Αν με το ανωτερότητα εννοείς "κάτσε να ακούσεις ό,τι κι αν σου σέρνουμε, can't do that. Και καλό θα ήταν να μιλούσες για ανωτερότητες πριν μου γράψεις μπόλικες κατωτερότητες ως τώρα.
Γίνεσαι τρομερά άδικος και δεν σκέφτεσαι το γεγονός ότι όταν είσαι νέος σε ένα χώρο, υιοθετείς την πιο κοινή συμπεριφορά που συναντάς, για ασφάλεια. To not be left out. Το ζήτημα είναι -για να μιλήσω συγκεκριμένα και προσωπικά- τα πεσίματα ξεκινάνε από πολύ νωρίς εδώ μέσα. Ποιος είναι ο καθένας που θα χαρακτηρίσει τον άλλο στόκο και πόσο γνωρίζεις τον άλλο για να το πεις αυτό; πόσα ποστ θεωρείς εσύ ότι χρειάζεται να διαβάσεις για να κατατάξεις τον κάθε χρήστη και να τον χαρακτηρίσεις; θεωρείς ότι μέ ξέρεις; ή ότι -επειδή έχω μιλήσει σα μαλάκας κάποιες φορές μέχρι τώρα- είμαι στην πραγματικότητα μαλάκας; Το να διαφωνείς με μία άποψη είναι και φυσιολογικό και αναμενόμενο και θεμιττό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το πόσο εύκολα -επειδή είναι το ER εδώ να 'ουμ- φτάνει η κουβέντα από τη διαφωνία (το φυσιολογικό) στο χλευασμό.
Όταν μου γράφεις "στα παπάρια μας η αποψούλα σου, φύγε από το φόρουμ" δεν μπορεί να περιμένεις να σου απαντήσω "έχεις δίκιο, θα φύγω γιατί εσύ ξέρεις καλύτερα". Χώρια που είναι εντελώς τραγικό να ανακυκλώνεται ένα ηλίθιο στρατοκαυλικό μοτίβο συμπεριφοράς προς τους νιούφηδες, ιδίως από άτομα που θεωρητικά είναι πιο open minded. Καλή η πλάκα και η καφρίλα, καλός και ο υπέρμετρος χαβαλές, αλλά δε μιλάμε για αυτό τώρα. Μιλάμε για την περίπτωση που ανοίγω τόπικ για την μπάντα μου και πέφτουν μούτζες ή τρολαρίσματα a priori, κάτι που είναι τουλάχιστον γελοίο. Στην τελική, δε σου άρεσε το ύφος, τα βίντεο, τα κομμάτια, έστω και τα μούτρα μας, γράψε μια άποψη ή μην ασχολείσαι. Δεν είναι το General Discussion ή το σινεμά ή τα αθλητικά και τα διάφορα off topic όπου μπορεί ο καθένας να πειράζει τον άλλο.
Σε σχέση και με το προηγούμενο ποστ σου, δεν υπαινίχτηκα ποτέ ότι ο συγκεκριμένος είναι ασπόνδυλο ή φασιστάκι, ούτε για το μουνί του είπα κάτι. Και προφανώς δε με βρίσκει καθόλου σύμφωνο η τοποθέτηση του σούβλα. Το να αντιμετωπίζετε όμως τον κάθε νέο χρήστη ως κάποιον που απειλεί το παρεάκι σας, μόνο χειρότερα αποτελέσματα μπορεί να έχει.