Λοιπόν μετά απο μακράν περίοδον ιδιοσυγκρασίας, αλλά και δυσάρεστων γεγονότων, με κάνατε να ξαναλογκάρω ρε ποθτανες...
Η σκέσις με το βατόμουρο, ξεκίνησε καιρό πρίν, που το πήρα για media center, αλλά κακά τα ψεμματα, ο ARM του κλάνει αρχίδια και αρχίνισα να πειραματίζομαι γενικά με το εργαλείο και πλέον είμαι περήφανος κάτοχος ενός Α+ , ενός Β+ και περιμένω το G2 τώρα.
Το Α+, το χρησιμοποιώ σαν torbox, αλλά πειραματίστηκα και με openwrt και το παράτησα, τώρα σκέκπτομαι να του χώσω ένα tinycore και με iptables για χρήση firewall αλλά θελει και usb το εθερνε για 2ο interface για in - out.
To Β+ ξεκίνησε με pidora. Ώντας centos fan απο ανεκαθεν, ειπα και γω να βάλω κάτι familiar. Το pidora απλα γαμιέται μην το βαλετε για 3,5 εκατομύρια λόγους. Οπότε έβαλα το raspbian. Εκτοτε το χρησιμοποιώ για NAS, FTP και το έβαλα και asterisk(rasPBX) σε κάποια φάση, μέχρι που άρχισα να ασχολούμαι με το GPIO.
Με στοιχιώδη python και μία εικόνα με το pinout κάνει παπάδες, παπαδιές, παπαδάκια και ότι σκατά άλλο βάλει ο ανθρώπινος νους, απλά είμαι του όλντ για αυτοματισμούς. Τώρα όταν μ' ερθει και το άλλο, θέλω να δοκιμάσω κάτι σε parallel να δω ρε παιδίμ' πώς γίνεται κι αυτό.
Αμα θέλετε καμία βοηθεια πάντως εγώ προσφέρομαι αμα ξέρω.