Oh, σχώρα με.
Άσχετο, αλλά μόλις πρόσεξα το μηλαράκι της άπολ στα στίκι, όταν ξεμπερδέψετε με τα χοντρά και βασικά, κοιτάξτε το κι αυτό, χαλάει την υψηλή αισθητική μου![]()
![]()
Oh, σχώρα με.
Άσχετο, αλλά μόλις πρόσεξα το μηλαράκι της άπολ στα στίκι, όταν ξεμπερδέψετε με τα χοντρά και βασικά, κοιτάξτε το κι αυτό, χαλάει την υψηλή αισθητική μου![]()
![]()
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Ναι σήμερα το είδα κι εγώ. Well, δευτερεύον, θα φτιαχτεί στις επόμενες μέρες.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
ΕΕΕΕ που πήγε το military style?
Καλά πλάκα κάνω, το νέο dark είναι λιτό κ απέριττο όπως είπε κ ο Fixxxer, πιστεύω είναι ΟΚ.
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
Παρακαλω παρα παρα πολυ αν ηδη υπαρχει ας με το πει καποιος και σε μενα.
Υπαρχει καποιος τροπος για να φαινεται αν ενα υποφορουμ εχει καινουρια ποστς περα απο τον τωρινο?
Πχ καποιο χρωματακι περισσοτερο ευδιακριτο απο το λευκο πανω στο γκρι?
Αν δεν υπαρχει να βαλετε!
Μου βγαινουν τα ματια καθε φορα!
Ευχαριστω.
Α ναι. Και στα θρεντς αν καποιο εχει καινουρια ποστς να φαινεται με καποιο χρωμα ξερωγω γιατι αυτος ο φακελος με το γραμματακι δε μαρεσει!(επειδη δε ειναι ευδιακριτο και παλι δεν τιθεται θεμα γουστου)
Last edited by Neuroscar; 11-03-2009 at 18:49.
Και μέσα! και μέσα! Ένα κοκκινάκι.. κάτι!
Αρχίζει και γαμεί και το νταρκ. Μπράβο παιδιά! Εξασφαλίσατε την παραμονή μου στο φόρουμ![]()
Ξέχασα να δώσω credits στον antimusic για το logo font.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Έχουμε απαντήσει στο ερώτημα τι είναι το M(ulti)Quote;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
Μάλιστα, τώρα το πρόσεξα αυτό το κουμπάκι.
πάντως δεν έχει να κάνει με αυτό που λέω εγώ, το οποίο πρόβλημα φαίνεται και απο το παραπάνω ποστ του dragon. λοιπόν?
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
http://www.electricrequiem.com/forum...do=editoptions -> Default Thread Subscription Mode -> Do not subscribe.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;