Results 1 to 15 of 355

Thread: Η γωνιά του OniBocho

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Χιογιοκάγια OniBocho's Avatar

@ ikonoklast: Έχεις κάνει ignore τον εαυτό σου;

Spoiler
    Περιορισμένη αντίληψη, κατά τον Μίξξξερ:

Κάνω report αυτή τη φωτογραφία που ανέβασε ο OniBocho στο facebook:

Spoiler

και μπλοκάρουν το account. Αφού το παίξω ανήξερος κι ότι τάχα φταίει πως ο OniBocho έχει ανοιχτό facebook profile , έπειτα βρίζω και κάποιον που ξέρει ότι εγώ το έκανα, για να θολώσω τα νερά. Και γιατί είμαι κοτάρα.

@ giatonpoutsommissar:

Σε ΠΜ με την επιφυλακτικότερη των ερωτήσεων για το κατά πόσο τα screenshots του χρήστη AnakinOrpheusCharalampos είναι δικά του, μου απαντάει:

πρώτον, δεν κρατούσα ποτέ σκρηνσοτς, επειδή δεν είχα ίντερνετ τότε αποθήκευα τις σελίδες στο σχολείο και τις έπαιρνα σπίτι σε στικάκι για να τις διαβάσω με την ησυχία μου. από τότε βέβαια έχω αλλάξει και 2 φορές λάπτοπ. και όρεξη είχα μαλάκα μου να κάθομαι να κάνω 50 πριντσκρηνς, ή φέηκ άνακιν ορφέα ή φέηκ ονιμπότσο 2. το ξέρω ότι η ζωή μου είναι θλιβερή και ανύπαρκτη αλλά έχω και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ (νομίζω, μπορεί και όχι τελικά)

δεύτερον, ξέρω σίγουρα 3 ηαρ χρήστες που τότε ήταν και στο φόρουμ, ο ένας έγραφε παράλληλα σαν κι εμένα. πραγματικά μου είναι 5΄δουλειά να στείλω ένα πμ και να τσεκαριστούν ΙΡ για να δω τι φάση, αλλά μάντεψε, δεν πρόκειται να το κάνω

...

μην στείλεις άλλο πμ, δεν πρόκειται να απαντήσω, ούτε καν να το πάρω, θα γεμίσω μόνος μου το ινμποξ για να φουλάρει και να μη μου στέλνετε τίποτα άλλο. μοναδική φιλική συμβουλή, και αυτό επειδή σε ξέρω χρόνια, η μόνη λύση που βλέπω εγώ είναι να κάνεις άλλο ακκάουντ, να ποστάρεις σαν άνθρωπος και να μην προκαλείς τους πάντες και τα πάντα. αλλιώς, κάτσε να πλακωθείτε κι άλλο με άλλα 5 φεηκς, γωνιες του ονιμπότσο και πριντσκρηνς και από άλλα θρεντς 7ετίας.

εγώ σε 10 μέρες φεύγω από εδώ, κλείνω το λάπτοπ και το ανοίγω πάλι σεπτέμβριο. καλά να περνάτε και να σφάζεστε καθημερινά, εγώ τέλος.
    Guess what? Και το fake account δικό του(ς), τα screenshots χορηγία από έναν από τους 3 που έγραφαν και στο παλιό φόρουμ και το laptop δεν έκλεισε (λωλ, πόσο βλάκας), αλλά ειρωνίες στο τσατ με τον Krux.

Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα...

Σε ένα πράγμα όμως είχες δίκιο.

το ξέρω ότι η ζωή μου είναι θλιβερή και ανύπαρκτη αλλά έχω και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ (νομίζω, μπορεί και όχι τελικά)
    ΥΓ. Είσαι θλιβερός φυσικά, γιατί που να πεις ότι είχες μπλοκαρισμένα τα ΠΜ από μένα για πάνω από κανένα χρόνο, ότι δε σηκώνεις τηλέφωνα και δεν απαντάς μηνύματα στο κινητό -απόπειρες να τα βρούμε- παρά σχολιάζεις σε τρίτους σε στυλάκι "ούτε γκόμενα να ήμουν" και με το που διαβάζεις αυτό το ποστ που quotάρεις, στέλνεις ειρωνικό ΠΜ και περιμένεις απάντηση. Ε, αυτός που αποκαλούσες "πουτάνας γιος" σου γλεντάει και το σόι και το σπίτι.

Θα πιάσεις κανένα γυναικείο μπούτι κάποια στιγμή πριν πεθάνεις και θα σου φύγουν τα φλόκια απ' τα αυτιά, ξεφτιλισμένε.
    Last edited by OniBocho; 10-04-2016 at 14:03.
    "Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -

Lord Lucifer Morningstar