Ευτυχώς υπάρχει το εδώ τόπικ, για να μη γαμάμε το υπόλοιπο φόρουμ.

Λοιπόν, δυστυχώς αυτοαναιρούμαι έχοντας πει ότι δε θα σου ξανααπευθυνθώ OniBocho, αλλά δεσμεύομαι ότι αυτή είναι η τελευταία φορά, εκτός αν σταματήσεις να είσαι καραγκιόζης. Η φάση ξεκίνησε όταν έδωσες ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ το πλήρες ονοματεπώνυμό σου στο περίφημο ποστ-απολογία/οτιδήποτε-σκατά και εγώ είπα να δώσεις και φωτογραφίες, ΑΦΜ. Με έκπληξή μου βλέπω να δίνεις όντως το ΑΦΜ σου επίσης ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ, σε μια κρίση [ ]χιούμορ [ ]παλικαριάς [ ]ηλιθιότητας. Το τι στοιχεία μπορώ να δω συγκεκριμένα εγώ από τη θέση μου προφανώς δεν το φαντάζεσαι, και η πλακίτσα που σου έκανα σχετικά με το τι φαινόσουν στο σύστημα να κάνεις πρόσφατα πραγματικά δεν είναι τίποτα. Δλδ στράβωσες επειδή ανέφερα ότι προσλήφθηκες κάπου πρόσφατα για μια ζωντανή εμφάνιση που ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ πριν καιρό είπες ότι έκανες με τη μπάντα σου, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ σου που ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ (για οποιονδήποτε από τους λόγους του multiple choice παραπάνω) έδωσες. Πραγματικά, έχεις ιδέα σε τι στοιχεία σου μπορεί να έχει πρόσβαση κάποιος (όχι εγώ, ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ) που ξέρει το ΑΦΜ σου και έχει ενδεχομένως σκοπό να σου κάνει κακό; Είναι δυνατό να είσαι τόσο ηλίθιος;

Βέβαια αυτό είναι ακόμη μια πτυχή του γενικότερου θέματος με την πάρτη σου από τότε που έκανες την εμφάνισή σου. Το οποίο γενικότερο θέμα είναι ότι αφελώς και αφειδώς μοιράζεσαι ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ προσωπικά στοιχεία σου και δεδομένα σου. Ονοματεπώνυμο, ονόματα συζύγου-γιου, βίντεο με αυτούς, εργασία, διεύθυνση, οικονομική κατάσταση, ΑΦΜ(!!) κλπ κλπ. Δλδ έλεος, σε 6 μήνες το φόρουμ εδώ ξέρει περισσότερα για σένα από ότι για μένα που είμαι εδώ 10 χρόνια. Και στην πρώτη μας αψιμαχία πριν 6 μήνες παχιά-παχιά μου κορδωνόσουν ότι ξέρεις να θέτεις όρια ώστε να διαφυλάττεις εσένα και την οικογένειά σου. Στ'αρχίδια μου εμένα βέβαια τι κάνεις με την οικογένειά σου, αλλά γενικά κοίταξέ το, πίσω από όλη τη σκατοθύελλα και τον θυμό και την παπαρολογία, κράτα αυτό ως συμβουλή. Γενικά πάντως, θερίζεις ό,τι σπέρνεις, από κει και πέρα κλάψου και γάβγισε όσο θες.

inb4 post-σεντόνι απάντησης, το ξέρω, το δικαιούμαι, εγώ φταίω που ασχολούμαι, αλλά τέλος.