Ο Χελμ φταίει. Σχολίασε κάποιο απαράδεκτο βιντεάκι του πριν κάτι μέρες στο φβ και το είδα. Επιβεβαιώθηκε πάντως παιδιά, την έχει μικρή!!
Ο Χελμ φταίει. Σχολίασε κάποιο απαράδεκτο βιντεάκι του πριν κάτι μέρες στο φβ και το είδα. Επιβεβαιώθηκε πάντως παιδιά, την έχει μικρή!!
Αφού δεν του έκατσες για να πάρεις την δουλειά ευχαριστημένος να είσαι.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Φτανοντας στον πατο της σελιδας ειδα πεταχτα τα related threads και νομιζα οτι το ενα ελεγε Mikeius ston ypno sas??? (...)
Το βράδυ έπινα Μεταξά, το "φτηνό", το τριάρι, που βγάζανε και στα μνημόσυνα (*τελευταία συνήθως βγάζουν κάτι τελειωμένα, κατηγορίας Κονιακάρα Lidl... ενηουέη).
Βλέπω λοίπον στον ύπνο μου ότι:
Έχουν σκοτωθεί σε τροχαίο δύο αδέρφια, συγγενείς-συγγενών μου, άτομα δηλαδή που δεν είχα συγγενικό δεσμό μαζί τους. Είμαι όμως αρκετά συντετριμμένος ενώ παράλληλα στηρίζω θεία από τους ώμους να μην καταρρεύσει από την οδύνη...
Πάω στο σπίτι των μακαρίτηδων για να συλλυπηθώ. Το οποίο είναι το δίκο μου πατρικό (...) αλλά εγώ κλάην, πιάνω και φιλάω σταυρώτα γύρω στους 10-15 θείους/θείες μου, οι οποίοι κάθονται όλοι στην σειρά σε έναν καναπέ. Προς το τέλος της σειράς, δύο είναι ντυμμένοι cosplay, κάτι σε spiderman /daredevil / deadpool φάση... και τους χτυπάω φιλικά στον ώμο.
Στο τέλος όμως της σειράς κάθεται ο πατέρας μου, ο οποίος μου ζητάει διακριτικά να τον βοηθήσω να περάσει κάρτα στο κινητό του - γέρος άνθρωπος γαρ...
...και ο λόγος που ξύπνησα και γέλαγα...
Spoiler
Deafening, painstaking, BB King
κλαιω. εγω ειδα χτεςοτι επρεπε να κανω φροντιστηριο για να παρω το πτυχιο μου και ειχα νευριασει γιατι ολοι οι φιλοι μου εκαναν και εγω δεν ειχα κανει καιδεν θα επαιρνα ποτε... παρανοια (εχω παρει πτυχιο πανω απο δεκα χρονια τωρα και κανεις ποτε δεν εκανε φροντιστηριο....)
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Άδωνι, να μιλάει με αυτή την εκνευριστική μεσατζίδικη φωνή του με τρόπο γεμάτο ειρωνεία και "σαρκασμό" και εκφράσεις τύπου "άκου Θανασάκη, πολλά μας τα είπες τώρα" για λόγο και αιτία εντελώς άγνωστη, από το πουθενά και εντελώς ακάλεστος.
Βριστήκαμε για λίγη ώρα και μετά έφυγε αγκαζέ με τη Μανωλίδου. Ξύπνησα κάθιδρος, στις 03:00. Μου πήρε κανένα 10λεπτο να συνέλθω.
Spoiler
Last edited by OniBocho; 22-11-2014 at 09:11.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Skaw miti se ena terastio ktirio san panepistimio pou ipoti8ete oti htan to ER kai emenan mesa oloi oi ERites (kati san idrima dld) kai htan gemato apo gnostes fatses
Rixnw tis aparetites xeretoures alla ipirxe megali anastatosi otan rotisa ti paizei mou len oti sthn isodo einai o onibochos me ena filo tou kai den mas afinei na vgoume kai opios prospa8ise ton xtipisan
Egw eimai se fasi kala re malakes imaste tosa atoma ti fovaste 2 tipakia pame na tous trampoukisoume na figoun
Petagete o Ra Pariah se mia pio e3eligmeni ekdosi me amaniko kai terma fetes kai leei egw eimai mesa pame na tous gamisoume
Skame miti sthn isodo kai thn exoun klisei me ena ama3i fasi limouzina gia na min pernaei kanis
Xtipaw to tzamaki kai anigei thn porta o onibochos pou einai episis gomari kai exei tattoo ston omo to sima tou superman (logo mplouzas pou nomizw oti exw dei na foraei se foto) prin prolavei na milisei tou skaw katakefalo kai prin prolavei na antidrasei o filos tou tou skaw klotsia sthn mouri ekei xonete kai o Ra Pariah kai tous rixnei kati psiles
Tous pianw stis erotiseis kai ka8e fora pou den mou arese h apantisi tous rixnw mpatses
Tous anevazoume se ena domatio ton onibocho ton denoume se ena kanape kai ton filo tou se ena skampo kai tou forame sakoula xartini sto kefali kai opote griniazei o Ra Pariah ton xtipaei
Egw 3afnika vriskome me kati tiropites kai roataw pios 8elei na faei kai den 8elei kanenas kai tis trow oles monos mou
Vlepw ton onibocho na me kitaei san koutavi kai ton rotaw giati kanei san malakas kai mou leei oti i8ele na mas kratisei gia panta mesa sto ktirio mexri na ton agapisoume
ekei ton lipi8ika kai tou edosa mia tiropita alla mou leei den kanei na faw eimai se dieta
meta 3ipnisa me thn skepsi oti prepei na elatoso to ER kai katef8ian ani3a to pc gia na grapsw to oniro mou
Yippee-ki-yay, motherfucker.
Ειμαι σπιτι μου, με στρωμένο μπουφέ με φαγητά, ωστόσο χωρίς αναμένα φώτα ή άλλες ετοιμασίες και φοράω κάτι προχειρες ξεχειλωμένες φόρμες. Χτυπάει το κουδούνι, κοιτάω απ' το ματάκι και είναι μόνη της η Μισέλ Ομπάμα που έχει έρθει για δείπνο μαζί μου χωρίς να έχω ιδέα γιατι. Φοράει ένα γαλάζιο ταγεράκι και καπέλο ξενοδοχειακού βαστάζου σε φάση Τζάκι Ο. Ανοίγω, της λέω "περάστε, αν και είναι λίγο ακατάστατα" και την βάζω να καθίσει στο σαλόνι. Εγώ πάω στην κουζίνα που ακόμη μαγειρεύονται κι άλλα φαγιά και έχω αρχίσει να αγχώνομαι που δεν είμαι έτοιμος. Θυμάμαι οτι πρέπει να φτιάξω και συνοδευτικό πουρέ με κάποιο απο αυτά, κι ανοίγω ένα κουτι πουρέ ΜΑΤΖΙ που όμως δεν ξέρω ακριβώς τι αναλογίες να βάλω γιατι έχω να φτιάξω 10 χρόνια. Τότε εμφανίζεται η μάνα μου στην κουζίνα και αρχίζει να με βοηθάει ψιθυριστά με τον πουρέ, για να μην καταλάβει η Μισελ που περιμένει στο σαλόνι, οτι είναι κι άλλος σπίτι. Ποτέ δεν εμαθα τι ήθελε το Μισελάκι ή αν πέτυχα τον πουρέ γιατι ξύπνησα.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Πρόσεχε μην μπλέξεις...
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
η ελληνιδα μεριλιν μονροε ειναι η τζουλια?
εχω μυωπια καιδε βλεπω καλα
Ήμουν με τον αγαπητό χρήστη κολουμπρα σε ένα σπίτι, μάλλον το δικό μου κ πίναμε κάτι τσιγάρα.
Εν τω μεταξύ είχαμε το βραχάκι κ το έκοβα με ένα κατανα αλλά αφού το είχα ψιλοκοψει όλο σαν μαϊντανό άρχισα να ψιλοκοβω σιγά σιγά τα έπιπλα.
Σημείωση, σε όλη αυτή τη φάση πίνουμε ασταμάτητα κ ο κολουμπρα έχει κολλήσει κ λέει ιστορίες από τον στρατό τελείως βαρετές, αδιάφορες κ με όλες τιΣ λεπτομέρειες.
Ε αφού δεν έλεγε να σκασει τον πήρα κ εγώ με το κατανα κ άρχισα μετα να τον παίζω στα δάχτυλα σαν πλαστελίνη. Μπορει να είχε γίνει ολόκληρο παλικάρι μια μικρή μάζα, συνέχιζε όμως να έχει στόμα κ να μιλάει κ έτσι του έριξα χώμα κ έβαλα ένα λουλουδάκι μέσα κ το(ν) διακοσμησα στο σκρινιο.
Spoiler
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"