Είναι το χειρότερο σχέδιο σε κόμικ που έχω δει εδώ και πολύ καιρό, το "Δερβενιώτης με wacom" είναι 100% εύστοχο αν ψάξεις να βρεις τεύχη της Μάνας Ρέηβερ και κάποια καρέ είναι ίσως τα χειρότερα που έχω δει στη ζωή μου. Δες στο #1, προς το τέλος, εκεί που γελάει το μωρό, το καρέ στο τέλος της σελίδας με το άσπρο σκάφος. Δες το άσπρο σκάφος. Γελάει ο πλανήτης αν αυτό το πράγμα είναι για Eisner. Και η έλλειψη background δε μου λέει κάτι αν το υπόλοιπο σχέδιο είναι αυτού του επιπέδου.
Σίγουρα είναι δικό μου κόμπλεξ αυτό, τα λέγαμε και για το Sandman, αλλά εμένα αυτά τα "είναι το μέσο για να πει την ιστορία" δε μου λένε τίποτα, το σχέδιο στο Kindly Ones ήταν απαράδεκτο για το μέγεθος του Sandman, το σχέδιο σε μερικά Lucifer ήταν για να χτυπάς το κεφάλι στον τοίχο και για την Staples τα είπα ήδη. Και το Black Science δίνει μια χαρά βάρος στους χαρακτήρες και στην πλοκή αλλά το σχέδιο δε θυμίζει Έλληνα κομίστα σε μονοσέλιδο του 9.
Edit για να σε μπριζώσω λίγο ακόμα, από όσα έχω διαβάσει στο #1 και μόνο, σιγά τον χαρακτήρα της Alana ε XD