Quote Originally Posted by Kingdom Gone View Post
Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
1. Βορεια Μακεδονια θα λεγοταν, οπως τωρα λεγεται Βορεια Ιρλανδια, Βορεια Ντακοτα, Νοτια Αφρικη, κ.ο.κ. Αν ηθελαν, θα μπορουσε να βρεθει ονομα για ολα οσα γραφεις. Δεν ειναι θεμα κινδυνου, ειναι θεμα σωστης γεωγραφιας και ιστοριας. Σιγα μην κατακτησουν οι Φυρομιανοι τη Μακεδονια επειδη αυτη τη στιγμη ο πολυς κοσμος τους αποκαλει Μακεδονες. Αυτο ειναι αφελες.

2. Εχεις χασει τη μπαλα λιγακι ε. Φαινεται κι απο τα υπολοιπα σου ποστ. Οτι απωθημενα εχεις με τους Αιλυνες, τους φασιστες και την εθνικιστικη προπαγανδα που μπορει να γινεται σε πολλα σχολεια της χωρας μας, να τα λυσεις αλλου. Εδω μιλάμε για ενα συγκεκριμενο θεμα, στο οποιο υπαρχει μια αντικειμενικη αληθεια και μια ιστορια. Οταν διδασκουν στην Ελλαδα για το Μεγα Αλεξανδρο και την αυτοκρατορια του που εφτασε μεχρι την Ινδια, εσυ θεωρεις οτι ειναι οι ιδιες βλακειες? Λες και ξερω γω τι, δεν εγιναν ολα αυτα? Μη μου πεις, και πριν 2000 χρονια φανταζομαι τοτε οι ανθρωποι ελεγαν "α ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, εμεις αυτοπροσδιοριζομαστε"
1. Αρχίδια καπαμά και δυο αυγά τουρκίας, που λέει ο θυμόσοφος λαός, φίλτατε φίξξερ. Αν ήταν " θεμα σωστης γεωγραφιας και ιστοριας" δε θα κατέβαιναν ένα εκατομμύριο στο δρόμο ούτε θα μπορούσε να απειλεί να ρίξει ο καμμένος την κυβέρνηση τώρα, τι λέμε;

2. Δυστυχώς ακριβώς για την εθνικιστική προπαγάνδα μιλάμε εδώ. Δεν αρνούμαι τα όποια κατορθώματα του μεγάλου αλεξάνδρου, αρνούμαι πως η υιοθέτηση τους από το σημερινό ελληνικό έθνος είναι τίποτα άλλο από εθνικισμός, ίδιου ακριβός είδους με τον μακεδονικό εθνικισμό. Δες και το λινκ στο προηγούμενο μου ποστ.

3.Συνήθως οι dawkins-ικοί και λοιποί τεχνόκαυλοι δεν είναι εθνικιστές λόγω φιλελευθερισμού. Εσύ φαίνεται πως ψώνισες και απ΄τα δύο μαγαζιά, γιατί έτσι; Κρίμα, περίμενα εδώ να 'σαι σοβαρότερος, αλήθεια!

1. Δε με ενδιαφερει τι κανουν τα ζωα στη Φυρομία και στην Ελλαδα, και ποσοι κατεβαινουν στο δρομο. Δεν ταυτιζομαι με την αποψη και τη συμπεριφορα αυτη. Με μενα μιλας, οχι με αυτους που κατεβηκαν στους δρομους.
2. ΕΣΥ λες για την εθνικιστικη προπαγανδα, και συνεχιζεις, και συνεχιζεις. Το ειδα το λινκ σου, ηταν παντελως ασχετο με το ονομα της Σλαβομακεδονιας (να ενα ονομα που θα επρεπε να συμφωνουν ολοι, αλλα οοοοχι, too easy)
3. Κοιτα να δεις τι συνεβη τωρα ρε συ, το να βαζεις ταμπελιτσες σε ανθρωπους και να τους βαζεις σε καλουπια με βασει τις ηλιθιες θεωρησεις που εχεις για την κοινωνια, τελικα δε δουλεψε??? Φοβερη εκπληξη ε? Εθνικιστη να πεις τη μανα σου, Ντοκινικο να πεις τον πατερα σου, και τεχνοκαυλο να πεις το μπατζανακη σου. Δεν ψωνισα απο κανενα μαγαζι δυστυχως για σενα, και ουτε θυμαμαι να σε ρωτησα την τελευταια φορα που ηθελα να εκφρασω την αποψη μου για ενα ζητημα, αν πρωτα θελεις να συμπληρωσω και καποιο χαρτι που να με βαζει στις ανυπαρκτες ομαδες ανθρωπων που επινοεις.

Διαβαζοντας τα ποστς σου ειναι λες και ειμαι σε Γενικη Συνελευση των εμετικων κομματικων παραταξεων στο Πολυτεχνειο πριν 12 χρονια. Τρελο blast from the past.