Εντωμεταξύ, δεν είναι αίμα αυτό που βλέπουμε σε μια medium μπριζόλα, το κρέας (κάθε κρέας) πριν φτάσει στο ψυγείο και πολύ πριν φτάσει στο τηγάνι έχει περάσει απο εβδομάδες σιτέματος και δεν έχει ίχνος αίματος. Αυτό γιατί δημιουργείται η αίσθηση ότι υπάρχει κάποιος βαμπιρισμός ή ωμοφαγία σε ό,τι δεν είναι "well done". Το κόκκινο υγρό είναι μυοσφαιρίνη και νερό, είναι ο φυσικός χυμός του κρέατος που το κάνει ζουμερό και νόστιμο και αυτό που εξατμίζει κάποιος που παραψήνει μια μπριζόλα. Το "well done" εξακολουθεί να σημαίνει χυμώδες και ζουμερό ψήσιμο, αυτό που εννοεί ο έλληνας "καλοψημένο" είναι το καμμένο και πραγματικά κάποιος πρέπει να είναι ανώμαλος για να έχει φάει ένα οποιοδήποτε μέτριο κομμάτι μοσχάρι μαγειρεμένο όπως πρέπει για να προτιμάει το καμμένο.