Οντας καπνιστης στριφτων με εκνευριζει αρκετα να μου παιρνουν φιλτρα απο σειρα γεματη.Πρεπει πρωτα να τελειωσει η σειρα και μετα να αρχισει η αλλη.Βεβαια απο οτι εχω καταλαβει πολυς κοσμος το εχει αυτο οποτε...
Οντας καπνιστης στριφτων με εκνευριζει αρκετα να μου παιρνουν φιλτρα απο σειρα γεματη.Πρεπει πρωτα να τελειωσει η σειρα και μετα να αρχισει η αλλη.Βεβαια απο οτι εχω καταλαβει πολυς κοσμος το εχει αυτο οποτε...
Σταφύλια. Ποτέ τσαμπι, οι ρώγες ξεχωριστά στο πιάτο και από και και πέρα ή τρώω την φλούδα πρώτα και μετά το υπόλοιπο ή γεμίζω το στόμα με όσες μπορέσω και αρχίζω να μασουλάω, χωρίς κουκούτσια εννοείται.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
ακριβώς το αντίθετο. όσες ρώγες έχουνε πέσει/φύγει από το τσαμπί δεν τις αγαπάει κανένας.
hello
![]()
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
Α περίμενε, δε λέω πως τρώω μόνο αυτές που πέσαν/φύγαν, που τις τρώω, αλλά πως εγώ τις βγάζω επίτηδες.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Έτσι ακριβώς. Γιατί πέσανε από το τσαμπί δηλαδή; Κατι στραβό θα έχουνε.
Shall I say I was wrong, if I'm right?
But, suddenly, I viddied that thinking was for the gloopy ones and that the oomny ones use like inspiration...
Δύο καλές καμενιές με το αυτοκίνητο που κάνω στάνταρ.
1. ως δημότης Νέας Σμύρνης, πολλές φορές οδηγάω δίπλα στο τραμ. Όταν ξεκινάμε ταυτόχρονα από ένα κόκκινο δίπλα δίπλα, προσπαθώ να έχω για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα ακριβώς την ίδια ταχύτητα με το τραμ, έτσι ώστε να φαινόμαστε σαν να έιμαστε το ίδιο όχημα.
2. Όταν οι δρόμοι είναι ψιλοάδειοι και δω κόκκινο φανάρι από μακριά, ελαττώνω ταχύτητα λίγο λίγο έτσι ώστε να μην ακινητοποιηθεί καθόλου το αμάξι, να μπορέσω μόλις ανάψει πράσινο να φύγω με δευτέρα. Αν δεν το καταφέρω αυτό, ειλικρινά, ξενερώνω τον πάτο μου.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Τα κανω και τα δυο. Ευγε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Έπεσα πάνω του:
http://365vegandays.wordpress.com/20...9/#comment-950
1/ όταν τρώω σάνδουϊτς, μπαγκέτες ή ότι ανάλογο η ΠΑΝΩ μεριά του ψωμιού πρέπει να κοιτάει προς τα έξω και η κάτω προς τα μένα. δεν γίνεται αλλιώς.-
2/ με αφορμή το βιντ των πιτσιρικάδων που σφάζουν το killing in the name of, δεν μπορώ με τίποτα να δω ανάλογα βίντεο κακών συγκροτημάτων, βίντεο με φεϊλς και άλλα παρόμοια. αισθάνομαι ΑΒΟΛΑ.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
λοιπόν αυτή η φάση με τα σαντουίτς παίζει σε πολύ κόσμο.
δύο εκ των οποίων η αδερφή και ο ξάδερφός μου που δεν έχουν μόνο συγκεκριμένο τρόπο να το φάνε αλλά και τη σειρά που το φτιάχνουν. πως ανοίγεις το ψωμάκι, τι βάζεις πρώτο, τι δεύτερο, πόσο το ψήνεις κλπ.
επίσης το ίδιο έχουν και με τα φρούτα αφού η πλευρ΄αμε το κοτσανάκι θα πρέπει να είναι αυτή που μπαίνει πρώτη στο στόμα γιατί "δείχνει" το δρόμο.
είσαστε όλοι τρελοί!
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"