Το πατρονάρισμα που επιχειρείς (αποτυχημένα κατά τη γνώμη μου) να κάνεις σε αυτό το ποστ, είναι ακόμα πιο πρόστυχο από την ανάγκη σου να φανείς εξυπνακιας κάπου και σε κάποιους που νομίζεις ότι σε παίρνει.
Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει λοιπόν, σου λέω συνοπτικά:
Επιχειρείς να μειώσεις και να χλευάσεις το πιο ειλικρινές ποστ που έχω κάνει, για λόγους που εγώ έκρινα ορθούς και απαραίτητους, λέγοντας μια "εξυπνάδα στο τσατ. Εν συνεχεία, πέφτεις στα τάρταρα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ψαχουλευοντας τα στοιχεία μου (επειδή μπορείς, κλασσικό σύμπλεγμα εξουσιοπληξίας, συναντάται στους ΔΥ αυτής της χώρας). Βάζω στοίχημα ότι καυλωσες όταν έκανες την ψακτικη σου. Στην έκρηξη ανδρισμού σου, κρινεις απο πάνω την οικονομική/εργασιακή μου κατάσταση. Και τώρα, προσπαθείς να πεισεις ότι ουσιαστικά ήθελες να με προστατέψεις και να με συμβουλεψεις. Δεν πείθεις ούτε τον Ορφέα, που είναι 15 μηνών.
Δεν έχω να φοβηθω το παραμικρό, ξέρω πόσο σωστά και καθαρά κάνω τη δουλειά μου, δεν έχω ζητήσει χάρες και ρουσφέτια, ένα περίπτερο της πουτσας έχω και το χρυσοπληρωνω και σίγουρα δεν χρειάζομαι παραινέσεις από κάποιον με το ποιόν που (ως τώρα μου έχεις δείξει ότι) έχεις.