ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Ο Μαρκουλης εχει πει καλυτερα.
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Εγω φταιω που προσπαθω να τονωσω αυτοπεποιθησεις και τετοια~
Κωλογερε.
[QUOTE=BURNIN AMBITION;831664]στην επόμενη έξοδο που μάλλον θα αργίσει γιατί ήμεθα δύο οι σάποιοι με τις πατερίτσες και έχουμε κάνει ένα οφ από εξόδους, εκτός και αν ψήνεσε για μαγείρεμα μου που θα κανονίσουμε εντός του σου/κου
αν έχουμε πρέπει να είναι πολύ τυχερός που με γνωρίζει.![]()
satan was a lez
μπερνι,τουλαχιστον εσυ θα λες "θυμασαι τι καναμε τοτε??"
εμενα που μου τα λενε και δεν θυμαμαι?χεχ.
στα αρχιδια σου ρε.και εγω θα ηθελα να ειμαι παλι 14 χρονων(για την ακριβεια δινω την μιση μου δισκοθηκη για να ξαναγινω 14 χρονων ωστε να κανω ΠΑΛΙ τις ιδιες αλλα και χειροτερες μαλακιες) αλλα αυτο δεν γινεται.
οποτε τα γαμαμε στα 30 μας.με τα ιδια λεφτα που ειχαμε και στα 14 μας.μηδενικο εισοδημα και ετσι.τοτε μας τα εδιναν οι γονεις μας,τωρα δουλευουμε μια φορα την βδομαδα.χα.
γινε παλι κοπροσκυλο ρε και μην σκεφτεσαι ουτε οικογενειες ουτε παιδια ουτε μαλακιες.
α.
και βρες καμια πιτσιρικα.18-19-βαρια 20.να ειναι τοσο γλυκεια,οσο και σαχλη.να σε κανει να γελας,ακομα και με τις μαλακιες που θα πεταει.θα ξανανιωσεις.
μονο μην το παρακανεις γτ θα σπασουν τα νευρα σου...
Last edited by Reject; 19-03-2009 at 16:08.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
panki eisai gamw ta atoma
anyte kateva twra athina
powerania otan se gamhsw ta thes kiallo (e me prokaleses vre)
lady tha kanonisoume suntoma
gia fai de paizei de thelw na sapizw to fai einai mia malkia kai mish
ποθτανα ολα
iola 11
panki eisai gamw ta atoma
anyte kateva twra athina
powerania otan se gamhsw ta thes kiallo (e me prokaleses vre)
lady tha kanonisoume suntoma
gia fai de paizei de thelw na sapizw to fai einai mia malkia kai mish
ποθτανα ολα
iola 11
θα αργησω λιγο να κατεβω,μιας και δεν υπαρχει σαλιο,αλλα στους gbh τον ιουνιο θα ειμαι 100% κατω.
ρε μλκ παντως,ενα νουμερο ειναι.αν σε αγχωνει τοσο πολυ οταν σε ρωτανε ποσο χρονων εισαι πες "19 συν 11".
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
ποθτανα ολα
iola 11
έλα ελα δεν θέλω να ακούω αηδίες
το φαί είναι μια απ'τις μεγαλύτερες απολαυσεις της ζωής ετούτης
I must have some booze. I demand to have some booze
έλα μωρέ... δεν έχει φάει φαί από τα δικά μου τα χεράκια, για αυτό![]()
satan was a lez
ποθτανα ολα
iola 11
e entaxei auto einai sxetiko re su
emena apo tis megal;uteres ap;olauseis einai to xesimo, to katourhma to klasimo
i leuki jose cuervo, to xerasma, gamhsi an to mouni einai trelo kai steno kai kauliariko
mousikares oorwtikes
xerw gw vazw polla alla oxi to fai. oxi oti an kati einai wraio den me ftiaxnei e alla de dinw vash
ποθτανα ολα
iola 11