Results 1 to 15 of 207

Thread: EXW FRIKAREI

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rad Child Nasum's Avatar

Quote Originally Posted by Pinatero View Post
    γενικα στο κυκλο των φιλων μου, (ξ)εμεινα ο τελευταιος στην πορεια τους, ειμαι μια φαση πισω σε ολα, απο σχολη, φανταρικα, παντρειες! κι εννοειται ακουω τα διαφορα κλασικα κραξιματα που λεμε! το θεμα ειναι να γουσταρεις τον τροπο ζωης που ακολουθεις! παντρεψα ενα φιλο πριν κανα μηνα, δημ.υπαλληλος στα 26, γενικα αδιαφορη η καθημερινοτητα του, αλλα αυτος την βρισκει καργα! το πιο ενοχλητικο ειναι οτι βλεπεις αλλες περιπτωσεις (+φιλων μου) που ενω ειναι στη γκρινια και στη μιζερια σου λενε κι απο πανω αντε ρε μαλακα ξεμπερδευε με σχολη, ασ'τις μαλακιες, να πας κανας φανταρος να βρεις καμια δουλεια! και τι βρε γκαζμα να γινω σαν και σενα?
    Γενικα αυτα που γραφεις κρυβουνε μεγαλες αληθειες.Στο περιπου κατι τετοιο συμβαινει και σε μενα.Αλλα εχω ξεκοψει απο τετοιες παρεες γιατι καταλαβα οτι εν τελει μονο κακο μου κανουν και ουσιαστικα δεν εχουν να μου προσφερουν και τιποτα.Το να ξεμπερδευει καποιος απο στρατους,σχολες και αλλες μαλακιες σιγουρα ειναι προς οφελος του αλλα αυτο δε σημαινει οτι μετα απο αυτα εχει βρει και το νοημα της ζωης,ετσι?Σε παρομοια φαση με του Pinatero ειχα ενα φιλο ο οποιος στις πανελλαδικες δεν περασε πουθενα,το επαιζε αληταμπουρας 17χρονος του στυλ "παω και παιζω φλιπερακια και χτυπαω τα κουδουνια στις πολυκατοικιες" και τελικα πηγε αγγλια για σπουδες.Οταν τελειωσε απο το νησι,ηρθε μια βδομαδα σπιτι μου να τον φιλοξενησω.Εκτος του οτι ειχε το υφος του απολυτου γιαπη,μου εκανε κυρηγμα για τα παντα.Καπνισμα,κιλα,διατροφη,πολιτικη,μουσικη,μπαλα,σχολη,παρεες(!),καθημερινοτητα,μερη που βγαινω,γκομενικα,κλπ κλπ και ολα αυτα με ενα ειρωνικο υφακι και γλειωδη υπονοουμενα που ουσιαστικα δειχνανε οτι ο τυπος ειναι επιδειξιας και ψωνισμενος με την παρτη του.Μεσα σε 5 μερες καταφερε να με πρηξει περισσοτερο απ' οσο εχει καταφερει να με πρηξει η μανα μου και ο πατερας μου μαζι 25 χρονια.Απο τοτε εκοψα καθε επαφη μαζι του.

Οποτε Pinatero,στειλε στο διαολο και εσυ ενα τετοιο ατομο.Μπορεις.
    Last edited by Nasum; 23-03-2009 at 13:48.
    Мама Люба давай, давай, давай