1. Ενα. Ματσο. Αηδιες. Εγω μιλουσα για ενα θεμα, εσυ ηρθες να κανεις preaching. Carry on και σε λιγα χρονια να βγαινεις και στα μετρο με κασετοφωνακι να φωναζεις για τις συνομωσιες της κυβερνησης.
2. Δεν επηρεαζομαι, οχι. Κριμα αν δε σου αρεσει. Αλλα διαμορφωνω αποψη με βαση τη δικη μου θεωρηση για την ιδανικη κοινωνια. Σταρχιδια μου ο καθε Ελληναρας που θελει να ξαναγινουμε η Μεγαλη Ελλαδα.
3. Θα σε βολευε να ειμαι, αλλα δεν ειμαι. Δεν εχεις ιδεα τι αποψη εχω για τα θεματα κοινωνιας, ιδιοκτησιας, στρατολογιας, εθνων, λαων κτλ, αλλα συνεχισε να υποθετεις. Εισαι απλα διασκεδαστικος.
4. Εγω αντιθετα, δεν ειχα καμια ελπιδα πως ισως και να μην ικανοποιουσες καθε κλισε του αριστεροπεριεργου, αλλα παντα δινω το benefit of the doubt γιατι δε γουσταρω να υποθετω πως γνωριζω καλυτερα για σενα, απο οτι εσυ για τον εαυτο σου. Εσυ δεν εχεις τετοια προβληματα προκειμενου να νιωσεις καλυτερα για τον εαυτο σου απο οτι φαινεται. Μπραβο ρε μαν, εισαι "ανοιχτομυαλος" ξερω γω. Πηγαινε στη Φυρομια να αγκαλιασεις τα αδερφια σου τους Ανθρωπους και να μιλησετε για την κοινη σας ιστορια και το πως δεν υπαρχουν συνορα εκει που ονειρευεσαι να ζησεις σε 30 χρονια.