Ποστάρω απλά για να μου βγάζει πράσινο βελάκι και να μην ξεχνάω ποτέ να τσεκάρω για νέα ποστς.
Ποστάρω απλά για να μου βγάζει πράσινο βελάκι και να μην ξεχνάω ποτέ να τσεκάρω για νέα ποστς.
Life begins at 45°.
Σε ΠΟΙΟΥΣ ήθελες να τονίσεις αυτή τη διαφορά αν όχι με τη λογική των bold, σε ΠΟΙΟΥΣ απευθυνόταν το spoiler δλδ;;; Μλκ είσαι σοβαρά διαταραγμένος.
Ευτυχώς εννοείται ότι κι εγώ, όπως και άλλος φίλτατος χρήστης, διάβασα τρεις λέξεις του επιμαχου post (Tyrion κλπ) και το έκλεισα κατευθείαν.
Ο άλλος ο νέοπας λέει ότι φτάσαμε σε επίπεδα Τατιάνας. Δείξτε του κάποιος παλιά τόπικς να καραφλιάσει.
Δε βαρεθήκατε ακόμα?
κατσε ρε συ, 1 φορά στα 2 χρόνια ζωντανευει το πραμα και συ θες να το τελειωσουν πριν καλα καλα αρχισει.
1) e4, c5
2) Νf3
ε αμα κανουν οι αλλοι διαφημιση για την πραματεια σου να μη κανεις και συ και αρχισει και καπνιζει καποιος απο το e.r stuyvesant και μετα πεθανει και εχει τυψεις... ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ (με φωνη ΦΟυσεκη)
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Tεχνικά πάντως, αν κάποιος κάπνισε stuyvesant και πέθανε αυτός είναι ο Νικόλας.... Και ξέρουμε όλοι ποιός του πούλησε το βιομηχανικό καρκίνο και έβαψε τα χέρια του με αίμα.........
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
πφφφφ
τελικά ο σουώλεν πάλι με το πουλί στο χέρι έμεινε μάλακες... τη χαλάσατε τη δουλειά
(το 'χαλάσαν το χαρμάνι οι χαμούρες!)
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Στο δικο σου ποστ δεν ειχες καν spoiler tag ρε πανεξυπνε. Οσοι διαβασαμε κατι που δεν θελαμε, δεν ηταν επειδη το διαλεξαμε. Δεν γινεται να μην μπορεις να καταλαβεις αυτη την διαφορα. Και σταματα να επικαλεισαι το αρχικο ποστ που ειπε ο αλλος οτι δεν θα παραπονιεται κανεις για σποιλερ.
Swollen μου, δεν ξέρω αν ήθελες να γίνω αυτή με το σκαφτο τζην για σένα, αλλά αν ήσουν αυτός με το άσπρο μπλουζάκι, δεν θα μπορούσες να με σηκωσεις έτσι... :'(
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
ααα σε προσβαλα? χαιρομαι
ισως τωρα καταλαβες πως αισθανθηκα εγω με τις παπαριες του μαλακα που πηγες να υπερσπιστεις
αληθεια μωρε στην προκειμενη περιπτωση γιατι δεν βρηκες κανενα ελαφρυντικο? οτι πχ ειχα στο νου μου την φωτο με την ταξη σου και τα δεκαδες pedobears που ποσταριστικαν απο κατω? λεω τωρα, εγω
ψιλοκαχυποπτο σε βρισκω δικε μου (οπως λεει και το κολληταρι σου)
οταν ''κλαιγομουν'' εξεφραζες την συμπαθεια σου πληκτρολογοντας δακρυσμενος κατι ''κουραγιο ρε μινμιν'' και ''μη μασας απο καφρους μινμιν'', να φανταστω οτι τοτε ησουν σε ντελιριο υποκρισιας?
στην παρακατω λιστα με προσβολες μερικες ειναι απο σενα και τον νεο σου ερωτα....
κρετινος
γιδοβοσκος
κουτσαλογο
υπανθρωπος
χλεμπονιαρης
καρκινιαρης
σακατης
φτωχομπινες
πεταμενο πρεζακι
....και σταματαω εδω
εισαι γενικα αστειος και υποκριτακος διοτι εισαι μανα στο να προβαλεις την λαστιχενια σου ηθικη με
συγκινητικα ποστ υποστηριξης σε ''υπανθρωπους'' μονο και μονο γιατι το εκανε καποιος που εσυ (και ποιος εισαι συ στην τελικη??) θεωρεις μεγαλυτερο υπανθρωπο, απ'οτι φαινεται στην προκειμενη περιπτωση μετραει περισσοτερο ο θυτης κι οχι το θυμα
πραγματικα δεν θα μπορουσα να σου εξηγησω ποτε πως μπορει να αισθανεται καποιος στην δικια μου θεση οταν βλεπει αναλογα ποστ οπως του Ονιμποχα, ασε που αμα ηταν να το κανω θα ηταν ενα ακομα ''δακρυβρεχτο'' ποστ
και οχι τιποτα αλλο αλλα λειπει κι ο χαστουκισμενος να πει καμια μαλακια και να σου βγει η ''ανθρωπια'' βρε Φιξξξξερ
γενικα ευπροσδεκτο το μπαν, εξαλλου, απο οτι φαινεται, διαταρασω περισσοτερο την νηνεμια του φορουμ απο τον Ονιμποχα
επισης ειναι ''νιγριτινος'' και οχι ''νιγριτιανος''
Ego den exo xrisimopoiisei oute enan apo tous xaraktirismous autous pros esena omos, opote ase mas sti gonia mas kai apeythunsou se opoion se xaraktirise etsi.
De me apasxolei i sxesi sou me ton opoiondipote allon edo mesa, ekfrasou eleythera. Aplos to na les kapoion paiderasti meso mias monadikis aisthisis humor pou mporei na exeis, emena mou fainetai xontro, kai auto katekrina.
Mporo na kano ki ego lista pantos an theleis, alla auti tha einai pragmatiki, oxi san tin diki sou pou vrisketai mono sti fantasia sou:
asteios
upokritakos
metrios anthropos
anthropos me lastixenia ithiki
kounavi
amerikanos (!)
Last edited by Κωλαράκι Τορνευτό; 06-05-2014 at 22:58.