το τοστ μου φτιαχνεται παντα ως εξης

φετα ψωμι 1.
βουτυρο.
ζαμπον.
τυρι
πιπερι
φετα ψωμι 2.

η σειρα ζαμπον-τυριου δεν πρεπει να αλλαζει γιατι το βουτυρο πρεπει να "βλεπει" το ζαμπον γιατι αλλιως ανακατευονται τα γαλακτομικα και ακουστε, λαθος.
επισης οταν μπαινει μουσταρδα μεσα, παντα απ την μερια που βρισκεται το ζαμπον αλλα οχι απ τη μερια του ψωμιου που βρισκεται το ζαμπον γιατι εκει βρισκεται το βουτυρο και παλι θα τα μπλεξουμε.
το πιπερι μονο απ τη μερια του τυριου γιατι εκει φαινεται η αντιθεση μαυρου κιτρινου. (εμπρος, της αεκ, παλικαρια)