Page 152 of 199 FirstFirst ... 52102142150151152153154162 ... LastLast
Results 2,266 to 2,280 of 2980

Thread: ΨΟΦΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by nikos_souvlas View Post
    Ασχήμια χίπη
    Γελάω.

Αυτό που λέτε για τους νέους γιουζερς δεν είναι μεγάλη αλήθεια. Παράδειγμα νέου χρήστη που ήρθε σα κύριος, δεν ενόχλησε κανένα, με το καλημέρα σας είχε σκοπό να μπει, με το καλησπέρα σας είχε σκοπό να βγει. Τον έβρισε κανείς; Όχι. Γιατί; Γιατί δεν είναι στόκος.

Το κυρίως ζήτημα παρουσιάζεται όταν κάποιος παρουσιάζει εντυπωσιακά πειστήρια ηλιθιότητας και η σατανική σύμπτωση είναι ότι όλοι οι νέοι χρήστες είναι για κάποιο λόγο πολύ καλοί σε αυτό. Πριν πείτε ότι απλώς χρειάζεται να εγκλιματιστούν κλπ σκεφτείτε πόσο καιρό εγκλιματίζονται χρήσται τύπου nikos_souvlas, VidnaObmana (τελείως τυχαία παραδείγματα).

Senior Member atom_smasher's Avatar

Αυτό τα χρυσαυγουλα το κάνουν καιρό. έχουν κατακλύσει διάφορα γκρουπ με πολύ κόσμο και 15 προφιλ ο καθένας για να κάνουν φασαρία. Ο ικονοκλατς δεν αλλάζει.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Quote Originally Posted by nikos_souvlas View Post
    Καρχατ, παρπαρτ, παλιέ γιούζερ, έχεις δει μάπα ικόνοκλαστ; Ασχήμια χίπη - μισή μερίδα - ανταρσύα - έχω μικρό πουλί και ροκάρω στο ιάρ. Γαμήθηκα στα γέλια.
    φίλε νίκο_σούβλα, θα σε πάω ένα βήμα πέρα από αυτό, σε μια πραγματική ιστορία που μου έχει συμβεί και μου έχει στιγματίσει τη ζωή. Στην πόλη που μένω, υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι ίδιος ο ικονοκλαστ μετά από τριάντα χρόνια, η ομοιότητα είναι παροιμιώδης, ανορεκτικός γούντι άλλεν, μαλλί βαμμένο πορτοκαλί κάρλος βαλντεράμα με νόμο βαρύτητας, δερμάτινο πράσινο κολλητό τζάκετ, και περπατάει και μιλάει μόνος του. Δυοτρείς φορές τον έχω καλησπερίσει στο δρόμο μάλιστα, επειδή είμαι βέβαιος πως έχω ανοίξει ένα παράθυρο στο μέλλον, έχει απαντήσει ωραιότατα "καλησπέρα σας" και έχουμε συνεχίσει τις ζωές μας. Μια μέρα είχα διάλογο σε ένα στενό και αντάλλαζα δίσκους με έναν τύπο. Ο -κατά τα άλλα ήρεμος- άσχημος χίπης γέρος ικόνοκλαστ έρχεται σε ελαφρώς έξαλλη κατάσταση, κρατώντας μια μπλε σακούλα (δεν θα την ξεχάσω ποτέ), βλέπει τους δίσκους, σταματάει, λέει "βγήκα να πάρω φέτα, ροκ είναι αυτά;". Του απαντώ "ναι, ροκ". Λέει "και γω ροκ ακούω μαικλτζάξον" και φεύγει. Από τότε τον βλέπω τακτικά και είναι πάντα μόνος του και υπέροχος, ο αγαπημένος μου άνθρωπος στην πόλη που μένω. Και είναι ίδιος ο ικόνοκλαστ, οπότε δε βρήκες το πχιο κατάλληλο άτομο να ρωτήσεις αν έχει δει τη μάπα του. Τους έχω συμπαθήσει και τους δύο περισσότερο. Για να καταλήξω στο ότι υπάρχουν εκεί έξω ωραίοι και άσχημοι τύποι αλλά όχι σε ομορφιά όμως, και κυρίως δεν γράφουν για μικροτσουτσουνισμοί σε φόρα. Επίσης έχω βαρεθεί να διαβάζω πως ο ικόνοκλαστ "γράφει εμπεριστατωμένα και ωραία πολιτικά κείμενα στο ερ αλλά μας κράζει και τον βρίζουμε", δεν είχαμε χατζηστεφάνου και βρήκαμε τη μισή μερίδα
    Last edited by carheart; 26-02-2014 at 22:29.

Χιογιοκάγια OniBocho's Avatar

Quote Originally Posted by Parasight View Post
    Παίζουν όμως κάποιο ρόλο και οι συνεχείς λογοδιαρροικές απαντήσεις-"diss" επιπέδου 12χρονου από κάποιους φουριόζους νέους χρήστες. Χαλάρωσε και δείξε λίγη ανωτερότητα, και όλα θα πάνε μια χαρά.
    Αν με το ανωτερότητα εννοείς "κάτσε να ακούσεις ό,τι κι αν σου σέρνουμε, can't do that. Και καλό θα ήταν να μιλούσες για ανωτερότητες πριν μου γράψεις μπόλικες κατωτερότητες ως τώρα.

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Αυτό που λέτε για τους νέους γιουζερς δεν είναι μεγάλη αλήθεια. Παράδειγμα νέου χρήστη που ήρθε σα κύριος, δεν ενόχλησε κανένα, με το καλημέρα σας είχε σκοπό να μπει, με το καλησπέρα σας είχε σκοπό να βγει. Τον έβρισε κανείς; Όχι. Γιατί; Γιατί δεν είναι στόκος.

Το κυρίως ζήτημα παρουσιάζεται όταν κάποιος παρουσιάζει εντυπωσιακά πειστήρια ηλιθιότητας και η σατανική σύμπτωση είναι ότι όλοι οι νέοι χρήστες είναι για κάποιο λόγο πολύ καλοί σε αυτό. Πριν πείτε ότι απλώς χρειάζεται να εγκλιματιστούν κλπ σκεφτείτε πόσο καιρό εγκλιματίζονται χρήσται τύπου nikos_souvlas, VidnaObmana (τελείως τυχαία παραδείγματα).
    Γίνεσαι τρομερά άδικος και δεν σκέφτεσαι το γεγονός ότι όταν είσαι νέος σε ένα χώρο, υιοθετείς την πιο κοινή συμπεριφορά που συναντάς, για ασφάλεια. To not be left out. Το ζήτημα είναι -για να μιλήσω συγκεκριμένα και προσωπικά- τα πεσίματα ξεκινάνε από πολύ νωρίς εδώ μέσα. Ποιος είναι ο καθένας που θα χαρακτηρίσει τον άλλο στόκο και πόσο γνωρίζεις τον άλλο για να το πεις αυτό; πόσα ποστ θεωρείς εσύ ότι χρειάζεται να διαβάσεις για να κατατάξεις τον κάθε χρήστη και να τον χαρακτηρίσεις; θεωρείς ότι μέ ξέρεις; ή ότι -επειδή έχω μιλήσει σα μαλάκας κάποιες φορές μέχρι τώρα- είμαι στην πραγματικότητα μαλάκας; Το να διαφωνείς με μία άποψη είναι και φυσιολογικό και αναμενόμενο και θεμιττό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το πόσο εύκολα -επειδή είναι το ER εδώ να 'ουμ- φτάνει η κουβέντα από τη διαφωνία (το φυσιολογικό) στο χλευασμό.

Όταν μου γράφεις "στα παπάρια μας η αποψούλα σου, φύγε από το φόρουμ" δεν μπορεί να περιμένεις να σου απαντήσω "έχεις δίκιο, θα φύγω γιατί εσύ ξέρεις καλύτερα". Χώρια που είναι εντελώς τραγικό να ανακυκλώνεται ένα ηλίθιο στρατοκαυλικό μοτίβο συμπεριφοράς προς τους νιούφηδες, ιδίως από άτομα που θεωρητικά είναι πιο open minded. Καλή η πλάκα και η καφρίλα, καλός και ο υπέρμετρος χαβαλές, αλλά δε μιλάμε για αυτό τώρα. Μιλάμε για την περίπτωση που ανοίγω τόπικ για την μπάντα μου και πέφτουν μούτζες ή τρολαρίσματα a priori, κάτι που είναι τουλάχιστον γελοίο. Στην τελική, δε σου άρεσε το ύφος, τα βίντεο, τα κομμάτια, έστω και τα μούτρα μας, γράψε μια άποψη ή μην ασχολείσαι. Δεν είναι το General Discussion ή το σινεμά ή τα αθλητικά και τα διάφορα off topic όπου μπορεί ο καθένας να πειράζει τον άλλο.

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Επίσης έχω βαρεθεί να διαβάζω πως ο ικόνοκλαστ "γράφει εμπεριστατωμένα και ωραία πολιτικά κείμενα στο ερ αλλά μας κράζει και τον βρίζουμε", δεν είχαμε χατζηστεφάνου και βρήκαμε τη μισή μερίδα
    Σε σχέση και με το προηγούμενο ποστ σου, δεν υπαινίχτηκα ποτέ ότι ο συγκεκριμένος είναι ασπόνδυλο ή φασιστάκι, ούτε για το μουνί του είπα κάτι. Και προφανώς δε με βρίσκει καθόλου σύμφωνο η τοποθέτηση του σούβλα. Το να αντιμετωπίζετε όμως τον κάθε νέο χρήστη ως κάποιον που απειλεί το παρεάκι σας, μόνο χειρότερα αποτελέσματα μπορεί να έχει.
    "Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -

Lord Lucifer Morningstar

Anti-Hero Reject's Avatar

Κατάλαβα ποιός είναι ο OniBocho.
    Να γελάς και να κλαίς μαζί....
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Πωπω βρε ικονοκλαστ ακομα μαλακιστηρι εισαι? Νισαφι παλικαρι μου
    Let The Freak Flag Fly!

Γράφω εντυπωσιακά σοβαρό ποστ για μελλοντική χρήση.

Quote Originally Posted by OniBocho View Post
    Όταν μου γράφεις "στα παπάρια μας η αποψούλα σου, φύγε από το φόρουμ" δεν μπορεί να περιμένεις να σου απαντήσω "έχεις δίκιο, θα φύγω γιατί εσύ ξέρεις καλύτερα".
    Κάθε φορά που ανοίγει αυτή η κουβέντα και κάποιος προσποιείται ότι εκπλήσσεται απο "φορουμικές" συμπεριφορές προσπαθώ να φανταστώ το ίδιο ακριβώς συμφραζόμενο να συμβαίνει σε μια παρέα σε ένα μπαρ ή σε ένα τσιπουράδικο. Μιλάνε όλοι για το πόσο σημαντικός υπήρξε ο Philip Seymour Hoffman, λέει ο ένας πόσο τεράστιος ήταν στο καποτε, η άλλη πόσο τον απήλαυσε στο χαπινες, ο τρίτος πόσα ακόμα είχε να προσφέρει σαν ηθοποιός και εμφανίζεται ο Γιώργος. Ο Τάδε Γιώργος, που μπορεί να ήρθε σαν ξάδελφος της Αλεξάνδρας, σαν μπαρμαν που δουλεύει εκεί, σαν οτιδήποτε βρε αδελφέ. Και λέει "No more tears. Πολύ καλός ηθοποιός αλλά μέχρι εκεί, ας τιμήσουμε πρώτα κάθε άτυχο πρεζάκι". Ο ίδιος Γιώργος που θα ανοίξει μια κουβέντα για τον "Καπουστρίδη", που θα πει, φερειπείν "άλλο ομοφυλόφιλος, άλλο πουστάρα". Και ο ίδιος που σε μια παρέα για να γίνει αρεστός ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα βγάλει ένα κινητό για να δείξει ένα βίντεο με τα ΦΛΙΣΚΟΥΝΙΑ της γυναίκας του. Και θα πει «φλισκούνια». Αυτό. Θα πει αυτή τη λέξη.

Πιστεύεις ότι κάποιος πρέπει να νοιάζεται γι' αυτά που λες. Ότι πρέπει να σε δικαιολογήσει, ότι αμα σου απαντήσει με μπινελίκια έχει κάποιο πρόβλημα, δε γαμάει, είναι μικροτσούτσουνος, είναι ασχημάντρας, έχει περσόνα ή έχει ψυχολογικά. Κακώς το πιστεύεις. Γιατί το πιο φαντεζί και το πιο εξωφρενικό από αυτά που συμβαίνουν σε αυτό που είναι τα ιντερνετς και η πεμπτουσία της επικοινωνίας σε αυτά, δηλαδή τα φορουμς, είναι ότι θα συναντήσεις κόσμο που δεν έχει καμία επαφή με σένα, με την παρέα σου, με τον κύκλο σου και με όλα αυτά που εσύ θεωρείς αποδεκτά. Πιστεύεις ότι έχει σημασία να ξέρεις ποιός είμαι εγώ και τι κάνω, πόσο γαμάω και πόσο την έχω, αν θα σου έλεγα τα ίδια «απο κοντά», αν είμαι περσόνα ή αν τα λέω στα σοβαρά. Κακώς το πιστεύεις. Μπορεί να είμαι ευγενέστατος σε κάθε πτυχή της ζωής μου, να έχω μια χαρά φυσιολογική σεξουαλική ζωή, να μη μου χρειάζεται να είμαι αγενής, γιατί κανείς ποτέ στον κύκλο μου δε λέει τέτοιες παπαριές. Ή μπορεί να είμαι το χειρότερο κομπλεξικό τσογλάνι που γουστάρει να τρολλάρει τον κόσμο και ψάχνει με κάθε αφορμή τον τσαμπουκά. Σκέψου πρώτα ότι αυτό που λες και κάνεις σε ένα φόρουμ είναι το αυτό μπαρ/τσιπουράδικο και η παρέα αγνώστων σου. Αν χρειαστεί γίνε σίγουρος ότι θα 'λεγες τα ίδια. Και αν γίνεις ή αν είσαι ήδη, κάνε την ελάχιστη προσπάθεια να τα υποστηρίξεις στο δια ταύτα, με επιχειρήματα, με κουβέντα, με μπινελίκια και counter-μπινελίκια ή με όσα μέσα έχεις. Πιστεύεις ότι πρέπει να δίνεις σημασία και να κλαίγεσαι και να κλαψομουνιάζεις και να ψάχνεσαι και να σπας αρχίδια με τα διαδικαστικά. Κακώς το πιστεύεις.

Anti-Hero Reject's Avatar

Ο ίδιος Γιώργος που θα ανοίξει μια κουβέντα για τον "Καπουστρίδη", που θα πει, φερειπείν "άλλο ομοφυλόφιλος, άλλο πουστάρα". Και ο ίδιος που σε μια παρέα για να γίνει αρεστός ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα βγάλει ένα κινητό για να δείξει ένα βίντεο με τα ΦΛΙΣΚΟΥΝΙΑ της γυναίκας του. Και θα πει «φλισκούνια». Αυτό. Θα πει αυτή τη λέξη.
    αχαχαχα είσαι μέγας ρουφ και γουστάρω.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Τι ρουφ, εδώ τα είπε. Στο "Γιώργος" αν πέφτω μέσα, what are the chances κλπ.

valor camarada

συγκινητικά υπέροχο ποστ, μόνο στο τέλος χάλασε με τα μουνιά και τα αρχίδια που καλό θα ήταν να έλειπαν.
    a cry for help, a hint of anaesthesia

Χιογιοκάγια OniBocho's Avatar

Quote Originally Posted by OniBocho View Post
    Όταν μου γράφεις "στα παπάρια μας η αποψούλα σου, φύγε από το φόρουμ" δεν μπορεί να περιμένεις να σου απαντήσω "έχεις δίκιο, θα φύγω γιατί εσύ ξέρεις καλύτερα".
    Κάθε φορά που ανοίγει αυτή η κουβέντα και κάποιος προσποιείται ότι εκπλήσσεται απο "φορουμικές" συμπεριφορές προσπαθώ να φανταστώ το ίδιο ακριβώς συμφραζόμενο να συμβαίνει σε μια παρέα σε ένα μπαρ ή σε ένα τσιπουράδικο. Μιλάνε όλοι για το πόσο σημαντικός υπήρξε ο Philip Seymour Hoffman, λέει ο ένας πόσο τεράστιος ήταν στο καποτε, η άλλη πόσο τον απήλαυσε στο χαπινες, ο τρίτος πόσα ακόμα είχε να προσφέρει σαν ηθοποιός και εμφανίζεται ο Γιώργος. Ο Τάδε Γιώργος, που μπορεί να ήρθε σαν ξάδελφος της Αλεξάνδρας, σαν μπαρμαν που δουλεύει εκεί, σαν οτιδήποτε βρε αδελφέ. Και λέει "No more tears. Πολύ καλός ηθοποιός αλλά μέχρι εκεί, ας τιμήσουμε πρώτα κάθε άτυχο πρεζάκι". Ο ίδιος Γιώργος που θα ανοίξει μια κουβέντα για τον "Καπουστρίδη", που θα πει, φερειπείν "άλλο ομοφυλόφιλος, άλλο πουστάρα". Και ο ίδιος που σε μια παρέα για να γίνει αρεστός ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα βγάλει ένα κινητό για να δείξει ένα βίντεο με τα ΦΛΙΣΚΟΥΝΙΑ της γυναίκας του. Και θα πει «φλισκούνια». Αυτό. Θα πει αυτή τη λέξη.

Πιστεύεις ότι κάποιος πρέπει να νοιάζεται γι' αυτά που λες. Ότι πρέπει να σε δικαιολογήσει, ότι αμα σου απαντήσει με μπινελίκια έχει κάποιο πρόβλημα, δε γαμάει, είναι μικροτσούτσουνος, είναι ασχημάντρας, έχει περσόνα ή έχει ψυχολογικά. Κακώς το πιστεύεις. Γιατί το πιο φαντεζί και το πιο εξωφρενικό από αυτά που συμβαίνουν σε αυτό που είναι τα ιντερνετς και η πεμπτουσία της επικοινωνίας σε αυτά, δηλαδή τα φορουμς, είναι ότι θα συναντήσεις κόσμο που δεν έχει καμία επαφή με σένα, με την παρέα σου, με τον κύκλο σου και με όλα αυτά που εσύ θεωρείς αποδεκτά. Πιστεύεις ότι έχει σημασία να ξέρεις ποιός είμαι εγώ και τι κάνω, πόσο γαμάω και πόσο την έχω, αν θα σου έλεγα τα ίδια «απο κοντά», αν είμαι περσόνα ή αν τα λέω στα σοβαρά. Κακώς το πιστεύεις. Μπορεί να είμαι ευγενέστατος σε κάθε πτυχή της ζωής μου, να έχω μια χαρά φυσιολογική σεξουαλική ζωή, να μη μου χρειάζεται να είμαι αγενής, γιατί κανείς ποτέ στον κύκλο μου δε λέει τέτοιες παπαριές. Ή μπορεί να είμαι το χειρότερο κομπλεξικό τσογλάνι που γουστάρει να τρολλάρει τον κόσμο και ψάχνει με κάθε αφορμή τον τσαμπουκά. Σκέψου πρώτα ότι αυτό που λες και κάνεις σε ένα φόρουμ είναι το αυτό μπαρ/τσιπουράδικο και η παρέα αγνώστων σου. Αν χρειαστεί γίνε σίγουρος ότι θα 'λεγες τα ίδια. Και αν γίνεις ή αν είσαι ήδη, κάνε την ελάχιστη προσπάθεια να τα υποστηρίξεις στο δια ταύτα, με επιχειρήματα, με κουβέντα, με μπινελίκια και counter-μπινελίκια ή με όσα μέσα έχεις. Πιστεύεις ότι πρέπει να δίνεις σημασία και να κλαίγεσαι και να κλαψομουνιάζεις και να ψάχνεσαι και να σπας αρχίδια με τα διαδικαστικά. Κακώς το πιστεύεις.

Η λεξη αγαπητε ειναι φισκουνια και δεν τα ειδες ποτε. Το μονο που ειδες ηταν να γραφω πως νιωθω περηφανος για τη γυναικα μου που "εβγαζε τις βυζαρες της και θηλαζε εναν ολοκληρο χρονο". Το βιντεο δεν το θυμασαι καλα, αλλα προκειμενου να μεμφθεις, φαντασιωνεσαι πραγματα. Κι αυτο που ειδες, ηταν η περηφανεια μου για τη γυναικα μου, αναγλυφα διατυπωμενη. Οχι καποια ματαιη προσπαθεια "να γινω αρεστος" σε μια καινουργια παρεα.

Φαντασιωνεσαι επισης οτι με νοιαζει τοσο πολυ ή οτι ισχυουν ολα αυτα που "πιστευω" συμφωνα με εσενα. Γιατι τιποτα απο οσα λες δεν ισχυει. Τα επιχειρηματα μου δεν θα τα ακουσει καποιος που απο την πρωτη στιγμη με ειρωνευεται και μου επιτιθεται (κομπλεξικη κουραδα πχ) Κι αν ειχα διαθεση να τα χρησιμοποιησω για διαλογο εδω μεσα, η δικη σας διαλεκτικη ειναι που με αποτρεπει απο το να το κανω.

Κανεις λαθος και ως προς κατι ακομα, αλλα αυτο ειναι απλα η αποψουλα μου, don't take it for granted. Τα φορουμ δεν ειναι ουτε μπαρ, ουτε τσιπουραδικο. Αν γινονται, τα μετατρεπουν οι χρηστες τους σε αυτα. Το οτι το ER δε διεπεται απο κανονας συμπεριφορας, δεν ειναι ικανο να καταλυσει το ρολο και τη δομη των φορουμ γενικοτερα. Κι αν δεις πως ξεκινησα να γραφω και τι αντιμετωπιση ειχα, ισως διαφωτιστεις περισσοτερο. Αν, που δεν και δεν υπαρχει ισως κανενας λογος. Γιατι δεν κλαψομουνιαζω ικονοκλαστ. Κανω κουβεντα, μολονοτι προσβεβλημενος, αλλα δυστυχως πρεπει να προσαρμοζω το επιπεδο γραφης και απαντησεων στα αντιστοιχα δικα σας.

Επισης, ειναι Θανασης, οχι Γιωργος. Κι αυτο το εχω γραψει.

Reject δε νομιζω οτι καταλαβες τιποτα. Δεν πιστευω οτι γνωριζομαστε.
    Last edited by OniBocho; 27-02-2014 at 07:09.
    "Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -

Lord Lucifer Morningstar

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Λοιπόν εγώ λέω όντως να πάμε όλοι μαζί κάποια στιγμή για τσίπουρα. Δεν υπάρχει κάτι που δε λύνεται εκεί.

314222 Mitsmann's Avatar

τελικα υπηρξε ποστ με βυζια?
    ψαχνω ολο το φορουμ απο χτες.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Με φισκούνια ρε ζώο.

314222 Mitsmann's Avatar

ακομα κι αυτο φουσκουνια το ξερω.
    να πει ενας γλωσσολογος.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."