ίσως χρειαστεί να γίνεις και σύ ΦΛΩΡΑΚΙ.
ίσως χρειαστεί να γίνεις και σύ ΦΛΩΡΑΚΙ.
i need feminime venoms in order to function with the system.
Ντακσει τα πες ολα ε.......
Κι εγω στον κυκλο των 30 εδω και λιγο καιρο και αυτο που με τρελαινει απιστευτα ειναι αυτο ακριβως!!!
Εγω ειμαι μια χαρα, με ενεργεια καργα και ορεξη για γουστα και οι γυρω εχουνε μπαρμπαδιασει απιστευτα.Οχι αλλη μιζερια ρε!!!!!!!!!
Μπερνιν εισαι δικος μου ανθρωπος ρε...
δε βγαίνετε για κανένα ποτάκι να γλιτώσουμε οι υπόλοιποι;
Eιμαι 29.
ειμαι νεος.
Κωλογεροι, σας γαμω.
παω να βρω τα ΠΙΠΙΝΙΑ, και να κανουμε μπανιο σε πισινα με σαμπανια και φραουλες.
when it goes to .999 then I rise and there I shine
ρε πάτε καλά ρε;;; είστε 30 και γκρινιάζετε;![]()
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
Μπερνι τι μαλακιες λες πραγματικα ομως ε. Μιλαμε για μαλακιες πρωτης ταξης και δεν το περιμενα απο σενα. Δηλαδη αν εχεις εσυ κι εγω και ολοι οι αλλοι εδω μεσα παραπονο, τι να πει αλλος κοσμος, ελεος, να ξερουμε που παταμε λιγακι. Τριαντα, και τι εγινε, σταρχιδια σου ολα.
ασπρα μαλλια στην κεφαλη - κακα μαντατα στην ψωλη![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
μπερνι δεν ειναι τιποτα μια κριση ηλικιας ειναι, την περασα στα 25 για ενα τεταρτο, μετα καταλαβα πως "ειμε8α διαφορετικοι απο τους αλλους"
πισης ελα στην δικια μου παρεα που ειναι ολοι τριανταριδες και συνεχιζουμε να τα κανουμε πουτανα ολα.
satan was a lez
θα συμφωνησω με λειντι , μετραει πολυ η παρεα και το ποσο πολυ διασκεδαζετε/τα σπατε/διασυρεστε/κανετε μπαχαλα ().Δεν παει να γινεις και 50 αμα εχεις καλη παρεα και περνατε καλα δεν σ'ενδιαφερει κιολας.Αμα εισαι μαζι με μιζερους καρμοιρηδες που ανεφερε καποιος τοτε γαμησε τα, φυσιολογικο ειναι τα σκεφτεσαι αυτα
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Κριση ηλικιας, χαχ.
Εχει πλακα να τα παρακολουθεις ολα αυτα σαν ενα απλο κοριτσι στην εφηβεια λες και δεν προκειται ποτε να περασεις απο αυτο το σταδιο.
Πφ τεσπα.
Ολοι οι γοηδες ειναι ανω των 30, οποτε ηρθε η ωρα να φορτσαρεις. =)
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
ποθτανα ολα
iola 11