Quote Originally Posted by OniBocho View Post
Παντού και πάντα θα υπάρχει κάποιος αγάμητος δυσκοίλιος που θα πει την εξυπνάδα του. Στατιστικά στοιχεία λένε ότι συμβαίνει σε όσους άρεσε το ftbbπ Watchmen του Visionary.

O 1 στους 4 είμαι εγώ, να ξέρεις. Για να μη σε πάρει από κάτω.
Συγχαρητήρια, απάντησες πολύ ώριμα. Και μου την είπες πολύ εύστοχα νομίζοντας ότι ξέρεις τα πάντα για μένα από τα σχόλιά μου στο topic των Watchmen lol.
Αυτό αντί να προβληματιστείς έστω για ένα δευτερόλεπτο το νόημα αυτών που σου έγραψα. Το ότι έχεις γυναίκα και παιδί (να τους χαίρεσαι ειλικρινά) δε σημαίνει ότι είσαι ο μόνος και ότι δεν το έχουνε(με) κάνει και άλλοι. Αν το να τους εκθέτεις δημόσια τόσο αβίαστα σε ένα forum (στο οποίο μάλιστα μόλις έκανες join) σου φαίνεται ελαφρύ, μάλλον είσαι πολύ περισσότερο αφελής (για να μη χρησιμοποιήσω βαρύτερο χαρακτηρισμό) από όσο νομίζεις. Αλλά όχι, μεγαλύτερο βάρος και ζυγισμένη σκέψη πρέπει να ρίξουμε στο να γράψουμε εμπεριστατωμένο σεντόνι για να αναλύσουμε το Man of Steel, εκεί μάλιστα, αξίζει τον κόπο. Και μετά έρχονται οι εποχές που κάνουμε edit όλα τα παλιά posts μας, απενεργοποιούμε λογαριασμούς facebook κλπ γιατί τελικά "μοιραστήκαμε" περισσότερα από όσα μπορούσαμε να αντέξουμε και όλα αυτά.
Δικιά σου είναι η οικογένεια και μπράβο σου και κάντηνα ό,τι θες και στ'αρχίδια μου στο φινάλε. Όπως επίσης και για το υπέρμετρο κόμπλεξ που βγάζεις απαντώντας έτσι σε κάποιον που δε σε έβρισε καν. Μου έκανες τα μούτρα κρέας καρντάσι.