Quote Originally Posted by commissar View Post
<00i00> προσπαθω να φανταστω Φιξξξξερ με Κομμισαρ και Ονιμποχα σε μπανιερα
<00i00> δεν υπαρχει τιποτα το αστειο σε μια μπανιερα με εναν παιδεραστη, εναν πασοκο και εναν αμερικανο....απετυχες

00ι00 μπορείς να γίνεις και πιο εμετικός, και μετά από κάνα χρόνο θα κλαίγεσαι για ποστ σε φόρουμ/τσατ που σε προσβάλλουν. ωραίος
ααα σε προσβαλα? χαιρομαι
ισως τωρα καταλαβες πως αισθανθηκα εγω με τις παπαριες του μαλακα που πηγες να υπερσπιστεις
αληθεια μωρε στην προκειμενη περιπτωση γιατι δεν βρηκες κανενα ελαφρυντικο? οτι πχ ειχα στο νου μου την φωτο με την ταξη σου και τα δεκαδες pedobears που ποσταριστικαν απο κατω? λεω τωρα, εγω
ψιλοκαχυποπτο σε βρισκω δικε μου (οπως λεει και το κολληταρι σου)

οταν ''κλαιγομουν'' εξεφραζες την συμπαθεια σου πληκτρολογοντας δακρυσμενος κατι ''κουραγιο ρε μινμιν'' και ''μη μασας απο καφρους μινμιν'', να φανταστω οτι τοτε ησουν σε ντελιριο υποκρισιας?

Quote Originally Posted by Κωλαράκι Τορνευτό View Post
Quote Originally Posted by commissar View Post
Quote Originally Posted by OniBocho View Post
Δεν υπάρχει πάτος ρε.
επειδή δεν ψήνομαι να το ανακαλύψω ξανά, λέω να βάλεις/βάλετε ένα τέλος κάπου εδώ, φτάνει.
Οχι ρε, γιατι, εχει πλακα!!
Δηλαδη εσενα σε ειπε παιδεραστη επειδη κανεις μαθημα στο σχολειο ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΙΝΜΙΝ?
Το τραβηξες πολυ μακρια Νιγριτιανε. Και σε αντιθεση με το Αμερικανος, που ειναι απλως μια εθνικοτητα, αυτο ειναι προσβολη.
Δεν ξερω γιατι καποιοι επιμενουν για μπαν σε Ονιμποτσο οταν ο αλλος αποκαλει καποιον παιδεραστη και ειναι ελευθερος να ποσταρει ακομα.
στην παρακατω λιστα με προσβολες μερικες ειναι απο σενα και τον νεο σου ερωτα....

κρετινος
γιδοβοσκος
κουτσαλογο
υπανθρωπος
χλεμπονιαρης
καρκινιαρης
σακατης
φτωχομπινες
πεταμενο πρεζακι
....και σταματαω εδω

εισαι γενικα αστειος και υποκριτακος διοτι εισαι μανα στο να προβαλεις την λαστιχενια σου ηθικη με
συγκινητικα ποστ υποστηριξης σε ''υπανθρωπους'' μονο και μονο γιατι το εκανε καποιος που εσυ (και ποιος εισαι συ στην τελικη??) θεωρεις μεγαλυτερο υπανθρωπο, απ'οτι φαινεται στην προκειμενη περιπτωση μετραει περισσοτερο ο θυτης κι οχι το θυμα

πραγματικα δεν θα μπορουσα να σου εξηγησω ποτε πως μπορει να αισθανεται καποιος στην δικια μου θεση οταν βλεπει αναλογα ποστ οπως του Ονιμποχα, ασε που αμα ηταν να το κανω θα ηταν ενα ακομα ''δακρυβρεχτο'' ποστ
και οχι τιποτα αλλο αλλα λειπει κι ο χαστουκισμενος να πει καμια μαλακια και να σου βγει η ''ανθρωπια'' βρε Φιξξξξερ
γενικα ευπροσδεκτο το μπαν, εξαλλου, απο οτι φαινεται, διαταρασω περισσοτερο την νηνεμια του φορουμ απο τον Ονιμποχα

επισης ειναι ''νιγριτινος'' και οχι ''νιγριτιανος''