Σκουρο μωβ ftw αν το κανετε σκουρο μωβ θα ειναι το καλυτερο φορουμ ολου του κοσμου. Ηδη ειναι, αλλα θα αυξησει τη διαφορα.
Σκουρο μωβ ftw αν το κανετε σκουρο μωβ θα ειναι το καλυτερο φορουμ ολου του κοσμου. Ηδη ειναι, αλλα θα αυξησει τη διαφορα.
ε να πω και εγώ τον καημό μου έτσι για το καλό!
σκουρο μωβ! 8α συμφωνήσω με τον προλαλίσαντα.
και τα χρώματα που ταιριάζουν με το μωβ είναι τα εξής:
κίτρινο
μπλε [φωτεινές αποχρώσεις]
πράσινο
και εγώ το συνδιάζω ακόμα και με τιρκουάζ.
αλλά εγώ έχω περάσει στην φυνκι εποχή μου χρωματικά.![]()
satan was a lez
τι μωβ και ροζ ρε αγλαιες, οι οπαδοι θελουν κιτρινο η κοκκινο η μπλε η οτιδηποτε ΑΡΧΙΔΑΤΟ
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
http://example.com
Απλό κείμενο.
![]()
Btw , an ginetai na allaksei kai to xrwma twn thread links sta forums tha tan wraia, giati auto to oloaspro kourazei sto dark toulaxiston.
Kati se ligo pio gkri, h an prepei na allaxthei mazi me ta links sta posts se kapoio oxi entono xrwma kala tha tan.
edit: kati tetoio
Last edited by Ingolemo; 12-03-2009 at 13:20.
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Σε widescreen καλό είναι. Στο εταιρικό πισί που είναι 4:3 όντως ήταν λίγο του ματς, αλλά συνηθίζεται εύκολα.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
Το λόγκο και μένα δε μ'αρεσει, προτιμούσα κάτι πιο καλλιτεχνικό και χειράγραφο, τέσπα, η βμπουλετίνα αρχιζει και συνηθίζεται και οι δύο versιοns είναι οk, καλό έγινε τελικά!![]()
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
omg βγάλε το γκρι φόντο από το dark επειγόντως.
to Dark axise na asprizei stis akres![]()
the game is the game
Να πω κάτι που ίσως φανεί μικρό, αλλά είναι σημαντικό γιατί είναι μέσα σε όλα τα ποστς. Τα εμότικα δεν ευθυγραμμίζονται με το κείμενο σωστά.
Παράδειγμαείναι λίγο πιο κάτω απότι πρέπει.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
αυτα τα απαισια λινξ κατω απο τις επιλογες User CP,Blogs,FAQ ποτε θα μας αποχαιρετησουν?
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Αυτά αν όλα πάνε καλά θα πληρώνουν τον σέρβερ από δω και πέρα, ή τουλάχιστον εν μέρει. Ειδικά αν αναγκαστούμε να πάμε σε ακριβότερο θα χρειαστούν. Συνηθίζονται.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;