Page 29 of 36 FirstFirst ... 192728293031 ... LastLast
Results 421 to 435 of 534

Thread: Καιλιες-καμενιες

κρισνακορ Jacknife's Avatar

Οντας καπνιστης στριφτων με εκνευριζει αρκετα να μου παιρνουν φιλτρα απο σειρα γεματη.Πρεπει πρωτα να τελειωσει η σειρα και μετα να αρχισει η αλλη.Βεβαια απο οτι εχω καταλαβει πολυς κοσμος το εχει αυτο οποτε...

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Στα καροτσακια από τα σούπερμάρκετ, βάζω πάντα το 50άλεπτο για να τα πάρω από τη σειρά.
    Αν και το κέρμα το παίρνω πίσω στο τέλος, σιγά μη τους δώσω 2 ευρώ για να πάρω το καροτσάκι.
    an omos fantazese pos einai aftokinito kai kaneis voltes kai mpantilikia mesa sto supermarket prepei na tou valeis 2euro gia na exei pio polu venzisni
    Yippee-ki-yay, motherfucker.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Τωρα τελευταια στα μπαννερς "πυροβολησε το αηπαντ", "μαζεψε τρια επερχομενα μηλα και κερδισε", "γδυσε την καριολα" αρχιζω και παιζω αλλα προσποιουμαι οτι αστοχω γιατι "ειναι δυσκολο γαμω τη πουτανα" και μετα το παραταω με υφος "ε, τι να κανουμε..."
    όλο και πιο κοντά μου σε νιώθω !
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Señor Member Art In Haste's Avatar

Σταφύλια. Ποτέ τσαμπι, οι ρώγες ξεχωριστά στο πιάτο και από και και πέρα ή τρώω την φλούδα πρώτα και μετά το υπόλοιπο ή γεμίζω το στόμα με όσες μπορέσω και αρχίζω να μασουλάω, χωρίς κουκούτσια εννοείται.
    John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare

ακριβώς το αντίθετο. όσες ρώγες έχουνε πέσει/φύγει από το τσαμπί δεν τις αγαπάει κανένας.

hello

ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ

Señor Member Art In Haste's Avatar

Α περίμενε, δε λέω πως τρώω μόνο αυτές που πέσαν/φύγαν, που τις τρώω, αλλά πως εγώ τις βγάζω επίτηδες.
    John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare

Senior Member wraithgr's Avatar

Έτσι ακριβώς. Γιατί πέσανε από το τσαμπί δηλαδή; Κατι στραβό θα έχουνε.
    Shall I say I was wrong, if I'm right?

But, suddenly, I viddied that thinking was for the gloopy ones and that the oomny ones use like inspiration...

Chilling in the name of. ypersyntelikos's Avatar

Δύο καλές καμενιές με το αυτοκίνητο που κάνω στάνταρ.

1. ως δημότης Νέας Σμύρνης, πολλές φορές οδηγάω δίπλα στο τραμ. Όταν ξεκινάμε ταυτόχρονα από ένα κόκκινο δίπλα δίπλα, προσπαθώ να έχω για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα ακριβώς την ίδια ταχύτητα με το τραμ, έτσι ώστε να φαινόμαστε σαν να έιμαστε το ίδιο όχημα.

2. Όταν οι δρόμοι είναι ψιλοάδειοι και δω κόκκινο φανάρι από μακριά, ελαττώνω ταχύτητα λίγο λίγο έτσι ώστε να μην ακινητοποιηθεί καθόλου το αμάξι, να μπορέσω μόλις ανάψει πράσινο να φύγω με δευτέρα. Αν δεν το καταφέρω αυτό, ειλικρινά, ξενερώνω τον πάτο μου.
    Κι εδώ τελειώνει η φάση.

Senior Member ion_storm's Avatar

Quote Originally Posted by ypersyntelikos View Post
    2. Όταν οι δρόμοι είναι ψιλοάδειοι και δω κόκκινο φανάρι από μακριά, ελαττώνω ταχύτητα λίγο λίγο έτσι ώστε να μην ακινητοποιηθεί καθόλου το αμάξι, να μπορέσω μόλις ανάψει πράσινο να φύγω με δευτέρα. Αν δεν το καταφέρω αυτό, ειλικρινά, ξενερώνω τον πάτο μου.
    +1
    H αν δω ότι δεν προλαβαινω και θα πρεπει να σταματήσω τελείως βαζω νεκρά και προσπαθώ να σταματήσει το αμάξι όσο πιο ομαλά γίνεται και με όσο πιο ελάχιστο φρένο.
    I don't do drugs. I am drugs.

314222 Mitsmann's Avatar

Τα κανω και τα δυο. Ευγε.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Γεννήθητω Δημοκρατία Χάρπερ Λιούις's Avatar

royally fucked animae's Avatar

Quote Originally Posted by ion_storm View Post
    Quote Originally Posted by ypersyntelikos View Post
    +1
    H αν δω ότι δεν προλαβαινω και θα πρεπει να σταματήσω τελείως βαζω νεκρά και προσπαθώ να σταματήσει το αμάξι όσο πιο ομαλά γίνεται και με όσο πιο ελάχιστο φρένο.
    Aυτό ακριβώς.
    Προσπαθώ να σταματήσει χωρίς να κάνει το προς-τα-πισω οταν σταματήσει.
    Kill the wise one!

1/ όταν τρώω σάνδουϊτς, μπαγκέτες ή ότι ανάλογο η ΠΑΝΩ μεριά του ψωμιού πρέπει να κοιτάει προς τα έξω και η κάτω προς τα μένα. δεν γίνεται αλλιώς.-
    2/ με αφορμή το βιντ των πιτσιρικάδων που σφάζουν το killing in the name of, δεν μπορώ με τίποτα να δω ανάλογα βίντεο κακών συγκροτημάτων, βίντεο με φεϊλς και άλλα παρόμοια. αισθάνομαι ΑΒΟΛΑ.
    ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ

Έχω κάνει λεύκανση Κυρία Μαριάννα's Avatar

λοιπόν αυτή η φάση με τα σαντουίτς παίζει σε πολύ κόσμο.
    δύο εκ των οποίων η αδερφή και ο ξάδερφός μου που δεν έχουν μόνο συγκεκριμένο τρόπο να το φάνε αλλά και τη σειρά που το φτιάχνουν. πως ανοίγεις το ψωμάκι, τι βάζεις πρώτο, τι δεύτερο, πόσο το ψήνεις κλπ.

επίσης το ίδιο έχουν και με τα φρούτα αφού η πλευρ΄αμε το κοτσανάκι θα πρέπει να είναι αυτή που μπαίνει πρώτη στο στόμα γιατί "δείχνει" το δρόμο.

είσαστε όλοι τρελοί!
    "Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"

Tags for this Thread