Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
Γελαω, εχω διαβασει περιπου 15 διαφορετικα reviews που λενε ΟΛΑ ανεξαιρετως οτι ο ηχος ηταν απαραδεκτος και οτι η συναυλια γενικα ηταν σκατα.
Ρε οι Mastodon είναι ...περίεργοι. Ούτε ήχο thrash-απο-τον-τσελεμεντε εχουν (πχ The Haunted - που γαμούν, άσχετο), ούτε ήχο progressive-πέρασα-πρωτοετής-Πάτρα (πχ Porcupine Tree...), ούτε sludge-αντεργκραουντίλα-τσιχλιάζω-τα-πηνία-στα-μεγάφωνα (πχ Jucifer...?). Για την πολυπλοκότητά τους μια χαρά ήχο είχανε... Μαλιστά έχω κι εγώ ουκ ολίγα σχόλια/παραπονάκια για λεπτομέρειες στο ήχο αλλά στην τελική... κλάην. Παίξανε πολύ ώρα, πολύ δυνατά, τραγούδια από διάφορες φάσεις τους.

ΤΩΡΑ...

Φίξερ συμπάθεια μεγάλη... Εννοείται, καλά έκανες και διάβασες πολλές "κριτικές". Κι εγώ το ίδιο έκανα. Πολλές τις έκλεισα στην μέση.
Γιατί;
Επειδή όπως κατά κάποιο τρόπο θίγει ξώφαλτσα κι ο Σερπαντίνας... κάποιοι άσχετοι με προσκλήσεις την είδαν αρθρογράφοι. Κι εγώ άσχετος είμαι, γι'αυτό ακριβώς γράφω τις παπάτζες μου σ' ένα φόρουμ με 5-10 φίλους & γνωστούς, για να γίνει κουβεντούλα και να πιούμε τον θρασοκαφέ μας.

"Ανταπόκριση συναυλίας" από το Γωγουλίνι είναι η φάση μαλάκες μου. Προσέχτε:
Σε κάποια φάση του live κάποιος αμπελαλές πέταξε κάτι στον Hinds και τον βρήκε στο μάτι. Συγκεκριμένα προς το τέλος του live, όταν ο Hinds είπε μια-δυο κουβέντες χαιρετώντας, σχολίασε αυτό ακριβώς. Ότι δεν μάσησε που κάτι τον πέτυχε στο μάτι, αλλά απόρρησε για το ποιός καμμένος του πέταξε πλαστικό παιχνίδι δεινοσαυράκι/κροκοδειλάκι που στην κοιλιά του είχαν γράψει και Mastodon...
...
...σε 3 διαφορετικές "κριτικές-απ'τον-Μασούτη" διάβασα ότι στον Χιντς (ναι, κάποιος Βησιγότθος τον έγραψε ΧΙΝΤΣ, στα Ελληνικά...) πετάξανε τελοσπάντων... α)"χαρτάκι με αφιέρωση" β)"τσιγάρο" γ)"διαστημόπλοιο"...

Το ρεζουμέ: Οι ντόπιοι θράσερς στο ηαρ κυρίως μαλακίες γράφουμε, αλλά μάλλον τις ίδιες και λιγότερες με τον κάθε ταραμά που συντάσσει περιεχόμενο στο aspasiarocknights.gr
Οι ίδιοι "μουσικοί συντάκτες" λοιπόν, είχαν και σχόλια για την (ξαναλέω, κατά περιστάσεις όντως αδύναμη) ηχοληψία...
[με φωνή Γεωργίου] ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ