Εσύ είσαι τρελή που τρως το σάντουιτς από την λάθος μεριά!!!
Σε παρόμοια φάση στο πιτόγυρο δε μπορώ με τίποτα να βάλουν πρώτα τις πατάτες ή/και τα λαχανικά, πρέπει πρώτα το κρέας, μετά τα λαχανικά και μετά οι πατάτες.
Εσύ είσαι τρελή που τρως το σάντουιτς από την λάθος μεριά!!!
Σε παρόμοια φάση στο πιτόγυρο δε μπορώ με τίποτα να βάλουν πρώτα τις πατάτες ή/και τα λαχανικά, πρέπει πρώτα το κρέας, μετά τα λαχανικά και μετά οι πατάτες.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
καλώ συνέλευση να μιλήσουμε με ουσία για το πώς πρέπει να τυλίγεται το σουβλάκι(ή και το βρώμικο).
θάνατος στους μάστορες που βάζουν μια γραμμή κετσαπ-μοστάρδα ΜΟΝΟ πάνω στις πατάτες και όλο το υπόλοιπο τρώγεται στεγνό.
θα σας τσακίσουμε.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
1) Σουβλακι (πιτογυρο) - Βρώμικο: Πρώτα τρώω την πάνω μερια, αναποδογυρίζω, τρώω την κάτω μεριά και στο τέλος το κέντρο.
2) Πίτσα, όλα τα κομμάτια, εκτός του τελευταίου, με μαχαιροπίρουνο. Το τελευταίο με το χέρι. Και πάντα πρώτα το ψωμάκι της γωνίας.
Kill the wise one!
^τετράγωνη πίτσα, τιναλεμετωρα...
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Όταν δω κάποιον να φτιάχνει φραπέ και βάζει πρώτα τη ζάχαρη και μετά τον καφέ, νιώθω την ανάγκη να βάλω τις φωνές γιατί "τον χάλασε".
Επίσης αυτό με τους δρόμους και τις λωρίδες ισχύει, μέχρι και σήμερα όταν παίζει μεγάλη διαδρομή πάντα φαντάζομαι οτι μπορείς να πατήσεις μόνο στις λευκές λωρίδες στο δρόμο και η υπόλοιπη άσφαλτος είναι λάβα οπότε όταν δεν βλέπω λωρίδες για ώρα, με πιάνει άγχος. Οταν, δε, περνάγαμε από τούνελ κρατούσα την αναπνοή μου γιατί τούνελ σήμαινε "περνάω μέσα απο υποβρύχια σπηλιά".
Άλλη καηλιά, απο μικρή όταν έβλεπα κάποιο ντοκιμαντέρ πχ με λιοντάρι που κυνηγάει κάποιο ζώο να το φάει, κούναγα χέρια-πόδια να τρέξω μαζί με το θύμα για να του δώσω εξτρα ενέργεια μπας και γλυτώσει. Κι όταν δεν γλυτώνει, η εξτρα ενέργεια γίνεται καούρα στο λιοντάρι.
Δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ οτι και σήμερα το κάνω, απλά απο μέσα μου.
<FIXXXER> λοιπον οταν φτιαξω μπαντα θα ονομασω το πρωτο μου αλμπουμ "Ψυχολογικα Τεστ με τη
Ραδιενεργεια"
Πεστα γαμωτο. Οι σως πρεπει να πανε κυριως στο κρεας γαμω το κερατακι, και να απλωνονται ομοιομορφα.
Το οτι βαζεις κετσαπ και μουσταρδα στο σουβλακι το αφηνω ασχολιαστο.
Ειναι μια καλη εναλλακτικη, αλλα δεν το λες σουβλακι μετα, το λες σαντουιτς με κρεας.
Υπεροχα και τα δυο. Λατρευω καμμενιες χωρις καμια εξηγηση, ουτε καν παρανοϊκη. Απλη σχιζοφρενεια.
Πες την αληθεια, αν δεν κοιταει κανεις το κανεις κι απεξω σου.![]()
δεν κάμω διακρίσεις σ'αυτά. και κέτσαπ μουστάρδα και τυροσαλάτα και ότι νά'ναι. λιγότερο συχνά βέβαια, αλλά παίζουν.
άλλωστε, από 2 υλικά κ πάνω κακός συνδυασμός για σουβλάκι δεν υφίσταται.-
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
εκτός από το το πάνω/κάτω μέρος του σαντουιτς/τυρόπιτας/κωκ/κλπ που πολύ σωστά είπατε, το "σχίσιμο" του ψωμακίου πρέπει να βρίσκεται στα δεξιά. πάντα.
αυτό με τα φανάρια εσίπης, μεγαλύτερο τσαλεντζ είναι με μηχανή. δεν πρέπει να πατήσεις πόδι κάτω (ιερά οδό 2 φανάρια πριν το πρακτικερ για πρακτις όποιος θέλει)
I must have some booze. I demand to have some booze
Όταν κανω καμια ζημια στο σπίτι ψαχνω για κουμπί undo.
Γενικα δε μπορω να κοιμηθω αν δεν πλυνω δοντια (το στανταρ μου είναι μια φορα τη μερα πριν κοιμηθω). Επειδή αν πέσω για ύπνο και κατουριεμαι λιγο οσο κ αν το παλεψω τελικα θα σηκωθω να παω τουαλετα παντα πιεζα τον ευατο μου να κατουραει μετα το πλυσιμο των δοντιων για να ειμαι ησυχη.
Πλέον το πλυσιμο δοντιων μου φερνει κατουρημα ότι ωρα και να τα πλενω.
Ικανοποιητικη ποσοτητα σοκοφρετας είναι τα 2 τεμαχια. Μετα πρεπει το περιτυλιγμα της μιας (συνηθως αυτό που εχει σκιστει πιο πολύ) να μπει μεσα στο περιτυλιγμα της αλλης το οποιο στη συνεχεια σκιζουμε μεχρι τη μεση σε 3 μερη σα φλουδες μπανανας και μετα τις 3 «φλούδες» τις χωνουμε και αυτές στην κοιλιά του μαζι με το άλλο περιτυλιγμα. Ετσι τα σκουπιδια μας δεν πιανουν τοσο χωρο πλεον!
Παλιά, όταν σε μια πόρτα έγραφε ωθήσατε ή ελξατε αυτούς που το έβλεπα να το κάνουν σωστά τους καταχωρούσα στο μυαλό μου ως απόφοιτους πανεπιστημιου.
Κατούρημα σε δημόσια τουαλέτα:
Ανοιγμα πορτας σπρώχνοντας με το ποδι
Κλεισιμο πορτας σπρώχνοντας με το ποδι
Κοψιμο λιγου χαρτιου για τραβηγμα καζανακιου χωρις να ακουμπησω το κουμπι – πεταμα χαρτιου
Κατουρημα
Κοψιμο κ αλλου χαρτιου για τραβηγμα καζανακιου χωρις να ακουμπησω το κουμπι
Ανοιγμα πορτας με το ιδιο χαρτι για να μην ακουμπησω πομολο
Πλυσιμο χεριων κ προσπαθεια να μην ακουμπήσω πολύ τη βρυση κλεινοντας το νερο
Last edited by pixies; 27-09-2013 at 11:01.
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
εγώ ψάχνω το save όταν κάνω μια δουλειά στο χέρι (σε χαρτί δηλαδή). σε φάση να κολλάω για 1-2'' μέχρι να καταλάβω τι παίζει.
αυτό παίζει με το ποδήλατο, αλλά δεν το θεωρώ καμμενιά. είναι μεγάλο ξεβόλεμα και θέλει περισσότερη δύναμη για να ξεκινήσεις αν σταματήσεις/πατήσεις κάτω.αυτό με τα φανάρια εσίπης, μεγαλύτερο τσαλεντζ είναι με μηχανή. δεν πρέπει να πατήσεις πόδι κάτω
ούτε της πιξις θεωρώ καμμενιά αυτό με την τουαλέτα. λογικό θα έλεγα, ειδικά σε πολύ βρώμικες.
Rock or Nothing