Σωστά, ξέχασα να αναφέρω ότι ήσουν σε νοσοκομείο και ήπιες 3 red bull. Τραγικός...

Μίξξξερ, στην ερώτηση:

Σε έψαχνα στο Facebook να πούμε για τη μαλακία που δέρνει τους Μπουλζ, αλλά δε σε βρήκα. Το έκλεισες; Είδα τα παλαιότερα μηνύματά μας και σε δείχνει απλώς ανενεργό, όχι ότι με μπλόκαρες πχ.

Όλα καλά;
αυτά έγραφες τότε:

Βασικα, λογω φρικης που εφαγα με privacy κτλ, αλλαξα εντελως τον τροπο με τον οποιον αντιμετωπιζω το facebook και πλεον το εχω μονο για ανθρωπους με τους οποιους εχω μεγαλωσει μαζι ή για επαγγελματικες διασυνδεσεις.... κοσμο απο πανεπιστημιο, παλιους φιλους, συμφοιτητες, κτλ.... οποτε συγγνωμη αλλα αφαιρεσα ολους οσους γνωριζω απο κοινωνικα μεσα δικτυωσης και κατι συγγενεις και κατι παλιους συμμαθητες με τους οποιους δεν ειχα μιλησει κυριολεκτικα ΠΟΤΕ εδω και 15 χρονια... οποτε απο περιπου 450 φιλους που ειχα τωρα εχω καπου 250 και η λιστα μικραινει ολο και περισσοτερο... σορρυ που σε πηρε κι εσενα η μπαλα, αλλα ελπιζω να καταλαβαινεις. Mε κουρασε η φαση, και κυριως με κουρασε η φαση με climate deniers, antivaxxers, republicans, racism, sexism κτλ, ολοι ασχολουνται με ενα σωρο μαλακιες και βρισκουν λογο να γινονται απλα οπισθοδρομικοι, και δεν θελω να συμμετεχω σε αυτο πια.

Θεωρησα αλλωστε οτι μπορουμε να λεμε οτι θελουμε μεσα απο δω, και ειδικα για το ΝΒΑ και οταν καταφερεις κι εσυ να δεις το Force Awakens χαχαχ

Για το Σικαγο.... δε με απασχολει και πολυ, αν και μαλακια η προχθεσινη ηττα. Ο λογος ειναι το οτι ξερω πως θα τερματισουμε στην πρωτη τετραδα και μετα ειτε θα αποκλειστουμε στον πρωτο γυρο ειτε απο Cavs στον δευτερο γυρο xD

Φετος στηριζω περισσοτερο Golden State Warriors και ευχομαι να τον διαλυσουν παλι τον Λεπρο αν τον πετυχουν τελικους (που ελπιζω να μην)
Διπρόσωπος ΚΑΙ γελοίος, λοιπόν. Άκου σε μπλόκαρα γιατί είσαι κατά των εμβολίων.