Φοβερη η ειρωνεια σου (νομιζα δεν κανεις bullying?) αλλα την προσπερναω και επι της ουσιας:
1. Δεν εννοω reviews απο περιοδικα/sites. Δε με απασχολουν τοσο οι Mastodon ωστε να κατσω να ψαχνω τετοια πραγματα. Απλα γνωριζω πολυ κοσμο που ακουει Mastodon και τυχαινει να ειπαν ολοι αυτο το πραγμα. Δεν ημουν στη συναυλια, δεν εχω αποψη προσωπικα, απλα μου φανηκε αστειο το "μη δινετε βαση σε αυτα που λενε για τον ηχο κτλ" απο τον Dr. Gonzo.
2. Εχει διαφορα το "δεν εχουν και τελειο ηχο" με το "δε μπορουσες να ξερεις ποιο τραγουδι παιζει εκτος κι αν εισαι τεραστιος φαν και τα ξερεις ολα απεξω, ωστε να τραγουδας τους στιχους εσυ", το οποιο ακουσα κατα λεξη απο εναν τυπο. Εχω βρεθει σε συναυλια αγαπημενου συγκροτηματος με εντελως σκατενιο ηχο, και πραγματικα καλυτερα να μην ειχα παει ποτε. Δεν αρκει τοτε το "παιζουν τραγουδακια που μου αρεσουν και περναω καλα".
Οπως εγραψα κι απο πανω, δεν εννοω "επισημες κριτικες" απο τυχαιους τυπους σε φορουμς κτλ, αλλα εννοω φιλους που απλα αν τους ρωτουσες "πως ηταν η συναυλια?" θα σου απαντουσαν αυτο που ειπα. Σε φαση "σκατα ηταν, ειχε τοσο σκατα ηχο που δεν απολαμβανες καν τα αγαπημενα σου τραγουδια". Ουτε σεντονια με αναλυσεις, ουτε ψειρισμα της τελευταιας νοτας, ουτε απαιτησεις ξαφνικα να ακουγονται οι Mastodon σαν συμφωνικη ορχηστρα. Απο κει και περα, αν εσυ περασες καλα, εμενα μου περισσευει. Ενα σχολιο μιας γραμμης εκανα, ΗΜΑΡΤΟΝ οπως εγραψες κι εσυ![]()