τους γύρω μου που τουλάχιστον προχωράνε, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο..

Έχω πάντως και γνωστή 23 χρονών στο 3ο παιδί η οποία δηλώνει πανευτυχής με τις επιλογές της και κάνει μπάμ πως όντως είναι.

Οπότε τελικά το ζήτημα δεν είναι αν μας χαλάνε/κάθονται στο λαιμό/φαίνονται πρόωρες οι επιλογές τον γύρω μας, αλλά το κατά πόσο αυτές οι επιλογές προέρχονται απο δικές τους ανάγκες και είναι αυθεντικές.

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

Quote Originally Posted by HAVOC View Post
    Στο τελος αυτης της εξελικτικης περιοδου συμφωνω πως αρχιζουν τα δυσκολα και τα ρομποτιστικα.
    So fucking what δηλαδη. Επαναπροσδιοριζεις το χρονο, τις δραστηριοτητες και τη δομη της μερας σου. Big deal.
    Μπορεις να γινεις χειροτερο τρελοκομειο δουλευοντας, και εχεις και την καβλα του να καις χρημα που ελιωσες για να βγαλεις και δεν δινεις κυριολεκτικα αναφορα σε κανεναν. Και οκ, φυσικα και στα 30 δεν εισαι επαγγελματικως 50 και 60 και δεν εχεις τις ανεσεις των γονιων σου, αλλα η φαση δεν συγκρινεται με τιποτα-για μενα τουλαχιστον-με το να εισαι κοτοπουλακι που τα κανει ολα πουτανα με αλλες πλατες για παντα.
    Στην τελικη ειναι μια προκληση να δεις τι αρχιδια εχεις, και ποσο μπορεις να πετυχεις αυτα που ονειρευεσαι.
    γενικά τα είπες όλα...
    σημείωσα παραπάνω τις φράσεις με το "τρελοκομείο" και τις "πλάτες" γιατί είναι κάτι που το ζω προσωπικά. Βασικά από την ώρα που έπιασα δουλειά παίζει να έχω περισσότερη όρεξη για "μαλακίες", κι ίσως να έχω κάνει και πιο πολλές "μαλακίες" συγκριτικά με πριν. Συν το ότι η οικονομική ανεξαρτησία και το ότι ζεις τον εαυτό σου μόνος σου ΤΑ ΣΠΑΕΙ! Τουλάχιστον για την ώρα. Αλλά εκεί είναι το ζουμί... ζήσ'το όσο μπορείς.

Τώρα όσον αφορά αυτούς που παντρεύονται (τους γύρω μου) δεν είναι λόγος για να με κάνει να φρικάρω. Απλά αν είσαι σε μια παρέα που σιγά-σιγά, ένας-ένας παντρεύονται τότε βλέπεις (πιθανόν) ότι ένας-ένας χάνονται κιόλας. Δεν είναι πλέον η παρέα που μπορείς να κάνεις μαλακίες μαζί τους (κι αυτό όχι απαραίτητα αλλά ισχύει κατα μεγάλο ποσοστό) και δεν έχουν και τον ίδιο ελεύθερο χρόνο, ειδικά αν μπει και παιδί στη μέση.
    Όπως εσύ μετά τα φοιτητικά χρόνια και με το που έπιασες δουλειά έκανες ανακατανομή του χρόνου σου και των ενδιαφερόντων σου, έτσι κι αυτοί το έκαναν με το γάμο.
    Σκατά βέβαια ειδικά αν δεν έχεις back-up άλλες παρέες... αλλά μπορείς και πάλι να βρεις.
    Θα έγραφα κι άλλα, αλλά πρέπει να φύγω για δουλειά...
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

THRASHER Razor's Avatar

εαν δεν σε εχουν κυνηγησει καμια 30αρια μαο-μαο σερραιοι παοκτσηδες επειδη πας σαν τον κουδουνοβλαχο μεσα στην πολη τους και χωρις να το ξερεις περνας μπροστα απο τον συνδεσμο τους και επειτα τρεχεις με 150 στο κεντρο της πολης τοτε δεν εχεις πιασει το νοημα της ζωης
    ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER

ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Συζήτηση προ ημερών με 24χρονη:

-Ωπ, τι κάνεις ρε?! Ποσα χρόνια έχω να σε δω?! Πωπω για πες? Δουλειά?
    -Ναι ναι, δουλέυω εδώ στην τάδε εταιρία τηλεπικοινωνιών (τηλεφωνήτρια). Εσυ?
    -Εγω blah blah blah
    -Κάνας άντρας παίζει?
    -Ε, blah blah, εσυ τίποτα?
    -Α εγώ αραβωνιάστικα!
    -Ωπ έλα ρε.. Τον ξέρεις καιρό?
    -Ε, κάνα χρόνο (...................................)
    -Μένετε μαζί?
    -Ε όχι. Εγώ σπίτι μου κι αυτός στο δικό του! (................................)
    -Καλά γιατί δεν συγκατοικείτε..?
    -Ε, ξέρεις.. δύσκολα τα οικονομικά, που να την παλέψουμε.. Ασε που, φαντάζεσαι να πω στον πατέρα μου πως θα μείνουμε μαζι?!!! (.........................................................................)
    -Ε και τι.. θα είστε αραβωνιασμένοι και θα μένει ο καθένας με τους δικούς του??
    -Ε οχι.. θα παντρευτούμε το σεπτέμβρη!!! (..)
    -Δε νομίζεις πως βιάζεσαι λίγο..?
    -Ελα μωρέ.. καλά είναι.. Πόσο καιρό να μείνουμε αραβωνιασμένοι? Έτσι θα μπορούμε να μείνουμε και μαζί!! (....................................................)

Κάπου εκεί έκανα μια μάταια προσπάθεια να της εξηγήσω πως παίρνει μεγάλες αποφάσεις για τη ζωή της για τους λάθος λόγους αλλά δεν..

ΑΥΤΑ είναι που μισώ εγω.
    Χμου, πού το κακό; Μεγάλη απόφαση είναι να κάνεις παιδί. Εκεί όντως θέλει τρελή σκέψη και υπευθυνότητα. Ο γάμος, οκέη, μπορεί να μην τους κάτσει και να χωρίσουν, τι είχαμε τι χάσαμε, μπορεί όμως να είναι ό,τι καλύτερο έκανε στη ζωή της. Και μπορεί να το έχανε αν περίμενε πέντε χρόνια για να το σκεφτεί καλύτερα ορ σμθν.
    Κατατάλλα η χάβοκ τα'πε καλά.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Rad Child Nasum's Avatar

Quote Originally Posted by Pinatero View Post
    γενικα στο κυκλο των φιλων μου, (ξ)εμεινα ο τελευταιος στην πορεια τους, ειμαι μια φαση πισω σε ολα, απο σχολη, φανταρικα, παντρειες! κι εννοειται ακουω τα διαφορα κλασικα κραξιματα που λεμε! το θεμα ειναι να γουσταρεις τον τροπο ζωης που ακολουθεις! παντρεψα ενα φιλο πριν κανα μηνα, δημ.υπαλληλος στα 26, γενικα αδιαφορη η καθημερινοτητα του, αλλα αυτος την βρισκει καργα! το πιο ενοχλητικο ειναι οτι βλεπεις αλλες περιπτωσεις (+φιλων μου) που ενω ειναι στη γκρινια και στη μιζερια σου λενε κι απο πανω αντε ρε μαλακα ξεμπερδευε με σχολη, ασ'τις μαλακιες, να πας κανας φανταρος να βρεις καμια δουλεια! και τι βρε γκαζμα να γινω σαν και σενα?
    Γενικα αυτα που γραφεις κρυβουνε μεγαλες αληθειες.Στο περιπου κατι τετοιο συμβαινει και σε μενα.Αλλα εχω ξεκοψει απο τετοιες παρεες γιατι καταλαβα οτι εν τελει μονο κακο μου κανουν και ουσιαστικα δεν εχουν να μου προσφερουν και τιποτα.Το να ξεμπερδευει καποιος απο στρατους,σχολες και αλλες μαλακιες σιγουρα ειναι προς οφελος του αλλα αυτο δε σημαινει οτι μετα απο αυτα εχει βρει και το νοημα της ζωης,ετσι?Σε παρομοια φαση με του Pinatero ειχα ενα φιλο ο οποιος στις πανελλαδικες δεν περασε πουθενα,το επαιζε αληταμπουρας 17χρονος του στυλ "παω και παιζω φλιπερακια και χτυπαω τα κουδουνια στις πολυκατοικιες" και τελικα πηγε αγγλια για σπουδες.Οταν τελειωσε απο το νησι,ηρθε μια βδομαδα σπιτι μου να τον φιλοξενησω.Εκτος του οτι ειχε το υφος του απολυτου γιαπη,μου εκανε κυρηγμα για τα παντα.Καπνισμα,κιλα,διατροφη,πολιτικη,μουσικη,μπαλα,σχολη,παρεες(!),καθημερινοτητα,μερη που βγαινω,γκομενικα,κλπ κλπ και ολα αυτα με ενα ειρωνικο υφακι και γλειωδη υπονοουμενα που ουσιαστικα δειχνανε οτι ο τυπος ειναι επιδειξιας και ψωνισμενος με την παρτη του.Μεσα σε 5 μερες καταφερε να με πρηξει περισσοτερο απ' οσο εχει καταφερει να με πρηξει η μανα μου και ο πατερας μου μαζι 25 χρονια.Απο τοτε εκοψα καθε επαφη μαζι του.

Οποτε Pinatero,στειλε στο διαολο και εσυ ενα τετοιο ατομο.Μπορεις.
    Last edited by Nasum; 23-03-2009 at 12:48.
    Мама Люба давай, давай, давай

Quote Originally Posted by ~ladykiller~ View Post
    νταξ' λογικό είναι να αλλάζεις με τον χρόνο αλλά όπως λένε και οι από πάνω άλλο να αλλάζεις και άλλο να σε αλλάζουν.
    σίγουρα στην επαρχία είναι διαφορετικά τα πράγματα απ' ό,τι μου έχουν πει raven, αλλά και εδώ αθήνα δεν ακούς λιγότερο κουλά.
    πχ. από τους 10 παλιούς συμαθητές/παλιές παρέες που 8α δω οι 9 θα μου πουν "κοντεύουμε 28 καιρός να σοβαρεύεσαι ράνια" ενώ οι 6 τουλάχιστον θα μου πουν μετά "νταξ και εγώ θα ήθελα να κάνω αυτά, αλλά δεν μ' αφήνουν οι υποχρεώσεις".
    Μαλακίες δλδ.
    Δεν είναι πως άλλαξαν μεγαλώνοντας αλλά τους άλλαξε ο περίγυρος, η γκόμενα/ος, η κοινονία κλπ κλπ.
    Οπότε επειδή ξέρω πως και σε 20 χρόνια από τώρα πάλι τα ίδια θα θέλω, συνεχίζω να ελπιζω πως δεν θα ομαδοποιηθώ και στα 48 μου θα πηγαίνω όπου πηγαίνω τώρα.
    Γενικά οι άνθρωποι αλλάζουν, οκ?! Αλλά αλλάζουν μέχρι ένα όριο, το βασικό μέρος της προσωπικότητας μένει ίδιο.
    Κ για αυτό βάζω το χέρι μου στην φωτιά.
    Το "τους άλλαξαν" είναι εύκολη απάντηση μού φαίνεται. Η αλήθεια είναι ότι είναι κοτζάμ μαντράχαλοι 30 χρονών και δε φταίει κανείς για το πώς είναι πέρα από τον εαυτό τους. Δηλαδή ή έχουν αλλάξει γούστα και αυτά που λένε είναι δικαιολογίες, ή όντως θέλουν να ζήσουν αλλιώς αλλά φοβούνται τι θα πουν οι άλλοι, που και πάλι είναι δικό τους πρόβλημα γιατί θα έπρεπε μέχρι τα 30 να έχουν μάθει να βάζουν το δικό τους θέλω πάνω από των άλλων όταν μιλάμε για τον εαυτό τους και τη ζωή τους.
    Όσο για το τελευταίο, ναι, το βασικό μέρος της προσωπικότητας μένει το ίδιο, όμως το λάθος που κάνεις είναι ότι ούτε "αυτά που θέλεις" ούτε "τα μέρη που πηγαίνεις" είναι βασικό μέρος της προσωπικότητάς σου. Σε δέκα χρόνια μπορεί να έχεις κουραστεί ή ξενερώσει με την αναρχοφάση, μπορεί να σου τη δώσει και να σταματήσεις να ζωγραφίζεις, μπορεί να κάθεσαι σπίτι και να ακούς τζαζ αντί να πηγαίνεις σε καταλήψεις για να ακούσεις πανκ. Κι όμως μπορείς ακόμα να είσαι εσύ.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Χμου, πού το κακό; Μεγάλη απόφαση είναι να κάνεις παιδί. Εκεί όντως θέλει τρελή σκέψη και υπευθυνότητα. Ο γάμος, οκέη, μπορεί να μην τους κάτσει και να χωρίσουν, τι είχαμε τι χάσαμε, μπορεί όμως να είναι ό,τι καλύτερο έκανε στη ζωή της. Και μπορεί να το έχανε αν περίμενε πέντε χρόνια για να το σκεφτεί καλύτερα ορ σμθν.
    Κατατάλλα η χάβοκ τα'πε καλά.
    είναι κακό και μάλιστα πολύ. όχι μόνο επειδή δεν αποφασίζεις μόνο για τον εαυτό σου, αλλά και για τον άλλο (μπορεί εσύ να είσαι "σιγά μωρέ, αμα δεν κάτσει χωρίζουμε", αλλά ο άλλος να είναι κάργα ερωτευμένος και να του κάνεις τη ζωή σκατά άμα εσένα σου περάσει και θες να χωρισεις. επισης αυτή παντρεύεται για να μπορεί να πηδάει με ησυχία. πόσο lame είναι αυτό; και θα το κάνει το παιδί γιατί έτσι "πρέπει". η λογικη αυτη ειναι που εχει παει τα διαζυγια στ0 50%, υστερικές γυναίκες, βλαμμένα παιδιά και γενικά ηλίθιες κοινωνίες που ασχολούνται μονο με τον εαυτό τους

ε, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ να βλέπεις έυτσι το γάμο και τα "πρέπει" του
    Vielen Dank für alles was mal war

nah, καταρχάς είπε "έτσι θα μπορούμε να μείνουμε και μαζί", δεν είπε ότι παντρεύεται γι'αυτό, βγάζεις δικά σου συμπεράσματα. Επίσης το ότι μπορεί να του γαμήσει τη ζωή, αυτό γίνεται και με τη σχέση και μόνο, επίσης κι ο άντρας που μπαίνει σε γάμο μετά από ένα χρόνο σχέση υποτίθεται ότι καταλαβαίνει το ρίσκο να μη στεριώσει, που υπάρχει και μετά από 10 χρόνια σχέσης στο κάτω κάτω. Αν κάνει παιδί στο καπάκι φυσικά και δεν το εγκρίνω, αν και μπορεί να το κάνει και να μη χωρίσει ποτέ, δεν ξέρεις. Πάντως για το ότι τα διαζύγια έχουν πάει στο 50% (και μιλάω για γάμους και όχι για παιδιά), δεν ήξερα ότι είσαι τόσο συντηρητική

α, ειναι μεγαλυτερο το ποσοστο;

Rad Child Nasum's Avatar

Εnitharmon,στην Ελλαδα τα πρεπει του γαμου τα κανονιζουν τα πεθερικα και ειναι αυτα που κατα κυριο λογο επεμβαινουν στη ζωη των ζευγαριων.
    Мама Люба давай, давай, давай

Senior Member

πείτε λίγο τα οικονομικά πλεονεκτήματα του γάμου.

ντραγκον, οκ, εκανες πλακιτσα, αλλα πως ειναι μια συντηρητικη που δε γουσταρει που ο κοσμος χωριζει, επειδη απλα παντρευτηκε για λαθος λόγους; οι εναντιον των διαζυγίων είναι οι ξενέρωτοι που αναφέρονται ως παράδειγμα προς αποφυγή εδώ μέσα;

χολκ, φορολογικές απαλλαγές κυρίως

Εννοώ ότι δεν περίμενα να θεωρείς τόσο ιερό το θεσμό του γάμου που να είναι τόσο κακό το διαζύγιο. Επαναλαμβάνω, χωρίς παιδιά πάντα, είναι άλλο πράγμα ο γάμος και άλλο το παιδί. Τώρα, όσον αφορά το θέμα της συγκατοίκησης, ωραία, μπορεί και να το έκανε εν μέρει για να μην πάθει εγκεφαλικό ο γέρος της (σικ) αν πάει να συγκατοικήσει χωρίς γάμο. Και; Δηλαδή λέτε μερικοί ότι ο κόσμος παντρεύεται και χάνει την ανεμελιά του, όμως βλέπετε το γάμο με τόση σοβαρότητα. Ενώ μπορείς να κρατήσεις ανεμελιά και στο γάμο. Και ναι, αυτό σημαίνει να κρατήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και το ενδεχόμενο να τελειώσει κάποτε ο γάμος, δε χρειάζεται να είναι "ΟΜΓΚ παντρεύτηκα τέλειωσε η ζωή μου δις ιζ ιτ μέχρι να πεθάνω".