Quote Originally Posted by Raven Lord View Post

από την άλλη δε θέλω να φοβάμαι να ρίξω μια ξούρα στα μαλλιά επειδή είμαι κάποιας ηλικίας και η χαίτη έχει αραιώσει και δε θέλω να γίνω τέρμα γραφικός, μήπως βρεθούν κάποια χουλιγκάνια στο δρόμο μου, τα οποία θα με μπερδέψουν για οτιδήποτε.... τα πράγματα είναι λεπτά και η χρήση της βίας θέλει μεγάλη ωριμότητα.
Αν είσαι ξυρισμένος δεν κινδυνεύεις από τίποτα και από κανέναν.
Αν φοράς μπλουζάκι πιτμπουλης , ελλας η τέφρα κλπ , μάλλον θα έχεις θέμα από κάποιους θερμοκέφαλους.
Το θέμα είναι σαφέστατα πιο απλό από ότι το αναλύουμε, και θα σας φέρω ένα πρόσφατο παράδειγμα.
Ο τύπος που πήγε στο Καραϊσκάκη με μπλούζα του Παναθηναϊκού για να βγει φωτό και να λέει "να ρε καργιόλια μέσα στο γήπεδό σας είδα ολο τον αγώνα με την τριφυλλάρα στην καρδιά" εννοείται ότι πήγε γνωρίζοντας ότι θα βρεθεί ένας άλλος βλαμμένος να τον κοπανήσει.

Επειδή έχω πάει σε ν πορείες του "χώρου" και έχω δει πολλές φορές να περνάνε φαντάροι και "αξιωματικοί" από τους χώρους συγκέντρωσης να πω προσωπικές εμπειρίες.
Με τα φαντάρια δεν παίζει τίποτα, εκτός από κάτι "ειδικές δυνάμεις" που περνάνε με ύφος θα σας γαμήσω όλους (αρκετά σπάνιο τον έναν που είχα δει να τον βαράνε ήταν ένας με κάρτα μέλους χα μέσα στο πορτοφόλι). Οκ ενίοτε πάνε προβοκατόρικα και δίνουν φυλλάδια σε ένστολους με σκοπό να δουν αντιδράσεις (επίσης μαλακία) αλλά αν δεν θες να κάνεις το κοκόρι το πετάς μόλις το πάρεις, και όχι να το φτύσεις (επίσης αληθινή ιστορία, μόνο που είχε δει τις κοπέλες να τα μοιράζουν ο "γαμίκος" και όχι την υπόλοιπη πορεία πίσω του )
Για τους ευέλπιδες δεν έχω ιδέα τι έγινε, και θα μπορούσα να ψάξω και να μάθω, αλλά δεν νομίζω ότι θα έχει ουσία, κάποια πλευρά θα τα φουσκώσει σιγουρα.
Από κει και πέρα να συγκρίνεις κοκοράκια με τάγματα εφόδου είναι προβοκατόρικο , μεταφέρει και διαδίδει ψεύδη και ουσιαστικά εξισώνει επαγγελματίες τραμπούκους που εξυπηρετούν τον υπόκοσμο με τον οποιονδήποτε πολιτικό χώρο

π.σ τα πόστ για τους σπισιστές θα μεταφερθούν στο θρεντ που πρέπει να είναι, και μην γράφεται μαλακίες όπου βρείτε