αφηστε το μπετο απο πανω και ακουστε. πρωτα απολα απο το καλοκαιρι υπαρχουν 4 usb στο rpi. πλεον πριν λιγες μερες κυκλοφορει σαν τετραπυρηνο και με διπλασια ραμ. θα τρεχει και γουιντοουζ δεκα αμα λαχει. γενικα πλεον γαμαει. περιμενουμε λιγο τα λειτουργικα να ερθουν στα ισια τους (η αλλγη του xbmc σε kodi ολο και κατι ψιλομαλακιουλες δημιουργησε αλλα αυτα στο επομενο διβδομαδο κοβω να τελειωνουν) και θα γαμαει κολους. γρηγορο αντεο χμηλη καταναλωση ιδανικο για ν στριμαρεις αγωνες τσοντες κτλ.
εγω πρεπει να παρω μια δευτερη καρτα (αν κανει κανεις καμια παραγγελια απο modmypi ας ριξει πμ) για να εχω 2 λειτουργικα περασμενα. ενα για να λειτουργει σαν dac και ενα για να ειναι μιντια πλειερ.
εχω παρει μια καρτα ηχου που το κανει να δουλευει αψογα σαν ντακ. θα καρφωσω πανω ενα σκληρο τεραστιο οποτε και θα γαμαει η ολη φαση στο σαλονι ταινιες και φλακ απ οτο σκληρο, στριμαρισμα και στον υπολογιστη κατευθειαν που θαναι συνδεδεμενος με το αλλο στερεο και ολα καλα.
το μονο αρνητικο δεν υπαρχει κουμπι που να ανοιγει το ρασπμπερι... αλλα μπορεις να το εχεις ον συνεχεια. το μονο που με αγχωνει ειναι αν εχω καρφωμενο κανα σκληρο πανω...
ο σαμπρελας ειναι μερακλης