Ελα ρε μου κάνει εντύπωση που δε σου αρέσει καθόλου. Εγώ είμαι στις 3-4 πρώτες ακροάσεις και ήδη το γουστάρω πολύ με εξαίρεση τρείς ενστάσεις* Πρόκειται για μίξη "Blood mountain" και "Τhe Hunter". Μετά τις πιο απλές συνθέσεις του "The Hunter" έχουμε επιστροφή στις σύνθετες αλλά γνώριμες χαοτικομάστοδον συνθέσεις, κρατώντας όμως αρκετή από την αισθητική και τις ψυχεδελοστιγμές του Hunter. Εισαγωγή στο δίσκο με ακουστικές κιθάρες που παραπέμπουν σε Death is this Communion (σε φάση Waste of Tiamat και Khanrad's Wall) των θεών High on Fire γαμηστερό δέσιμο γκρούβας (ενδεικτικά μόνο, εισαγωγή High Road) και ψυχεδέλειας (ενδεικτικά κι εδώ Asleep in Deep) και γενικά πολύ προσεγμένος δίσκος για μένα. Το ήδη γνωστό "Chimes at midnight" πάει καρφί σε ένα μελλοντικό "best of" της μπαντας, ενώ ο δίσκος έχει πολύ καλή ροή και δεν με κούρασε/μπούκωσε όπως όταν είχαν πρωτοακούσει τις δισκάρες Blood Mountain και CTS.Μηδέν, νερόβραστο, μια μαλακία και μισή
Τα αρνητικά σημεία για μένα είναι 3: 1) κανα δύο χαζοχαρούμενες καθαρές μελωδικές φωνητικές γραμμές Bran (βλέπε ρεφρεν motherload)
2) τα παιδάκια με το "Hey go, lets fuckin go" και
3) τα διπλά μπερδεμένα φωνητικά στο ρεφρέν του Asleep in Deep που νομίζω οτι live θα ακούγονται αστεία
κατα τα άλλα απο πλευράς ποιότητας νομίζω οτι τουλάχιστον ισοφαρίζει blood mountain, αν και θα είμαστε πιο σίγουροι με την πάροδο κάποιου χρόνου ακροάσεων ακόμη.