Ntaksei, xereis th latreia pou sou 8refw, alla ebales kai to dying god pou einai umnos, kollhma, empeiria opws kai h eikonikh tou anaparastash (sic)..
Pink loipon gia allh mia fora..![]()
Ntaksei, xereis th latreia pou sou 8refw, alla ebales kai to dying god pou einai umnos, kollhma, empeiria opws kai h eikonikh tou anaparastash (sic)..
Pink loipon gia allh mia fora..![]()
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
shora an kai otan mporeis anevase
Egw omws pou eimai kai magas epiasa oles tis dekaeties ektos apo ta 00s :8Originally Posted by distortionofperception
![]()
![]()
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι
ψήσουOriginally Posted by jack the ripper
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
1. Pink floyd- Echoes
2. Sigur ros- Samskeyti
Γιατι εχει γραφτει από αγγελους
3. Guns n roses- November rain
Γιατι δε μπορω να σκεφτω πιο ολοκληρωμενο τραγουδι
4. Pixies- Hey
Γιατι μπορω να το το ακουσω μονο στο τερμα
5. Velvet underground- pale blue eyes
6. pearl jam- black
Γιαυτο
7. who- behind blue eyes
8. Sonic Youth - Diamond Sea
9. Radiohead- Street Spirit (Fade Out)
Γιατι είναι το πρωτο τραγουδι που μου αλλαξε τη ζωη και γιατι το εχω ακουσει 55840981 φορες.
10. Portishead – Roads
I’ve got nobody in my side and surely that aint right
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
Gamma Ray – Dreamhealer
Γιατί είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, γιατί ο στίχος Listen to dreams, they always tell you the truth, Listen to Dreams, it is your heart that is speaking to you", αφελώς ή όχι, εμένα τότε με σημάδεψε, γιατί είναι αυτό που θα ήθελα να είναι ακόμα ο Κάι Χάνσεν...
Iron Maiden – Powerslave
Γιατί είναι το πρώτο μου αγαπημένο τραγούδι, όταν 8 ετών μου το έβαζε ο ξαδερφός μου, γιατί ποτέ δεν το βαρέθηκα, γιατί είναι αντικειμενικά άψογο.
Annihilator – Alison Hell
Γιατί είναι αξεπέραστο. Γιατί ευθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες και ο Τζεφ έγραψε το τέλειο κομμάτι.
King Diamond – The Invisible Guests
Γιατί συνοψίζει την αριστουργηματική μοναδικότητα που είναι αυτό το γκρουπ αυτού του δίσκου. Για τα licks του LaRocque, για την παράνοια του King, γιατί το "Them" είναι ένας γελοιωδώς απίστευτα τέλειος δίσκος.
Helloween – Ride the Sky
Γιατί ήμουν 9 ετών και απλά δεν είχε περάσει από το μυαλό μου η ιδέα ότι μπορεί να γραφτεί τέτοια μουσική. Με τέτοια φωνητικά, τέτοια δύναμη, τέτοια μελωδία. Ποιο power? Αυτό είναι το απόλυτο speed metal κύριοι. Και δεν θα πάψει ποτέ να ισοπεδώνει μυαλά και να εξυψώνει πνεύματα.
Blind Guardian – Noldor
Γιατί κάπου πρέπει να αντιπροσωπευθεί αυτή η συγκλονιστική φωνή. Και εδώ τα δίνει όλα. Γιατί δεν μιλάει για ξωτικά και μαγικές κατάρες, αλλά για την απόλυτη τραγωδία, που οδηγεί στην τρέλα, η μάχη του εγώ με την συνείδηση της πραγματικότητας που προκάλεσες στον εαυτό σου, το βάσανο της συνειδητοποίησης της πτώσης, η ευθύνη χιλιάδων ψυχών πάνω σου. Και δεν ξέρω πώς το έκαναν, έτσι έπρεπε να ακούγεται. Έτσι ακριβώς.
Και γιατί σπάνια έχει επιτευχθεί τέτοια αρμονία στίχων/μουσικής και φωνητικής ερμηνείας:
"'ve seen this bitter end
As I've foreseen
The storm and ice
And I could see it
(How) a million died
And I?
The blame's on me
Cause I was not there"
"Lies
Condemned and betrayed
Now everything is said
See my eyes
Are full of tears
And a cruel price
We've paid
But still I can't claim
That I'm innocent
Lost"
Solitude Aeturnus – Destiny Falls to Ruin
Εδώ δυσκολεύτηκα. Αλλά τελικά το ήξερα ότι θα διαλέξω αυτό. Για όποιον ξέρει το κομμάτι, ξέρει και γιατί. Αλλά σίγουρα υπήρχαν και άλλα που χωρούσαν εδώ.
Mr. Bungle – Pink Cigarette
Μετά τον ενθουσιασμό των Ars Moriendi και Goodbye Sober Day, με τον χρόνο αυτό το κομμάτι παραμένει απλά αιώνιο. Ο επίλογός του δε αξεπέραστος.
Zed Yago - The Fear of Death
Γιατί είναι συγκλονιστικό στην μελωδία της φωνής, γιατί είναι αντάξιο του κτηνώδους τίτλου του, γιατί η Jutta είναι θεά ρε πούστη μου, γιατί είναι το τραγούδι μας με την γυναίκα μου και στα παπάρια μας για όποιον δεν το καταλαβαίνει πώς γίνεται αυτό.
Nevermore – Forever / Fight - Reality, A New Beginning
Εδώ είναι περίεργα τα πράγματα. Αλλά μιας και είναι προσωπικές οι λίστες, πρέπει να υπάρχει και το κουλό που χαρακτηρίζει τον καθένα. Το αποτέλεσμα ενός καταπιεσμένου έρωτα χρόνων με δαιδαλώδη πλοκή και αναπάντητα ερωτηματικά, με οδήγησε να έχω συνδυάσει αυτά τα δύο τραγούδια, προσαρμόζοντας κάθε φράση τους σε μια δική μου πραγματικότητα. Δεν μπορώ να περιγράψω την δύναμη των συναισθημάτων που μου προκαλούν αυτά τα δύο κομμάτια. Για το πρώτο είμαι σίγουρος ότι πολλοί έχουν συγκινηθεί, το έχουν βιώσει αυτό που λέει. Για το δεύτερο αμφιβάλλω, αλλά για μένα συμβολίζει ακριβώς, μα ακριβώς ότι λέει ο τίτλος του. Μια νέα αρχή, αυτή τη φορά στην πραγματικότητα...
-----
Σίγουρα κάτι θα μου έχει διαφύγει. Δεν το σκέφτηκα πολύ, οπότε δεν διεκδικώ δάφνες πραγματικής υπευθυνότητας. Κάπου έπρεπε να είναι και οι Psychotic, και ακόμα με κοιτάνε αγριεμένα άπειρα thrash/death αριστουργήματα, ενώ παραπονεμένα μου ζητάνε τον λόγο κάποιοι εκτός του χώρου που με μονοπωλεί συνήθως... Ευτυχώς που διαχωρίζω μεταξύ ψαλμωδίας και τραγουδιού δηλαδή.
Όμως, πρέπει να αναφέρω τρία κομμάτια, τα οποία δεν μπήκαν απλά γιατί ο σύμπος είπε "τραγούδια", δηλ. φωνή.
Γιατί κατά τ'άλλα αυτά είναι ογκόλιθοι, είναι μουσική που έχει συμβάλλει στο ποιος είμαι και πού πάω ρε αδερφέ:
Jason Becker – End of the Beginning
Γιατί δεν έχω ξανακούσει τόσο όμορφη μουσική, γεμάτη χαρμολύπη, τόσο εμπνευσμένη που η ίδια η αναπηρία δεν κατόρθωσε να την κρατήσει από το να μην ακουστεί. Ο άνθρωπος είναι θεός.-
Jason Beker – Altitudes
Και αυτό (μαζί με το Opus Pocus) είναι ένα δείγμα απλώς του μεγέθους αυτού του μουσικού τιτάνα.
Metallica – Orion
Γιατί με έχει ξελασπώσει στα χειρότερα. Καταφύγιο αληθινό.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Πολύ καλή επιλογή το Pink Cigarette, είναι αριστούργημα
Originally Posted by Khalkji
σχεδον 40 λεπτά, κάνω έντιτ
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
καλά, άραξε!
i need feminime venoms in order to function with the system.
χα, κ εγώ καταλαβαίνω ότι γέρασα αρκετά. πριν 5 χρόνια στο ίδιο φορουμ θα ήταν πολύ διαφορετικές οι επιλογές της πλειοψηφίας.Originally Posted by distortionofperception
για το τελευταίο, βεβαίως και ισχύει. γι'αυτό δυσκολεύομαι να απαντήσω "ναι" όταν με ρωτούν αν ακούω την ίδια μουσική με κάποιον "του χώρου".
με αγωνία αναμένω τη δεκάδα του witchkiller.
Rock or Nothing
ετοιμοι!Originally Posted by wino
@Entrancemperium το ξερω μαναρι![]()
Expect poison from the standing water
Candlemass – At the Gallows End
Μαυρίλα, σαπίλα και δαιμονισμένη κιθάρα που σου ‘ρχεται να τα σπάσεις. (Τελικά σπάσανε τα γυαλιά μου στο live)
Paradise Lost – See Your Face
Κάθε φορά αλλάζει το Top5 μου για το συγκεκριμένο συγκρότημα, αυτό το τραγούδι όμως είναι πάντα μέσα.
Genesis – Jesus He Knows Me
Απλά γουστάρω να το ακούω. Ένα απ΄ τα καλύτερα κομμάτια ever.
16 Horsepower – American Wheeze
Θέλω να ευχαριστήσω την ifinoi που μου σύστησε αυτή τη γλυκιά ψυχεδέλεια, γιατί εγώ δεν τους ήξερα.
Porcupine Tree – Trains
Τι να πρωτοβάλεις απ’ αυτούς; Ας πούμε αυτό.
Sigur Ros – Glossoli
Τραγούδι που μου βγάζει 5.000 συναισθήματα.
The Gathering – Black Light District
Ολοκληρωμένο κομμάτι , μουσικά άρτιο. Να μην λέμε πάλι για την φωνάρα της Anekee (έτσι κι αλλιώς δεν αναδεικνύεται και τόσο σ’ αυτό).
Tori Amos – Precious Things
Φωνή, στίχοι, ερμηνεία, κτλ. κτλ.
Jethro Tull – Budapest
Μεγάλη μπάντα, μεγάλη κομματάρα.
Queensryche - Eyes Of A Stranger
Ένα καταπληκτικό κλείσιμο σ΄ έναν καταπληκτικό δίσκο.
Radiohead – Lucky, Pink Floyd – High Hopes
Τελειότητα.
OK είναι 12.
Η σειρά είναι τυχαία.
"Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things".
George Carlin
Τι να κάνουμε ρε παιδιά, άλλοι έχουν να επιδείξουν λεφτά και πολυτάλαντες αδερφές, άλλοι έχουν πτυχεία. Ας ξεκολλήσουν πολλοί με τα κόμπλεξ τους plskthx.Originally Posted by Pitsadoros
Emopunksonacid όταν λες ευαίσθητες στιγμές, είναι αυτές που όλοι ξέρουμε ε? Εεεεεεεεεεεεεχω κλαψειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Για πολλεεεεεεεεεεεεεεες γυναικεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες, εχω κλαψειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.
πετάξτε τον έξω.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.