Page 6 of 24 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 355

Thread: Η γωνιά του OniBocho

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Ποστάρω απλά για να μου βγάζει πράσινο βελάκι και να μην ξεχνάω ποτέ να τσεκάρω για νέα ποστς.
    Life begins at 45°.

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Quote Originally Posted by OniBocho View Post
    Από εκεί και πέρα, επαναλαμβάνω ότι δεν έγραψα ό,τι έγραψα εκδικητικά για κανέναν, δεν είχα στο μυαλό μου να χαλάσω κανενός την απόλαυση για τη σειρά (αλλά θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα αυτή τη στιγμή ότι δεν τον χάλασε τον βόθρο Ικονοκλαστ) και ήθελα να τονίσω (πολύ ανάγλυφα ομολογουμένως) τη διαφορά μεταξύ κουβέντας για τη σειρά και spoiler.
    Σε ΠΟΙΟΥΣ ήθελες να τονίσεις αυτή τη διαφορά αν όχι με τη λογική των bold, σε ΠΟΙΟΥΣ απευθυνόταν το spoiler δλδ;;; Μλκ είσαι σοβαρά διαταραγμένος.
    Ευτυχώς εννοείται ότι κι εγώ, όπως και άλλος φίλτατος χρήστης, διάβασα τρεις λέξεις του επιμαχου post (Tyrion κλπ) και το έκλεισα κατευθείαν.

Ο άλλος ο νέοπας λέει ότι φτάσαμε σε επίπεδα Τατιάνας. Δείξτε του κάποιος παλιά τόπικς να καραφλιάσει.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Δε βαρεθήκατε ακόμα?

Senior Member atom_smasher's Avatar

κατσε ρε συ, 1 φορά στα 2 χρόνια ζωντανευει το πραμα και συ θες να το τελειωσουν πριν καλα καλα αρχισει.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Lazyass View Post
    τελικά ο Παπάζογλου τι μάρκα τσιγάρα πήρε;
    Stuyvesant. Ο τύπος έκανε edit το ποστ για να "μην κάνει διαφήμιση βιομηχανοποιημένου καρκίνου", τώρα το συνειδητοποιώ.

Senior Member freak brother's Avatar

ε αμα κανουν οι αλλοι διαφημιση για την πραματεια σου να μη κανεις και συ και αρχισει και καπνιζει καποιος απο το e.r stuyvesant και μετα πεθανει και εχει τυψεις... ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ (με φωνη ΦΟυσεκη)
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Δράκος ikonoklast's Avatar

Tεχνικά πάντως, αν κάποιος κάπνισε stuyvesant και πέθανε αυτός είναι ο Νικόλας.... Και ξέρουμε όλοι ποιός του πούλησε το βιομηχανικό καρκίνο και έβαψε τα χέρια του με αίμα.........

Senior Member freak brother's Avatar

σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

πφφφφ
    τελικά ο σουώλεν πάλι με το πουλί στο χέρι έμεινε μάλακες... τη χαλάσατε τη δουλειά

(το 'χαλάσαν το χαρμάνι οι χαμούρες!)
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

Ε και; Ε και; Εγώ άνοιξα το spoiler tag, ΕΓΩ έφαγα το spoiler, ΕΜΕΝΑ έβρισα στο τέλος, όχι αυτόν που το πόσταρε.
    Στο δικο σου ποστ δεν ειχες καν spoiler tag ρε πανεξυπνε. Οσοι διαβασαμε κατι που δεν θελαμε, δεν ηταν επειδη το διαλεξαμε. Δεν γινεται να μην μπορεις να καταλαβεις αυτη την διαφορα. Και σταματα να επικαλεισαι το αρχικο ποστ που ειπε ο αλλος οτι δεν θα παραπονιεται κανεις για σποιλερ.

true overdriven's Avatar

Παρανοικο νημα.

χάλια Swollen's Avatar

Quote Originally Posted by Sotos_The_Tequiler View Post
    πφφφφ
    τελικά ο σουώλεν πάλι με το πουλί στο χέρι έμεινε μάλακες... τη χαλάσατε τη δουλειά

(το 'χαλάσαν το χαρμάνι οι χαμούρες!)
    Quote Originally Posted by Dr.Gonzo View Post
    I must have some booze. I demand to have some booze

Χιογιοκάγια OniBocho's Avatar

Swollen μου, δεν ξέρω αν ήθελες να γίνω αυτή με το σκαφτο τζην για σένα, αλλά αν ήσουν αυτός με το άσπρο μπλουζάκι, δεν θα μπορούσες να με σηκωσεις έτσι... :'(
    "Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -

Lord Lucifer Morningstar

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by commissar View Post
    <00i00> προσπαθω να φανταστω Φιξξξξερ με Κομμισαρ και Ονιμποχα σε μπανιερα
    <00i00> δεν υπαρχει τιποτα το αστειο σε μια μπανιερα με εναν παιδεραστη, εναν πασοκο και εναν αμερικανο....απετυχες

00ι00 μπορείς να γίνεις και πιο εμετικός, και μετά από κάνα χρόνο θα κλαίγεσαι για ποστ σε φόρουμ/τσατ που σε προσβάλλουν. ωραίος
    ααα σε προσβαλα? χαιρομαι
    ισως τωρα καταλαβες πως αισθανθηκα εγω με τις παπαριες του μαλακα που πηγες να υπερσπιστεις
    αληθεια μωρε στην προκειμενη περιπτωση γιατι δεν βρηκες κανενα ελαφρυντικο? οτι πχ ειχα στο νου μου την φωτο με την ταξη σου και τα δεκαδες pedobears που ποσταριστικαν απο κατω? λεω τωρα, εγω
    ψιλοκαχυποπτο σε βρισκω δικε μου (οπως λεει και το κολληταρι σου)

οταν ''κλαιγομουν'' εξεφραζες την συμπαθεια σου πληκτρολογοντας δακρυσμενος κατι ''κουραγιο ρε μινμιν'' και ''μη μασας απο καφρους μινμιν'', να φανταστω οτι τοτε ησουν σε ντελιριο υποκρισιας?

Quote Originally Posted by Κωλαράκι Τορνευτό View Post
    Quote Originally Posted by commissar View Post
    Δεν υπάρχει πάτος ρε.
    επειδή δεν ψήνομαι να το ανακαλύψω ξανά, λέω να βάλεις/βάλετε ένα τέλος κάπου εδώ, φτάνει.
    Οχι ρε, γιατι, εχει πλακα!!
    Δηλαδη εσενα σε ειπε παιδεραστη επειδη κανεις μαθημα στο σχολειο ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΙΝΜΙΝ?
    Το τραβηξες πολυ μακρια Νιγριτιανε. Και σε αντιθεση με το Αμερικανος, που ειναι απλως μια εθνικοτητα, αυτο ειναι προσβολη.
    Δεν ξερω γιατι καποιοι επιμενουν για μπαν σε Ονιμποτσο οταν ο αλλος αποκαλει καποιον παιδεραστη και ειναι ελευθερος να ποσταρει ακομα.
    στην παρακατω λιστα με προσβολες μερικες ειναι απο σενα και τον νεο σου ερωτα....

κρετινος
    γιδοβοσκος
    κουτσαλογο
    υπανθρωπος
    χλεμπονιαρης
    καρκινιαρης
    σακατης
    φτωχομπινες
    πεταμενο πρεζακι
    ....και σταματαω εδω

εισαι γενικα αστειος και υποκριτακος διοτι εισαι μανα στο να προβαλεις την λαστιχενια σου ηθικη με
    συγκινητικα ποστ υποστηριξης σε ''υπανθρωπους'' μονο και μονο γιατι το εκανε καποιος που εσυ (και ποιος εισαι συ στην τελικη??) θεωρεις μεγαλυτερο υπανθρωπο, απ'οτι φαινεται στην προκειμενη περιπτωση μετραει περισσοτερο ο θυτης κι οχι το θυμα

πραγματικα δεν θα μπορουσα να σου εξηγησω ποτε πως μπορει να αισθανεται καποιος στην δικια μου θεση οταν βλεπει αναλογα ποστ οπως του Ονιμποχα, ασε που αμα ηταν να το κανω θα ηταν ενα ακομα ''δακρυβρεχτο'' ποστ
    και οχι τιποτα αλλο αλλα λειπει κι ο χαστουκισμενος να πει καμια μαλακια και να σου βγει η ''ανθρωπια'' βρε Φιξξξξερ
    γενικα ευπροσδεκτο το μπαν, εξαλλου, απο οτι φαινεται, διαταρασω περισσοτερο την νηνεμια του φορουμ απο τον Ονιμποχα

επισης ειναι ''νιγριτινος'' και οχι ''νιγριτιανος''

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Quote Originally Posted by 00i00 View Post

στην παρακατω λιστα με προσβολες μερικες ειναι απο σενα και τον νεο σου ερωτα....

κρετινος
    γιδοβοσκος
    κουτσαλογο
    υπανθρωπος
    χλεμπονιαρης
    καρκινιαρης
    σακατης
    φτωχομπινες
    πεταμενο πρεζακι
    ....και σταματαω εδω
    Ego den exo xrisimopoiisei oute enan apo tous xaraktirismous autous pros esena omos, opote ase mas sti gonia mas kai apeythunsou se opoion se xaraktirise etsi.

De me apasxolei i sxesi sou me ton opoiondipote allon edo mesa, ekfrasou eleythera. Aplos to na les kapoion paiderasti meso mias monadikis aisthisis humor pou mporei na exeis, emena mou fainetai xontro, kai auto katekrina.

Mporo na kano ki ego lista pantos an theleis, alla auti tha einai pragmatiki, oxi san tin diki sou pou vrisketai mono sti fantasia sou:

asteios
    upokritakos
    metrios anthropos
    anthropos me lastixenia ithiki
    kounavi
    amerikanos (!)
    Last edited by Κωλαράκι Τορνευτό; 06-05-2014 at 22:58.